acaba bendeki yeni kariyer açarken takım seçme ekranına geldiğinde oyunun donması sorunu giderildi mi çok merak ediyorum
acaba bendeki yeni kariyer açarken takım seçme ekranına geldiğinde oyunun donması sorunu giderildi mi çok merak ediyorum
Giderilmemiş. Öyle bir şeyin sorun olduğu bile bilinmiyor sanırım.
Hayır olmamış. O olaylar aynen devam.
3D ile ilgili herhangi bir değişiklik yok. Sadece oyuncuların sevinç gösterilerinde bir farklılık var. Oynanış açısından bir sürü hata giderilmiş.
Sentugo.
göya oyunu orjinal alıyoruz başımıza neler geliyor? ondan sonra da ne oyundan keyif alabiliyoruz ne de oynayabiliyoruz. üstelik Sports Interactive'in bunun farkında bile olmayışı insanı sinir eden mevzulardan bir tanesi.
yani internetten deneme amaçlı (sadece çalışıp çalışmadığını görmek için) indirdiğim torrent dosyasındaki FM2013'ün çalışıp orjinal aldığım FM2013'ün çalışmıyor olması herhalde bişey söylememi gerektirmez diye düşünüyorum. herşey açık ve ortada malum.
bu kadar senedir hem araştırmacılık hem de yöneticilik yaptığım oyunda böyle sorunlar olması gücüme ve zoruma gidiyor ve sinirlendiriyor açıkçası.
Biz buna benzer bir hatayı çevrimiçi oynarken alıyorduk. Nasıl oluyordu bilmiyorum ama arkadaşla hamachi açıkken oluşturduğumuz oyuna girince en fazla Yeni Menajer Ekle basabiliyorduk sonrası gelmiyordu ekrana; orada kalıyordu. Sonra hamachi kapattık sorun düzeldi. Sizinkine bu nasıl uygulanabilir bir fikrim yok maalesef sadece bir fikir oluşur kafanızda, çözüm bulursunuz diye söyledimKolay gelsin.
arkadaşlar çok da pollyannacılık oynayan biri olmamama rağmen hataların birçoğunun düzeldiğini söyleyebilirim. takımlar pres yapıyor, araya atılan toplara daha çok müdahele yapılıyor vs. maç havasını alıyorsunuz. benim grüşlerim bu yönde