1 ile 30 arası toplam 344 sonuç

Konu: Bandırma Futbol Akademisi

Hybrid View

Yorumlarınız için teşekkürler. Patch sonrası oynamaya devam Bakalım ne kadar oynanışa etki edecek.

Bandırmaspor : 4-1 : Sakaryaspor

Tarsus İ.Y. : 2-0 : Bandırmaspor

Çankırıspor : 0-4 : Bandırmaspor

Yeni gelen patchte her ne kadar maç motoru ile ilgili düzenleme yok dense de beni rahatsız eden bazı aksaklıkları azalmış gördüm. Ya da artık gözüm alışmaya başladı bilemiyorum, belkide 3d yerine 2d de maçları izlemeye başlamamın da etkisi olabilir .

Her neyse, istediğimiz sonuçları almaya başladık. Takımın taktiğe ve birbirine olan uyumu gün geçtikçe artıyor, özellikle öne geçtikten sonra büyük üstünlük kuruyoruz rakiplerimize karşı. Ayrıca dikkatimi çeken bir başka konu maç öncesi hazırlığın aşırı etkili oluşu. 4'er gol attığımız Sakaryaspor ve Çankırıspor karşılaşmaları öncesi hücum antrenmanı yapmıştık, 2-0 kaybedilen Tarsus maçı öncesi savunma antrenmanı. Coşkun ustanın tavsiyesini dinleyip keşke o maçta da hücum antrenmanı yapsaymışız

3 haftayı daha geride bıraktık, hemen sonuçlarını paylaşalım sizlerle. Arada bir de crash dump aldım, neyse ki Çankırı maçı sonrası otosave olmuş, fazla geri gitmeye gerek kalmadan kurtardık oyunu

Bandırmaspor : 0-1 : Güngörenspor

Bandırmaspor : 2-1 : Giresunspor

Sarıyer : 1-2 : Bandırmaspor

Fena performans göstermiyoruz, puanlar birbirine çok yakın. Her hafta sıralamada hareketlilik üst seviyede ) Bir hafta 11.yiz, bir hafta 4. İnşallah istikrar sağlayıp biraz rahat nefes alırız.
    Güngören mağlubiyeti tamamen benim hatam. Galibiyet için körü körüne hücum yaptığımız dakikalarda kontrataktan yediğimiz golle mağlup olduk, aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz derler ya... o hesap
    Last edited by Deus Dominus : 09.Kasım.2012 at 04:29

Mesaj Yetkileri