Originally Posted by
perf
Evvet arkadaşlar yeni bahaneleri bulmuşlar. Hep merak ediyordum Türkçe olunca almamak için ne bulacaklar diye ve evet buldular yine... Geçen seneler gibi yşne ilk başta her zaman böyle oluyor kaç yıldan beri oynuyorsanız bunu bilmeniz gerekiyor... 1 yama sonra oyun yerine oturuyor hemen nasıl karar verdiniz kötü olduğuna. 4 yıldır orjinal alıyorum bir kez crash dumps almadım hata oyunun değil işletim sisteminin zaten orjinal işletim sistemi kullanmıyorsanız %100 crash dumps alırsınız açık ve net yada update yapmazsanız yada oyun için gerekli programları updatelemezseniz...
Arkadaşlar Türkçe kötü diyor komik diyor ama ''V'' yerine ''W'' yazıyor e yani sana güzel olsada birşey değişmez bence. Hata yok mu tabiki var ama abartmak niye kimse hiçbir oyun hiçbişey mükemmel değildir.
Neyse ben gayet zevk alarak oynuyorum oynamasamda sorun etmem 6 kere bir yerde yemek yiyeceğime oyun aldım vakit geçirmek için 1 yıl olmasada 6 ay oynarım çok rahat ay başına 16-17 lira para ediyor bu kadar büyüttüğünüz şey neyse yapanların eline sağlık