Quote Originally Posted by sentugo View Post
Müthiş bir rehber. Ellerine sağlık.

Ben de küçük bir bilgi paylaşayım.

Kulübünüzün itibarının artması sadece oyuncuları cezbetmez aynı zamanda kulübe maddi anlamda kazanç da sağlar. Ortalama Bilet Değeri, Ortalama Kombine Bilet Fiyatı, Kombine Bilet sahipleri artar. Takıma daha iyi sponsorlar destek olur. Yönetim daha fazla destek olur.

Peki bir sorum var. Lig itibarı nasıl artar ? Çünkü ilerleyen zamanlarda ligi kazansak bile kaybettiğimiz bir maç ile herşey alt üst olabilir.
Rica Ederim.

Soruyu tam olarak anlamadım. Lig itibarı nasıl artar derken kasıt Ligin itibar durumu mu ? Yoksa takımın ligden kazandığı itibar durumu mu ?

Oyunda ilk sezonu bitirdiğiniz zaman dikkat çeken bir durum var -sizlerinde dikkatini çekmiştir.- Ligler ve Kupalar arasında en fazla düşüş yaşayan organizasyon Türkiye Süper Ligi oluyor : ) Veritabanında yüksek olarak girilen lig değeri, sezon sonunda Ligdeki takımların itibarının genel ortalaması, Oyuncuların ve Ülkenin popülerliliği (ve benim bilmediğim diğer etkenler) bir anda ligi 3-4 sıra geri çekiyor. Arkadaşlarımla TSL'de kariyer yaptığımız zaman sürekli gelişen 3-4 takımın olması ve itibarı yükseltmesi ligin popülerliliğini yine yükseltiyor.