Quote Originally Posted by Papi44 View Post
Oo kardeşim nerelere gelmişsin sen ya umarım yükselirsin burdan da
Umarım, İnşallah.

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
Muthis ilerliyorsun valla, bi sonraki kariyerimde boyle birseye kalkismak istiyorum ama senide golgede birakamayizya. Merdivenmis gibi cikiyorsun ligleri
Eyvallah, tavsiye ederim. Yalnız daha bir şey çıkmadık lig uzun : )

Quote Originally Posted by Juan Moraes View Post
Abi süpersin ya.
Estafurullağ.

Yarından itibaren vizelerim başlayacak bu nedenle kısa bir süre oyuna ara veriyorum hazır ara vermişken size son kullandığım ve üzerinde çalıştığım taktiği paylaşmak istiyorum

Taktiğimiz bu, Kısa kısa bahsetmek gerekirse eğer ligin genel kapasitesine göre iyi bir Kanat Bek Sağ ve Sol oyuncularınız varsa, hem kanatları çok iyi kullanıyorsunuz hem de göbekte kalabalık oluyorsunuz, ana felsefemiz kısa pas ve yavaş oyun. Gerçi tempo yavaş olsa da oyuncular kısa paslarla aniden ileride parlıyor, kalabalık atağa çıkabiliyolar. Duran Toplar, Oyuncuların bireysel davranışları yönlendirmeler vs her şey ayarlı. Taktiğin yan etkileri de yok değil tabi : ) Kalabalık ve organize atak gerçekleştirirken kaptıracağınız ani topta geride yakalanabiliyosunuz ama bu sürekli olmuyor tek tük. Eğer fazla olduğunu gözlemlediğiniz an Kanat Sağ ve Sol beklerin yön durumunu "Hücum" yerine "Destek" olarak değiştirin. Bir kaç maç deneyip kullanmanızda fayda var, Eğer aranızda kullanan olursa kullandıkları takımlarda taktiğin nasıl reaksiyon verdiğini artısını ve eksisini buraya yazarsa sevinirim, en azından üzerinde eksikleri düzeltme şansım olur. Hadi bakalım kolay gelsin.

Taktiği İndirme Linki: https://hotfile.com/dl/179897492/414...stemi.tac.html

İndirdiğiniz taktiği Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2013\tactics içine atın.