Polonya Ligi 5.Hafta
Bu güzel maçta öne geçtiğimiz maçı kazanamadık ama önemli olan yenilmemekti çünkü Polonya'nın iyi takımlarından birisi Slask hedef kaybetmemekti bizim için istediğimizi aldık aslında.
İlk kez savunma taktiği saha çıktık bu da bizim için önemliydi gördük ki ilk yarı savunmayı çok iyi yaptığımızı gözlemledik fakat baskı yedikçe oyuncularımızın dirençleri kırıldı golüde yedik ardından normal taktiğimize geri döndük ama herhangi bir sonuç alamadık .
Polonya Ligi 6.Hafta
Oyuncularım yine öne geçtiği bir maçı rakibe 1 puanı hediye eden kalecimizin kötü performansı sayesinde 1 puan alabildik. 2 puan kaybettik ama yine kaybetmedik önemli bir başarı sonucu kenara bırakırsak buda bizim için.
Polonya Ligi 7.Hafta
Deplasmanda kaybebetmek çok önemli bir de 3 puan kazanmak harikulade

Devam çocuklar devam tam gazz
Polonya Ligi 8.Hafta
Sezonun ilk mağlubiyeti

sonucu bir kenara bıraktığımızda biz yine topumuzu oynadık bu sefer olmadı topu o kaleye bir türlü 2.kez sokamadık.
Kaybetme nedenlerimizden biride bu maçın arkasından Leverkusen ile Almanya'da Uefa maçına çıkacağımız için rotasyona gittim o yüzden pek fazla üzülmedim sadece böyle bir rakibe karşı ilk kez kaybetmek üzdü
Polonya Federasyon Kupası 2.TUR
Güzel skor iyi galibiyet her kulvarda ilerliyoruz (:
Veeee sıra geldi UEFA'YA
UEFA AVRUPA LİGİ 1.HAFTA
Avrupa'da nasıl oynadığımız değil puan ve puanlar önemli benim için bu senede en önemlisi aslında bu olmalı ekipte IvanErgiç dışında bu sahnelere fazla çıkmış kişiler değil .
3 puan almak evimizde başarı teşekkürler çocuklarrr.
UEFA AVRUPA LİGİ 2.HAFTA
Şölen var şölen Almanya'da dumanlar Leverkusen çatılarında yükseliyorrrr

))
Ömer Toprak'ın önünden ara pasları başarılı oldu ve hata zorladık onu oda hiç itiraz etmedi grupta favori olduk bir anda harika harika inanamıyorum ilk yarı 4-0 hemdee
BAKIN LEVERKUSEN YANIYORRRR YANIYORRR TARAFTARLARIMIZ ALMANYA'YI YAKTI YARDIM EDİN