1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: Lech Poznań / Kolejorz

Threaded View

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Ekstraklasa Polonya Ligi 2.Hafta

Lech Poznan 2 - 0 Widzew Lodz

Maça tamamen hükmettik . Ama gerçekten maçın son dakikaları yaklaştıkça bu kadar pozisyona giripte halen gol atamamış olmamız beni baya yıprattı taktik değiştire değiştire bir hal oldum . 90 dakka bize ah vah dedirttiler gittiler 30saniyede 2 gol atıp maçı kazandılar son vuruşlarda biraz daha iyi olmamız gerektiğini bu maçta bir kez daha gördük tabi unutulmamalı rakip kalecilerde bize karşı çoşuyorlar güzel oyun güzel skor kazandık mutluyuz .
    Tek sorun bu maçta forvet oyuncumuzun 4-5 hafta sahalardan uzak olucağı onu arayacağız gibime geliyor.

Ekstraklasa Polonya Ligi 3.Hafta

Korona Kielce 3 - 4 Lech Poznan

Müthiş bir maçtı izleyenler çok keyif aldığını düşünüyorum.
    Ama iyi yaptığımız ve kötü yaptığımız oldukça şeyi görmeme de sebep olan bir maçtı.
    İlk kez bir rakibe oldukça pozisyon verdik ve tehlikeli dakikalar atlattık .
    Maç çok hızlı başladı 15.dakikada toplam iki ekibin şut toplamı 15 ti bu böylede devam etti zaten bakıldığında dikkat çekici şut çekildi iki kaleyede bizim için alışık olduğumuz bir durum her rakibe oldukça fazla baskı yaratıyoruz fakat bizim bu kadar baskı yememiz bir ilkti.
    Maçın içinde bulduğumuz 3 golüde kanatlardan çizgiye inerek attığımızı söyleme gereği duyuyorum çünkü 2.golden sonra seslenmelerden oyunculara komut olarak kanatlardan yüklenmelerini söyleyince girmiş olduğumuz pozisyonlar oldukça olumlu sinyaller verdi ve kazandık.

GELDİK UEFA AVRUPA LİGİ PLAY OFF MAÇINA UMARIM GRUPLARDA OLURUZ.
    Last edited by Leonadias : 20.Kasım.2012 at 17:16

Mesaj Yetkileri