Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 69 arası toplam 69 sonuç

Konu: Fenerbahçe Efsanesi Trabzon'da 2.sezon

Ve Lig başlıyor.

1.Hafta: Trabzonspor-Eskişehir

[IMG][/IMG]

2.Hafta: Orduspor-Trabzonspor

[IMG][/IMG]

3.Hafta: Trabzonspor-G.Saray

[IMG][/IMG]

Lige kötü başlangıç yaptık.Gol sorunumuz var.Yabancı sınırı dolayısıyla 4 tane yabacımızı 18'e bile alamamak çok kötü.

Avrupa Ligi Eleme Maçları

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

2.maçta rotasyon yapmamıza rağmen turu geçmeyi,gruplara kalmayı başardık.

Kura çekimine 2.torbadan girmemize rağmen nerdeyse Şampiyonlar Ligi kalitesinde kura çektik

[IMG][/IMG]

4.Hafta:Ç.Rize-Trabzonspor

[IMG][/IMG]

Eneramo'ya ligde ilk kez foma veriyoruz.Sonuç ortada.

Avrupa Ligi:Trabzonspor-Chievo

[IMG][/IMG]

5.Hafta: Trabzonspor-Kasımpaşa

[IMG][/IMG]

2-0 öne geçtiğimiz maçta Onur 2 tane saçma sapan gol yedi.Çok üzdü bizi bu beraberlik.

6.Hafta:Sivasspor-Trabzonspor

[IMG][/IMG]

Avrupa Ligi:R.Sociedad-Trabzonspor

[IMG][/IMG]

7.Hafta-Trabzonspor-K.Erciyes

[IMG][/IMG]

Avrupa'da çok iyiyiz ama ligde kan kaybını durduramıyoruz.7 maçta 1 puanı olan Erciyesi bile evimizde yenemedik.

Dostum bütçenmi çok kötü yoksa oyuncular Trabzonspor'amı gelmiyor alınabilecek daha iyi oyuncular vardı

Quote Originally Posted by ablukaalarm34 View Post
    Dostum bütçenmi çok kötü yoksa oyuncular Trabzonspor'amı gelmiyor alınabilecek daha iyi oyuncular vardı
    3 milyon euro civarı bütçe verdiler.Kaliteli Türk alınamıyor.Serdar Aziz,Muhammet Demir gibi adamlar çok pahalı.Yabancı almaya kalksan 6 yabancı sınırı var.Emerson,Zokara,Janko,Samba,Sapara,Adrian bence yeterli adamlar.En azından 3 milyon euro bütçeyle bunlardan daha iyilerini alamazdım.Varsa önerin açığım.

Quote Originally Posted by fernando1907 View Post
    3 milyon euro civarı bütçe verdiler.Kaliteli Türk alınamıyor.Serdar Aziz,Muhammet Demir gibi adamlar çok pahalı.Yabancı almaya kalksan 6 yabancı sınırı var.Emerson,Zokara,Janko,Samba,Sapara,Adrian bence yeterli adamlar.En azından 3 milyon euro bütçeyle bunlardan daha iyilerini alamazdım.Varsa önerin açığım.
    İlk sezon serbest olarak Vanden Borre vardı keşke alsaydın Alan Dzagoev 2.sezon başında boşta birde Vaclav Kadlec'i almayı dene

Nesil
    2012
    Yer
    Trabzon

Vanden borreden katkı sağlayamadım ben,yabancı kontenjanını doldurmaya değmez o adam,ama diğerleri iyi diye biliyorum,bir de zaten fazla maaş istiyorlar ben alamadıydım bir çok adamı...barçadan kiko femenia yı aldım sağ açığa kiralık çok fayda gördüm,diogo rincon veya ayilla yusuf da ön liberoda iyi alternatifler olabilir zokora yaşlandığı için bir dahaki seney bu adamlar tabi..Lig ve kupada böyle farklar bende de oldu,deplasmanda interi yenip karabüğü yenemedim ve daha niceleri...ben şmdi yeni kariyer açacağım (forumda değil ama) türkiyeyi ab ye dahil ettm kurtuldum.SI gerçekçi oyun yaptı da biz mi oynayamadık.ilk kez editörü kullandığıma içim sızlamadı.

Denemedim ama Alan Dzagoev nasıl geliyor ya anlamadım.Adamın gerçek hayatta piyasası çok iyi fm 12 'de de büyük takımlara giderdi.Kadlec'i de ben alırdım ama hep Avrupa'nın kalburüstü takımlarına.
    Neyse velhasılı kelam şimdi bi kaç daha kötü bittim.Bırakıyorum kariyeri yoksa kovulacağım Oyuna sistemlere oyunculara biraz daha alışıp yeni bi kariyer açarız ilerde.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri