Sunum gerçekten çok güzel kariyerinde başarılar![]()
Sunum gerçekten çok güzel kariyerinde başarılar![]()
Bu sezon çık rahat geçicek gibi görünüyor artık umarım kazasız belasız 2. lige çıkarsın![]()
KASIM AYI
İSKOÇYA KUPASI:
Ecel terleri dökerek İkoçya Kupası 3.Tur karşılaşmasında Forfar'ı penaltılarla geçiyoruz.
FORFAR 1 : 1 GLASGOW RANGERS
GLASGOW RANGERS 2 : 2 FORFAR (p6 : 4) (tekrar maçı)
LİG:
Kasım ayı içerisinde ligde yaptığımız 4 maçta 3 galibiyet,1 beraberlik aldık.
GLASGOW RANGERS 1 : 0 STIRLING
BERWICK 0 : 3 GLASGOW RANGERS
GLASGOW RANGERS 0 : 0 PETERHEAD
ANNAN 0 : 3 GLASGOW RANGERS
Puan Durumu:
Ayın menajeri ödülünü kaptırmıyoruz tabiki
Bu ay oyuncu incelemesinde, oynadığımız tüm resmi maçlarda görev alan defansın ortasında oynattığım Sébastien Faure var.
Kendisini "Sınırlı Savunma" olarak oynatıyorum,çok istikrarlı. Çoğunluğu kornerlerden olmak üzere 4 golü var.Transfer yasağımızdan dolayı önümüzdeki sene de bu oyuncudan aynı verimi almak istiyorum.
![]()
Evet rahat olacak gibi ama bu havayı oyunculara yansıtmamaya çalışıyorum. Ee ne de olsa "onların ayaklarını yerde tutmak benim işim"
Ligde iki puan kaybını da Peterhead takımından aldım. Türkiye liginde oynarken istisnasız İBB ve Gençler yapardı aynı şeyi bana (Fenerbahce ile oynarken) Burada da bunlar sardı bana bakalım![]()
ARALIK AYI
İSKOÇYA KUPASI 4. TURPUAN DURUMU:
FRASERBURGH 0 : 3 GLASGOW RANGERS
İSKOÇYA 3.LİG
Bu ay içerisinde yaptığımız 5 lig maçında 3 galibiyet, 2 beraberlik aldık:
GLASGOW RANGERS 0 : 0 MONTROSE
STIRLINGSHIRE 0 : 3 GLASGOW RANGERS
GLASGOW RANGERS 5 : 1 QUEEN'S PARK
CLYDE 1 : 4 GLASGOW RANGERS
ELGIN CITY 0 : 0 GLASGOW RANGERS
Sözleşme yenileme dönemi de yaklaşıyor ve elimi çabuk tutup 34 yaşındaki kalecim N. Alexander ile sözleşme yeniledim.
![]()
OCAK AYI
İSKOÇYA 3.LİGİ:
Ligde bu ay içerisinde 4 maç yaptık ve hepsini kazandık.Şimdiye kadar sadece Peterhead'i yenememiştik,onu da deplasmanda yendik.Yenilmez olarak yolumuza devam ediyoruz.
STIRLING 1 : 3 GLASGOW RANGERS
GLASGOW RANGERS 6 : 1 BERWICK
GLASGOW RANGERS 3 : 1 ANNAN
PETERHEAD 2 : 3 GLASGOW RANGERS
Puan Durumu:
İSKOÇYA KUPASI 5.TUR:
İskoçya kupasında Premier Ligde Celtic'in arkasından 2. sırada yer alan HEARTS ile eşleştik. Maçı 2-1 kaybettik. Avrupa'ya giden kapılardan biri olan bu kupadan elendiğimiz için üzgünüz.
ŞUBAT AYI
Şubat ayında ligde 4 maç yaptık ve hepsini kazandık.
Malum seneye transfer yasağımız var, bu yüzden 360254 yaşındaki forvetimiz ile sözleşme yeniledik
![]()
Puan Durumu:
![]()