Başarılar , Premier League seni beklesin![]()
Başarılar , Premier League seni beklesin![]()
Başarılar, Wimbledon dedin mi benim için akan sular duruyor, en uzun soluklu kariyerimdi diyebilirim, Premier Lig falan kesmez bu taraftar senden ŞL şampiyonluğu bekliyor, ona göre...
"YÜCE ATATÜRK"
Biraz bekleyecek gibi : ) Teşekkürler.
Taraftarın bağlılığı oyunda bile kendini gösteriyor neredeyse bütün stadı kombineleyecekler : ) Yönetim Stat kapasitesini büyüttü böyle giderse her sene büyütürler çünkü bağlılık büyük. Son güncellemeyle beraber oyunda çok penaltı oluyor diye Penaltısı 20 olan adam getirdik 5 maçta 7 penaltı yedikLafın özü maç motoru bizi sevene kadar hedefler biraz daha uzun vadeye kayacak, Teşekkürler.
...
Bir üst lig için daha defansif bir taktik kurmalısın, bu lig için fazla ofansif bir taktik gibi.. başarılar
Öncelikle sunumun çok iyi özenerek paylaşıyorsun. SS'lerin boyutunu tam ayarlıyorsun.
Lige iyi başlamamışsın. Bende son mesajı yazan arkadaşla aynı fikirdeyim. Daha defansif ve kontra atak oynatman daha iyi olabilir. Böyle giderse her maç 20 üstü şut yemeye devam edersin
Başarılar.
Teşekkürler.
Yalnız bir noktaya değinmek istiyorum, şuan bahsettiğiniz WM sistemini kullanmıyorum 4-4-2 oynuyoruz, sezon başında bunu söylemiştim : ) Eğer 4-4-2 bu şekil devam ederse yine WM sistemine dönerim en azından o sistem bizi şampiyon yaptı : ) Taktiksel açıdan bir noktaya daha değinmek istiyorum siz ne kadar defansif oynarsanız oynayın rakibi daha çok üstünüze çekiyorsunuz, kanatları kuvvetli yerli yerine dengeli bir kadro ve Duran Toplardaki yerleşim çok önemli, ne kadar önlem alırsanız alın yine yiyorsunuz ama en azından fazlasını atıyorsunuz, onun için geçen sene kullandığımız sistem bizi şampiyonluğa götürdü.
...
5.Hafta
Eski sisteme dönüş, 4-4-2 bize yaramadı : )
...
6.Hafta
7.Hafta
8.Hafta
9.Hafta
10.Hafta
11.Hafta
12.Hafta
13.Hafta
14.Hafta
15.Hafta
16.Hafta
17.Hafta
18.Hafta
19.Hafta
20.Hafta
Npower 1.Ligde Puan Tablosu
Genel Değerlendirme
Sezona istediğimiz gibi başlamasak da ilerleyen haftalarda biraz toparlamayı başarabildik ve takımın kalitesine paralel olarak sahada sonuçları almayı başardık. Bir üst lige çıkmak için Playoffları kovalamaya çalışacaz çünkü üstte çok ciddi ve güçlü takımlar var mevcut kadro kalitemizle onlara karşı mücadele etmek kolay değil. İngiltere FA Kupasında Donchester karşısında aldığımız 2-1'lik mağlubiyet sonucunda kupaya veda ettik. Johnstone's Paint Kupasında ise Northhampton karşısında 3-1 kazanarak çeyrek finale yükselmeyi başardık.
...
Bi hafta kazan, bi hafta kaybet şeklinde garip gidiyor sezon, benim ilk 5'e girmem gibi zor senin playofflara kalman, umarım son haftalardaki düzelme kalıcı olur..
Takip etmesi keyifli bir kariyer.Başarılar.
...
Deplasmanda Yeni Taktik
Genel sistem olarak kullandığımız WM sistemine yeni bir kardeş getirdik. Bundan sonra deplasmanlarda yeni geliştirdiğim bu sistemle oynamaya karar verdik. Kontra Atak futbol üzerine dizayn ettiğim sistemi bundan sonraki deplasman maçlarında uygulamayı düşünüyorum.
21.Hafta
22.Hafta
Npower 1.Ligde Puan Tablosu
Genel Değerlendirme
Seri galibiyetlere devam ediyoruz. En azından kaybetmeden devam ettireceğimiz bu seri bizi üstlerde tutacak sezon sonunda Playofflara girmemizi sağlayacaktır.
...
Yeni taktikte kanatlar defansifken dc ikilisi ve dmc support oynuyor, enterasan olmuş..
...
hahahakusura bakma, alışamadım tr'ye bi türlü..
...
Öncelikle kariyerini büyük bir zevkle okuduğumu belirtmek isterim ben de oldham takımını yönetiyorum fakat hangi taktiği denediysem tutturamadım alt ligleri iyi bilen biri olarak önerin olabilir mi bana bu konuda ?
Teşekkürler.
Maç motorunda izlediğim kadarıyla gollerin genel dağılımını söyleyeyim.
- Hızlı forvetin önüne atılan ve ceza alanı çaprazından atılan goller.
- Ceza alanı içinde oluşan karambolden çıkan goller.
- Kanattan gelişen ataklarda ceza alanına yönelen topların golle sonuçlanması (direk kaleye ya da oyuncunun tamamlaması)
- Her türlü Duran Top (Korner, Direk Frikik, Serbest Vuruş)
Durum böyle olunca öncelikle elinde Hızlı bir Santrafor olması, keza Top Sürmesi, Hızı ve Orta Açması yüksek olan kanatlar, Duran Toplar'ı yüksek olan oyuncu olması ve Uzun boylu kafa topları iyi olan savunma oyuncuları olması avantajdır. Bundan sonrası sisteme bağlı. Hangi dizilimi oluşturursan oluştur mutlaka kanat oyuncularından yararlan. İçeride 4-4-2 (yerleşim farklı olabilir) dışarıda 4-5-1(yerleşim farklı olabilir) oynayabilirsiniz. Savunma oynamanın ve geride oyunu kabullenmenin şuana kadar pek faydasını görmedim çünkü her türlü yiyorsunuz. Adamlar 2 kişiyle 8 kişiyi ekarte edebiliyor mesela : ) Yediğinizden fazlasını atabilme şansını yakalıyorsanız sorun yoktur.
Edit: Örneğin Sezon başında aldığım Mckee. Serbest Vuruş 20, Penaltı 20 Köşe Vuruşu da 14. Şuana kadar 16-17 maçta 9 gol attı ve bir o kadar attırdı. Genelde attığı ve attırdığı hep Duran toplar. Hatta geçen 3 frikiği direkten döndü, Adamda isabet %100 : ) Maç motorunda bu konuda bir açık var ve böyle oyuncular bu açıkları affetmiyor.
...
Üst düzey bir takımı yönetmediğim için (ve şuana kadar pek karşılaşmadığım için) oyuncu dönüşlerinde kaliteli oyuncular nasıl bilmiyorum. Ama şu alt lig oyuncuları top ayaklarındayken 90 veya 180 derece dönmekte inanılmaz sıkıntı yaşıyolar. Durum böyle olunca kanatlar sadece önlerine atılan topta topu sürüp orta atıyor aksi halde aldıkları toplarla dönmüyor paslaşma yolunu seçiyorlar. Bu yüzden orta açma yerine tercih pas oluyor. Pas tercihlerinde Direk Paslarla oynamak kısmen yararlı olabilir.
...
...
Johnstone's Paint Kupası Çeyrek Final
23.Hafta
Genel Değerlendirme
Johnstone's Paint Turnuvasında Yarı Finale kalmayı başarırken, Ligde Lider Bristol City karşısında iyi oyun ve güzel bir galibiyetle serimize devam ediyoruz
...
24.Hafta
25.Hafta
26.Hafta
Npower 1.Lig Puan Tablosu
Genel Değerlendirme
Son haftalardaki çıkışımız devam ediyor, son maçta talihsiz bir mağlubiyet aldık atamayana attılar. Ne yapıp edip sezon sonunda Playoff potasında olup son kozumuzu oynamamız gerek, mücadeleye devam.
...
27.Hafta
28.Hafta
Johnstone's Paint Kupası Yarı Final
Genel Değerlendirme
Ligde 2 galibiyet daha alarak kendimizi playoff potasına sokmayı başardık. Maç Motoru yine çılgınlıklarına devam ediyor, Maçlarda baskın olan taraf, önemli pozisyonları bulan taraf biziz ne hikmetse önemli anlarda yer almamasına rağmen her geçen dakika 3'er 5'er şutla, tonla şut atan rakipler oluyor, önemli olan skor ve 3 puan ama bu durum biraz sinir bozucu, hayali şut istemiyoruz : ) Yola Devam...
...
Play-Off'a girmen iyi olmuş durmak yok devam![]()
play off sonucunda çıkarsan çok iyi olur
...
Hartlepool nerden öyle gaza gelmiş, teşvik mi var neGörmeyeli galibiyetler arka arkaya gelmiş, play-off'lar garanti duruyor. Bu sezon ligde ortalarda tutunursun diye düşünüyordum ama beklentimin üstüne çıkmışsın, tebrikler.