Sayfa 8 / 12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 350 sonuç

Konu: Liverpool|Tıpkı Eski Günlerdeki Gibi (2.Sezon)

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Şu rakibin ikinci yarıda maç çevirmeleri varya deli ediyor beni
    malatyAdana!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Taraftarlarımız bize inanmış deplasmandaki ilk 55 dakikayı hesaba katarak bize güveniyorlar ve bu maçtan iyi bir skorla ayrılıp bir üst tura çıkacağımızdan eminler...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Yetmez hem de fazlasıyla acını paylaşan o kadar çok mağdur var ki : )
    Farkındayım... Duygularımı paylaştığın için teşekkür ederim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Şu rakibin ikinci yarıda maç çevirmeleri varya deli ediyor beni
    Çıldırmamak işten bile değil... Devre arası doping mi alıyorlar anlamadım

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by samasti View Post
    Çıldırmamak işten bile değil... Devre arası doping mi alıyorlar anlamadım
    Hocaları Yılmaz Vural gibiyse belki devre arası dayak yemiş olabilirler
    malatyAdana!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Dortmund'un geri dönüşüne hayran kaldığımı söylemem gerekiyor... Bizim takımda ciddi problemler var... 55. dakikadan sonra noluyorsa artık takım birden düşüyor... İlk yarı 3-0 kapandığında tama bu sefer fark olacak demiştim fakat penaltılarla zorla galip geldik Reina bir kez daha işbaşındaydı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sezonun ilk yarısının öcünü almaya devam ediyoruz Newcastle Utd. çok renkli ve güçlü bir takım attığımız golden sonra bir hayli zorlandık ve savunma yapmaya çalıştık sonuca bakacak olursak galiba başardık

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturduk... Sezon başından beri kovaladığımız Manchester City maç eksiği ile ikinci sırada yer alıyor... Son oluşan puan durumu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Premier Lig'de son 10 maça girerken taşlar yerinden oynayak mı?
    Sezon başından beri liderliği kimseye kaptırmayan Manchester City liderliği geri alabilecek mi?
    Sezona kötü bir başlangıç yapan Manchester United yarışın içinde olma savaşını sürdürebilecek mi?

Hepsi ve daha fazlası Az sonra....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Liderlik için savaşacak olan Liverpool ve Manchester City Mücadelesi birazdan başlayacak...
    Canlı anlatımla Sizlerle birlikte olacağız....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok yaklaşmıştık ama başaramadık... Fena oynadığımızı düşünmüyorum başa baş denk bir mücadele oluğunu söyleyebilirim. 88. dakikada da kazandığımız penaltı ile 1-1 i yakaladıktan sonra maçın böyle biteceğini düşünmüştüm fakat David silva son sözü söyledi ve evimizde mağlup olduk... Şampiyonluk yarışında ağır bir darbe aldık diyebilirim..

Not: Canlı anlatım yapacaktım fakat maçın heyecanına kaptırmışım kendimi unuttum arkadaşlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda rakibimiz Milan oldu... Avrupa Ligi'nde peşpeşe karşımıza çıkan rakiplerin bu kadar güçlü olması da ayrı bir manidar geldi bana...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

80. dakika ve verilmeyen penaltımız!!!Yorumu size bırakıyorum...
    Herşeye rağmen bu kupayı istiyoruz...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda evmizde A.C. Milan karşısında 2-2 lik beraberlikle umudumuzu İtalya'ya taşıyoruz...

Barosu aldığını gördükten sonra Galatasaray kariyerimde oyuna başladığımda satmama kararı aldım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FM PRO View Post
    Barosu aldığını gördükten sonra Galatasaray kariyerimde oyuna başladığımda satmama kararı aldım

Baros oyunda en iyi fıratçı hücumculardan biri bana göre... Fakat bir kere sakatlandımı arkasını toplayamıyor Eğer sakatlanmazsa faydasını göreceğini düşünüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İlk maçta rakibin hızlı kontra ataklarını durduramdığımız fakrettik ve maça değişik bir anlayışla çıktık.. Bu anlayışımız sadece kontra atağa dayalı idi ve rakibimizi kendi silahıyla vurarak maçtan net skor almasını bildik. Avrupa Ligi'nde yolumuza devam ediyoruz...

Thumbs up

Quote Originally Posted by samasti View Post
    Baros oyunda en iyi fıratçı hücumculardan biri bana göre... Fakat bir kere sakatlandımı arkasını toplayamıyor Eğer sakatlanmazsa faydasını göreceğini düşünüyorum
    Katılıyorum gerçekte olduğu gibi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lider Man City'nin Fulham ile berabere kaldığı haftada lider ile olan puan farkını azaltmamız için iyi bir fırat yakalamıştık ve bunu akıllı kullanmayı başardık... Stoke 2 - 5 Liverpool

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aralarında Galatasaray'ın da bulunduğu 8 takımlı eşleşmede bizim rakibimiz Bursaspor oldu... Avrupa Ligi çok entresan eşleşmelere sahne oluyor doğrusu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bize karşı iştahı kabarmış olacak ki açık futbol oynamayı tercih eden Wigan'ın hevesini kursağında bırakarak 3-0 gibi net bir skorla Anfield'dan uğurluyoruz ve 1 günlük aranın ardından Avrupa Ligi'ndeki rakibimiz Bursaspor maçının hazırlıklarına başlamaya koyuluyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Hatalı mesaj
    Last edited by nessus : 19.Kasım.2012 at 00:38

Nesil
    2011
    Yer
    adana

hocam yanlış konuya yazdın herhalde

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nessus View Post
    Gelecek sezona vakit ayırabilmek için kalan maçlarımızı hızlandırılmış özet şeklinde geçiyoruz

Utrecht 1-2 Ajax

Deplasmanda hayat kolay değil. Drenthe bir kez daha gol atarak sevgimi kazandı. Bir sezon daha bizde kalabilir

Bu maçtan sonra asistanım yeni denenecek oyuncuların geldiğini bildirdi. Maç oynandı falan. Yeni regenlerimiz. Ben de düşündüm, bana geldiyse diğer kulüplere de gelmiştir. Üşenmedim birinci ligdeki bütün takımların 19 yaş altı takımlarını taradım. 2 tane harika regen yakaladım. Biri forvet diğer AMR. Kulüp bu sıkışık durumda bu gençlerin transferi için kulüplerine ödenmesi gereken 500er binlik meblaları karşıla çok iyi iki genç kazandık.

Ajax 0-1 Groningen

Kendi sahamızda da ilk (ve gelecekten haber vereyim tek) yenilgimizi almış olduk. Tamamen aptalca bir mağlubiyet. Ama gelgelelim PSV'de yenildi

Willem II 2-3 Ajax

Doktorum maçlarda böyle heyecanlanmaya devam edersem kalp krizi riskimin bulunduğunu söyledi. Bunu futbolculara (ve Sigames'e) de söylemesini istedim.

NAC Breda 3-3 Ajax

Yükleniyorum golü buluyorum daha taktik değiştiremeden santradan gol oluyor. Tek kelimeyle çılgın işler oluyor.

Şampiyonluk Maçı

Ajax 4-2 Feyenoord

Puan farkı 5. Berabere bile kalsak şampiyon oluyoruz. Ama Amsterdam stadında hele ki Feyenoord'la berabere kalarak şampiyon olunmaz. 4-2 yenerek turumuzu attık. Bu senenin tek tesellisi bu.

Ajax 2-1 PSV

Finali ezeli rakibimizle yapmak güzel oldu, şampiyonluğumuzu perçinledik.

.
    .
    .

.
    .

İlk sezon destekleri ve güzel muhabbet için sağolun beyler. Değerlendirmeyi de yapıp ikinci sezona başlamaya çalışacağım. Hedeflerimiz büyük

Fakat bir maç motoru güncellemesi beklemiyor da değilim. Sigames forumlarını kurcaladım belli bi haber yok.

.
    .
    .

ahaha nessus kardeşim incelik yapmış teşekkür ederim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lig'in bitimine 7 hafta kala puan durumu şu şekilde;

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fikstürlerini bilmiyorum ama ilk 3 takım adına şampiyonluk yarışı devam ediyor, Milan maçı unutulmaz olmuş, taktiksel başarı konuşmuş bariz..Avrupa Ligi'nde diğer takımlar kimler?

hocam avrupa bursayı elersin diye düşünüyorum ayrıca transferlerin ilginç gelmişti başta ama resmen sistemine oturmuş..ligde harika bir performans sergiliyorsun şampiyonluk için hala umut var

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

hahaha yahu ben de nereye gitti bu mesaj diyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Fikstürlerini bilmiyorum ama ilk 3 takım adına şampiyonluk yarışı devam ediyor, Milan maçı unutulmaz olmuş, taktiksel başarı konuşmuş bariz..Avrupa Ligi'nde diğer takımlar kimler?
    evet milan maçı benim içinde öyle oldu... ligde henüz hiçbirşey bitmiş değil ama City buradan bırakmaz son maçta onlara yenilmemiz kötü oldu

Quote Originally Posted by nuwanda1925 View Post
    hocam avrupa bursayı elersin diye düşünüyorum ayrıca transferlerin ilginç gelmişti başta ama resmen sistemine oturmuş..ligde harika bir performans sergiliyorsun şampiyonluk için hala umut var
    inşallah dediğiniz gibi olur dostum.. Gerçekten liverpool'a ilk baktığımda umut yok gibi duruyordu ama sonradan iyi toparlandık

Quote Originally Posted by nessus View Post
    hahaha yahu ben de nereye gitti bu mesaj diyorum

hahah ) canın sağolsun arada bilgilendirme yaptık arkadaşlara
    Last edited by samasti : 19.Kasım.2012 at 01:03 Reason: yazım hatası

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ligin son 6 haftasına girilirken puan tablosunda ilginçlikler yaşanmaya devam ediyor... Nefesimizi ensesinde hisseden Manchester City bocalamaya başladı ve puan kayıpları yaşıyor... Acaba şampiyonluk geliyor mu?

Sayfa 8 / 12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri