Gelecek sezona vakit ayırabilmek için kalan maçlarımızı hızlandırılmış özet şeklinde geçiyoruz
Utrecht 1-2 Ajax
Deplasmanda hayat kolay değil. Drenthe bir kez daha gol atarak sevgimi kazandı. Bir sezon daha bizde kalabilir
Bu maçtan sonra asistanım yeni denenecek oyuncuların geldiğini bildirdi. Maç oynandı falan. Yeni regenlerimiz. Ben de düşündüm, bana geldiyse diğer kulüplere de gelmiştir. Üşenmedim birinci ligdeki bütün takımların 19 yaş altı takımlarını taradım. 2 tane harika regen yakaladım. Biri forvet diğer AMR. Kulüp bu sıkışık durumda bu gençlerin transferi için kulüplerine ödenmesi gereken 500er binlik meblaları karşıla çok iyi iki genç kazandık.
Ajax 0-1 Groningen
Kendi sahamızda da ilk (ve gelecekten haber vereyim tek) yenilgimizi almış olduk. Tamamen aptalca bir mağlubiyet. Ama gelgelelim PSV'de yenildi
Willem II 2-3 Ajax
Doktorum maçlarda böyle heyecanlanmaya devam edersem kalp krizi riskimin bulunduğunu söyledi. Bunu futbolculara (ve Sigames'e) de söylemesini istedim.
NAC Breda 3-3 Ajax
Yükleniyorum golü buluyorum daha taktik değiştiremeden santradan gol oluyor. Tek kelimeyle çılgın işler oluyor.
Şampiyonluk Maçı
Ajax 4-2 Feyenoord
Puan farkı 5. Berabere bile kalsak şampiyon oluyoruz. Ama Amsterdam stadında hele ki Feyenoord'la berabere kalarak şampiyon olunmaz. 4-2 yenerek turumuzu attık. Bu senenin tek tesellisi bu.
Ajax 2-1 PSV
Finali ezeli rakibimizle yapmak güzel oldu, şampiyonluğumuzu perçinledik.
.
.
.
.
.

İlk sezon destekleri ve
güzel muhabbet için sağolun beyler. Değerlendirmeyi de yapıp ikinci sezona başlamaya çalışacağım. Hedeflerimiz büyük
Fakat bir maç motoru güncellemesi beklemiyor da değilim. Sigames forumlarını kurcaladım belli bi haber yok.
.
.
.