Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

@garez0066

Aslında daha önceki serilerde de böyle işsiz başlamıştım.Zevkli oyunlardı.Ama çoğunda suyu çıkmıştı.Bir sezonda 6-7 takımda çalışmıştım.Aslında böyle başlayınca gerçekçilik bir kat daha artıyor.Bakalım eğer uzun zaman devam edebilirsem nasıl bir kariyerimiz olacağını görmek zevkli olacaktır.

İlk mesajda seçili ligleri belirtmeyi unutmuşum.İkinci mesajımıza bu konu ile başlayalım.Açabildiğim kadar lig açmaya çalıştım ortada kalmamak için.Bakalım ilk deneyimimimiz hangi ülkeden olacak.Acaba her ülkede şampiyonluk yaşamak gibi bir hedef mi koysak?

---

İlk Teklif Gebzespor'dan - 14 Haziran 2012

Adeta kariyerimin henüz ilk gününde ilk teklifimizi aldık.Kocaeli temsilcisi Gebzespor bana teklifte bulundu.Ancak sezon başı için Türkiye'den bir takımla anlaşmayı düşünmüyorum.Teklifi reddettik.

18 Haziran 2012 itibariyle Gebzespor dışında teknik direktörü olmayan tüm takımlar yeni teknik direktörlerini buldular.Yeni sezona takımsız giriyoruz.Sezon ilerledikçe işlerin açılacağı düşüncesindeyiz.

Gebzespor'da yaklaşık 2 gün sonra yeni hocasını buldu.An itibariyle uygun bir görev yok.Sezona %99 işsiz gireceğiz.

Haziran ayı Gebzespor yöneticilerinin irtibat kurması dışınca bizim için habersiz geçti.Dediğim gibi artık sezon başlasın işler açılır.