1 ile 30 arası toplam 344 sonuç

Konu: Bandırma Futbol Akademisi

Hybrid View

Koray Kurt'un müthiş performansı sayesinde (son 3 maç 8 gol!) puanlar elde ettik, gol bulma sıkıntımızı şu an için aşmış görünüyoruz ancak savunma zaafları baş göstermeye başladı, özellikle duran toplar oldukça tehlikeli oluyor kalemizde.

Nesil
    2006
    Yer
    trabzon

Koray Kurt'un müthiş performansı sayesinde (son 3 maç 8 gol!) puanlar elde ettik, gol bulma sıkıntımızı şu an için aşmış görünüyoruz ancak savunma zaafları baş göstermeye başladı, özellikle duran toplar oldukça tehlikeli oluyor kalemizde.[/FONT][/B][/QUOTE]

Koray Kurt Çanakkale Dardanelspor'un efsanesiydi be.. Boşuna Yerli Torres demiyoruz ona )

Teşekkür ederim yorumlarınız için.

@entolik; Elmander'den bıktım yeminle, o emekli olsun inşallah galibiyette alıcaz Galatasaray karşısında

@gargi; Koray abiyi severim ya, Bandırmada yaşadığım dönemde tanışmış, konuşmuşluğum da var kendisiyle Ama bu sene son günlerde kaldı takımda, gönderilecekti yanlış hatırlamıyorsam.

Çoook geri kaldım hiç sevmiyorum ama hızla paylaşmam lazım son maçların sonuçlarını. Yoksa ipin ucu kaçacak, oyuna girdim mi çıkamıyorum geri

Spor Toto Süper Lig
    5. Hafta

__________________________________________________ ________________________

Spor Toto Süper Lig
    6. Hafta

UEFA Avrupa Ligi
    G Grubu 2. Maç

Spor Toto Süper Lig
    7. Hafta

Dostluk Maçı

Sezon başında 4-2-3-1 düşüncemiz vardı ama çok gol yemeye başlayınca eski düzene dönmüştüm. Takım genel bir hava yakaladı, herkesin formu belli bir seviyeye ulaştı, Bursaspor maçı ile tekrar kullanmaya başladık 4-2-3-1'i . Daha çabuk adapte olmayı umarak milli maç haftasında birde hazırlık maçı yaptık Erdekspor'la. Elimde işe yarar forvetler var ama çok verim alabildiğimi söyleyemiyorum. Yalnız forvet arkası oynayan oyuncularım skora direkt etki ediyor, bu da beni oldukça sevindiriyor.

Spor Toto Süper Lig
    8. Hafta

UEFA Avrupa Ligi
    G Grubu 3. Maç

Spor Toto Süper Lig
    9. Hafta

Spor Toto Süper Lig
    10. Hafta

UEFA Avrupa Ligi
    G Grubu 4. Maç

Özellikle Beşiktaş deplasmanı kabus gibiydi, hezimetin büyüklüğünün başlıca sebebi Ömer Kahveci olsa da takım halinde karşılık veremedik rakibin baskılı oyununa. İç sahada sonuca ulaşmakta zorlanmıyoruz ancak deplasmanda sıkıntı var. Çeşitli denemelerde bulundum problemi giderme amacıyla, kanatları daha geride kullandım, destek rolü verdim ancak sorunu tam anlamıyla çözdüm diyemem. On numara kullanımını da biraz değiştirdim son maçlarda, artık o mevkinin oyuncusunu yalancı 9 olarak oynatıyorum. Oyun kurma rolünü merkezi orta sahaya veriyorum, forvet arkasında oynayan oyuncum içeriye ikinci bir forvet olarak giriyor. Skora katkısı daha fazla oldu bu şekilde.

Avrupa Ligi grup maçlarımızda harika gidiyor. Manchester City 4'te 4 yaptı, bizimde 3 galibiyetimiz var ve bu durumda gruptan çıkacak takımlar kesinleşti. İlk kez yer aldığımız kıtasal turnuvada gruptan çıkma hakkını elde etmek rüya gibi bir şey benim için.

Spor Toto Süper Lig
    11. Hafta

Spor Toto Süper Lig
    12. Hafta

UEFA Avrupa Ligi
    G Grubu 5. Maç

Genç yıldızımız İlhan Argu'nun sakatlık yaşadığı dönemde -ki çocukcağız milli takıma çağırılmıştı, maçı kaybetsem o kadar üzülmezdim- Halil Efe ciddi bir çıkış yakaladı. Duran toplardan gol üretmekte oldukça zorlanıyorduk, genç ve fiziki açıdan çok güçlü olmayan bir takım olmamızın sıkıntısı sayılır biraz. Hava toplarındaki hakimiyetini hücumda da kullanmaya başladı ve son 2 karşılaşmada 3 gol atarak dikkatleri üzerine çekti.

Antrenman tesislerimizin yenilenmesi de tamamlandı. Daha yeni kullanmaya başladık ama yönetimin aklına girdim, ne dersem kabul ediyorlar, altyapı tesislerini geliştirme konusunda hemfikir olduk ve çalışmalara başladık.

Sezon başladı başlayalı hiç puan durumunu da paylaşmamışım, onu da paylaşayım. 12 maçta 6 galibiyet 4 beraberlikle 5. sıradayız. Ligin en çok gol atan iki takımından biriyiz, yalnız yediğimiz gol sayısı aşırı fazla. Son dönemde büyük ölçüde çözdük bu sorunu maç antrenmanına yoğunlaşarak.

Spor Toto Süper Lig
    13. Hafta

Spor Toto Süper Lig
    14. Hafta

UEFA Avrupa Ligi
    G Grubu 6. Maç

[YOUTUBE="69RrY8haACU"]Maçın Golleri[/YOUTUBE]

Bunu koymamın nedeni maç motorunun saçmalıkları... Manchester City gibi bir takımı yenmek zaten imkansıza yakın, bu kabulüm. Hele birde benim gibi zayıf bir takımın karşılarında çok çok az şansı var. Ancak! 1. gol ve 3. golde (özellikle 1...) yaşanan saçmalıklar sonrası maçı kaybetmek sinirlerini alt-üst ediyor insanın.

dipnot: Man.City'nin ilk golü sonrası Ömer oyundan alındı, sahada tutsaydım yiyeceği gol sayısı rekor seviyede olurdu %100 eminim.

Spor Toto Süper Lig
    15. Hafta

Her şey yolunda gidiyor, zaman zaman saçma olaylara maruz kalsak da sonuçlar istediğimiz gibi. Son karşılaşmada puan gidiyor galiba dedik ama ufak bir değişiklik büyük bir sonuç doğurdu. Ali Kemal ile Tolgay'ın yer değişikliği ve oyun kurma görevini devralması 15 dakikada sonucun lehimize dönmesini sağladı. Yaptığınız hamlelerin karşılığını aldığınızda daha zevkli oluyor bu oyunu oynaması

4 takımla grup aşamalarında yer almıştık avrupa kupalarında, tek firemiz var. Gaziantepspor iyi performans çıkarsa da Lille'in artan formu grupta 3. sırada kalmalarına yol açtı. Fenerbahçe rakiplerine büyük üstünlük kurdu ve sadece tek beraberlikle 16 puan toplayarak grubunu lider tamamladı. Galatasaray ise Şampiyonlar Ligi'nde grubunu 3. sırada tamamlayarak yoluna Avrupa Ligi'nden devam edecek bizim gibi.

Ziraat Türkiye Kupası
    4. Ön Eleme Turu

Zayıf rakibimiz karşısında zorlanmadan turu geçtik. İlk kez forma şansı verdiğim Selim Önder de gözüme girdi. Sahaya ayak basar basmaz asistini yaptı, yeteneğini gösterdi.

5. ön elemede Ordu deplasmanına gidicez. İşimiz zor, David Barral gibi bir belalım mevcut o takımda, bana gol atmadan geçmez

Mesaj Yetkileri