Sayfa 4 / 25 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 725 sonuç

Konu: Söyle herkes duysun: Doğru mu Pinto? | AFC Wimbledon | 2017-2018

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Başarılar , Premier League seni beklesin

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Başarılar, Wimbledon dedin mi benim için akan sular duruyor, en uzun soluklu kariyerimdi diyebilirim, Premier Lig falan kesmez bu taraftar senden ŞL şampiyonluğu bekliyor, ona göre...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Başarılar , Premier League seni beklesin
    Biraz bekleyecek gibi : ) Teşekkürler.

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Başarılar, Wimbledon dedin mi benim için akan sular duruyor, en uzun soluklu kariyerimdi diyebilirim, Premier Lig falan kesmez bu taraftar senden ŞL şampiyonluğu bekliyor, ona göre...
    Taraftarın bağlılığı oyunda bile kendini gösteriyor neredeyse bütün stadı kombineleyecekler : ) Yönetim Stat kapasitesini büyüttü böyle giderse her sene büyütürler çünkü bağlılık büyük. Son güncellemeyle beraber oyunda çok penaltı oluyor diye Penaltısı 20 olan adam getirdik 5 maçta 7 penaltı yedik Lafın özü maç motoru bizi sevene kadar hedefler biraz daha uzun vadeye kayacak, Teşekkürler.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bir üst lig için daha defansif bir taktik kurmalısın, bu lig için fazla ofansif bir taktik gibi.. başarılar

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Öncelikle sunumun çok iyi özenerek paylaşıyorsun. SS'lerin boyutunu tam ayarlıyorsun.

Lige iyi başlamamışsın. Bende son mesajı yazan arkadaşla aynı fikirdeyim. Daha defansif ve kontra atak oynatman daha iyi olabilir. Böyle giderse her maç 20 üstü şut yemeye devam edersin

Başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Bir üst lig için daha defansif bir taktik kurmalısın, bu lig için fazla ofansif bir taktik gibi.. başarılar
    Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Öncelikle sunumun çok iyi özenerek paylaşıyorsun. SS'lerin boyutunu tam ayarlıyorsun.

Lige iyi başlamamışsın. Bende son mesajı yazan arkadaşla aynı fikirdeyim. Daha defansif ve kontra atak oynatman daha iyi olabilir. Böyle giderse her maç 20 üstü şut yemeye devam edersin

Başarılar.

Teşekkürler.

Yalnız bir noktaya değinmek istiyorum, şuan bahsettiğiniz WM sistemini kullanmıyorum 4-4-2 oynuyoruz, sezon başında bunu söylemiştim : ) Eğer 4-4-2 bu şekil devam ederse yine WM sistemine dönerim en azından o sistem bizi şampiyon yaptı : ) Taktiksel açıdan bir noktaya daha değinmek istiyorum siz ne kadar defansif oynarsanız oynayın rakibi daha çok üstünüze çekiyorsunuz, kanatları kuvvetli yerli yerine dengeli bir kadro ve Duran Toplardaki yerleşim çok önemli, ne kadar önlem alırsanız alın yine yiyorsunuz ama en azından fazlasını atıyorsunuz, onun için geçen sene kullandığımız sistem bizi şampiyonluğa götürdü.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

5.Hafta

Eski sisteme dönüş, 4-4-2 bize yaramadı : )
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

6.Hafta

7.Hafta

8.Hafta

9.Hafta

10.Hafta

11.Hafta

12.Hafta

13.Hafta

14.Hafta

15.Hafta

16.Hafta

17.Hafta

18.Hafta

19.Hafta

20.Hafta

Npower 1.Ligde Puan Tablosu

Genel Değerlendirme

Sezona istediğimiz gibi başlamasak da ilerleyen haftalarda biraz toparlamayı başarabildik ve takımın kalitesine paralel olarak sahada sonuçları almayı başardık. Bir üst lige çıkmak için Playoffları kovalamaya çalışacaz çünkü üstte çok ciddi ve güçlü takımlar var mevcut kadro kalitemizle onlara karşı mücadele etmek kolay değil. İngiltere FA Kupasında Donchester karşısında aldığımız 2-1'lik mağlubiyet sonucunda kupaya veda ettik. Johnstone's Paint Kupasında ise Northhampton karşısında 3-1 kazanarak çeyrek finale yükselmeyi başardık.
    ...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bi hafta kazan, bi hafta kaybet şeklinde garip gidiyor sezon, benim ilk 5'e girmem gibi zor senin playofflara kalman, umarım son haftalardaki düzelme kalıcı olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Bize Her Yer Trabzon [34]

Takip etmesi keyifli bir kariyer.Başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Bi hafta kazan, bi hafta kaybet şeklinde garip gidiyor sezon, benim ilk 5'e girmem gibi zor senin playofflara kalman, umarım son haftalardaki düzelme kalıcı olur..
    Düzeltmek zorundayız çünkü üstteki takımlarla arayı açarsak bir daha toparlamak zor olur.

Quote Originally Posted by exit61 View Post
    Takip etmesi keyifli bir kariyer.Başarılar.
    Teşekkürler.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Deplasmanda Yeni Taktik

Genel sistem olarak kullandığımız WM sistemine yeni bir kardeş getirdik. Bundan sonra deplasmanlarda yeni geliştirdiğim bu sistemle oynamaya karar verdik. Kontra Atak futbol üzerine dizayn ettiğim sistemi bundan sonraki deplasman maçlarında uygulamayı düşünüyorum.

21.Hafta

22.Hafta

Npower 1.Ligde Puan Tablosu

Genel Değerlendirme

Seri galibiyetlere devam ediyoruz. En azından kaybetmeden devam ettireceğimiz bu seri bizi üstlerde tutacak sezon sonunda Playofflara girmemizi sağlayacaktır.
    ...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yeni taktikte kanatlar defansifken dc ikilisi ve dmc support oynuyor, enterasan olmuş..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yeni taktikte kanatlar defansifken dc ikilisi ve dmc support oynuyor, enterasan olmuş..
    Yalnız kısaltmalar Türkçe : )
    D: Destek
    S: Savunma
    ...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

hahaha kusura bakma, alışamadım tr'ye bi türlü..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

hahaha kusura bakma, alışamadım tr'ye bi türlü..
    Estağfurullah : )
    ...

Öncelikle kariyerini büyük bir zevkle okuduğumu belirtmek isterim ben de oldham takımını yönetiyorum fakat hangi taktiği denediysem tutturamadım alt ligleri iyi bilen biri olarak önerin olabilir mi bana bu konuda ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by tolga93 View Post
    Öncelikle kariyerini büyük bir zevkle okuduğumu belirtmek isterim ben de oldham takımını yönetiyorum fakat hangi taktiği denediysem tutturamadım alt ligleri iyi bilen biri olarak önerin olabilir mi bana bu konuda ?
    Teşekkürler.

Maç motorunda izlediğim kadarıyla gollerin genel dağılımını söyleyeyim.
    • Hızlı forvetin önüne atılan ve ceza alanı çaprazından atılan goller.
    • Ceza alanı içinde oluşan karambolden çıkan goller.
    • Kanattan gelişen ataklarda ceza alanına yönelen topların golle sonuçlanması (direk kaleye ya da oyuncunun tamamlaması)
    • Her türlü Duran Top (Korner, Direk Frikik, Serbest Vuruş)

Durum böyle olunca öncelikle elinde Hızlı bir Santrafor olması, keza Top Sürmesi, Hızı ve Orta Açması yüksek olan kanatlar, Duran Toplar'ı yüksek olan oyuncu olması ve Uzun boylu kafa topları iyi olan savunma oyuncuları olması avantajdır. Bundan sonrası sisteme bağlı. Hangi dizilimi oluşturursan oluştur mutlaka kanat oyuncularından yararlan. İçeride 4-4-2 (yerleşim farklı olabilir) dışarıda 4-5-1(yerleşim farklı olabilir) oynayabilirsiniz. Savunma oynamanın ve geride oyunu kabullenmenin şuana kadar pek faydasını görmedim çünkü her türlü yiyorsunuz. Adamlar 2 kişiyle 8 kişiyi ekarte edebiliyor mesela : ) Yediğinizden fazlasını atabilme şansını yakalıyorsanız sorun yoktur.

Edit: Örneğin Sezon başında aldığım Mckee. Serbest Vuruş 20, Penaltı 20 Köşe Vuruşu da 14. Şuana kadar 16-17 maçta 9 gol attı ve bir o kadar attırdı. Genelde attığı ve attırdığı hep Duran toplar. Hatta geçen 3 frikiği direkten döndü, Adamda isabet %100 : ) Maç motorunda bu konuda bir açık var ve böyle oyuncular bu açıkları affetmiyor.
    ...

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Teşekkürler.

Maç motorunda izlediğim kadarıyla gollerin genel dağılımını söyleyeyim.
    • Hızlı forvetin önüne atılan ve ceza alanı çaprazından atılan goller.
    • Ceza alanı içinde oluşan karambolden çıkan goller.
    • Kanattan gelişen ataklarda ceza alanına yönelen topların golle sonuçlanması (direk kaleye ya da oyuncunun tamamlaması)
    • Her türlü Duran Top (Korner, Direk Frikik, Serbest Vuruş)

Durum böyle olunca öncelikle elinde Hızlı bir Santrafor olması, keza Top Sürmesi, Hızı ve Orta Açması yüksek olan kanatlar, Duran Toplar'ı yüksek olan oyuncu olması ve Uzun boylu kafa topları iyi olan savunma oyuncuları olması avantajdır. Bundan sonrası sisteme bağlı. Hangi dizilimi oluşturursan oluştur mutlaka kanat oyuncularından yararlan. İçeride 4-4-2 (yerleşim farklı olabilir) dışarıda 4-5-1(yerleşim farklı olabilir) oynayabilirsiniz. Savunma oynamanın ve geride oyunu kabullenmenin şuana kadar pek faydasını görmedim çünkü her türlü yiyorsunuz. Adamlar 2 kişiyle 8 kişiyi ekarte edebiliyor mesela : ) Yediğinizden fazlasını atabilme şansını yakalıyorsanız sorun yoktur.

Edit: Örneğin Sezon başında aldığım Mckee. Serbest Vuruş 20, Penaltı 20 Köşe Vuruşu da 14. Şuana kadar 16-17 maçta 9 gol attı ve bir o kadar attırdı. Genelde attığı ve attırdığı hep Duran toplar. Hatta geçen 3 frikiği direkten döndü, Adamda isabet %100 : ) Maç motorunda bu konuda bir açık var ve böyle oyuncular bu açıkları affetmiyor.
    evet oyunda böyle bir açıklık olduğu gerçeği var bende mckee'yi takımıma kattım fakat kanat oyunuda oynasam orta açmak yerine pas yapıyolar veya topu eziyolar taktiğim ise 4-1-3-1-1 kontra futbolu oynuyorum biraz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

evet oyunda böyle bir açıklık olduğu gerçeği var bende mckee'yi takımıma kattım fakat kanat oyunuda oynasam orta açmak yerine pas yapıyolar veya topu eziyolar taktiğim ise 4-1-3-1-1 kontra futbolu oynuyorum biraz
    Üst düzey bir takımı yönetmediğim için (ve şuana kadar pek karşılaşmadığım için) oyuncu dönüşlerinde kaliteli oyuncular nasıl bilmiyorum. Ama şu alt lig oyuncuları top ayaklarındayken 90 veya 180 derece dönmekte inanılmaz sıkıntı yaşıyolar. Durum böyle olunca kanatlar sadece önlerine atılan topta topu sürüp orta atıyor aksi halde aldıkları toplarla dönmüyor paslaşma yolunu seçiyorlar. Bu yüzden orta açma yerine tercih pas oluyor. Pas tercihlerinde Direk Paslarla oynamak kısmen yararlı olabilir.
    ...

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Üst düzey bir takımı yönetmediğim için (ve şuana kadar pek karşılaşmadığım için) oyuncu dönüşlerinde kaliteli oyuncular nasıl bilmiyorum. Ama şu alt lig oyuncuları top ayaklarındayken 90 veya 180 derece dönmekte inanılmaz sıkıntı yaşıyolar. Durum böyle olunca kanatlar sadece önlerine atılan topta topu sürüp orta atıyor aksi halde aldıkları toplarla dönmüyor paslaşma yolunu seçiyorlar. Bu yüzden orta açma yerine tercih pas oluyor. Pas tercihlerinde Direk Paslarla oynamak kısmen yararlı olabilir.
    Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim .Kariyerinde de başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim .Kariyerinde de başarılar
    Rica ederim, Teşekkürler.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Johnstone's Paint Kupası Çeyrek Final

23.Hafta

Genel Değerlendirme

Johnstone's Paint Turnuvasında Yarı Finale kalmayı başarırken, Ligde Lider Bristol City karşısında iyi oyun ve güzel bir galibiyetle serimize devam ediyoruz

...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

24.Hafta

25.Hafta

26.Hafta

Npower 1.Lig Puan Tablosu

Genel Değerlendirme

Son haftalardaki çıkışımız devam ediyor, son maçta talihsiz bir mağlubiyet aldık atamayana attılar. Ne yapıp edip sezon sonunda Playoff potasında olup son kozumuzu oynamamız gerek, mücadeleye devam.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

27.Hafta

28.Hafta

Johnstone's Paint Kupası Yarı Final

Genel Değerlendirme

Ligde 2 galibiyet daha alarak kendimizi playoff potasına sokmayı başardık. Maç Motoru yine çılgınlıklarına devam ediyor, Maçlarda baskın olan taraf, önemli pozisyonları bulan taraf biziz ne hikmetse önemli anlarda yer almamasına rağmen her geçen dakika 3'er 5'er şutla, tonla şut atan rakipler oluyor, önemli olan skor ve 3 puan ama bu durum biraz sinir bozucu, hayali şut istemiyoruz : ) Yola Devam...
    ...

Play-Off'a girmen iyi olmuş durmak yok devam

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

play off sonucunda çıkarsan çok iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by razerss View Post
    Play-Off'a girmen iyi olmuş durmak yok devam
    Quote Originally Posted by entolik View Post
    play off sonucunda çıkarsan çok iyi olur
    Teşekkürler, son 14 hafta dişimizi sıktık mı hedefe doğru gideriz inş : )
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hartlepool nerden öyle gaza gelmiş, teşvik mi var ne Görmeyeli galibiyetler arka arkaya gelmiş, play-off'lar garanti duruyor. Bu sezon ligde ortalarda tutunursun diye düşünüyordum ama beklentimin üstüne çıkmışsın, tebrikler.

Sayfa 4 / 25 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon

Mesaj Yetkileri