1 ile 30 arası toplam 170 sonuç

Konu: FM 2013 13.1.3 Güncellemesi

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

acaba bendeki yeni kariyer açarken takım seçme ekranına geldiğinde oyunun donması sorunu giderildi mi çok merak ediyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tombul taho View Post
    acaba bendeki yeni kariyer açarken takım seçme ekranına geldiğinde oyunun donması sorunu giderildi mi çok merak ediyorum
    Giderilmemiş. Öyle bir şeyin sorun olduğu bile bilinmiyor sanırım.

Quote Originally Posted by kasım akdemir View Post
    oyunucuların ve klüplerin istediği atsronomik rakamlarda bir düzletme oldumu acaba?
    Hayır olmamış. O olaylar aynen devam.

Quote Originally Posted by Bohater View Post
    Arkadaşlar çok acil birisi cevap verebilir mi lütfen, genel olarak 3d'de olumlu gelişmeler var mı bu yamayla birlikte? Hem grafiksel hemde oynanış açısından. Cevabınıza göre 13'e dönüş yapabilir ya da 12'ye devam edebilirim
    3D ile ilgili herhangi bir değişiklik yok. Sadece oyuncuların sevinç gösterilerinde bir farklılık var. Oynanış açısından bir sürü hata giderilmiş.
    Sentugo.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Giderilmemiş. Öyle bir şeyin sorun olduğu bile bilinmiyor sanırım
    göya oyunu orjinal alıyoruz başımıza neler geliyor? ondan sonra da ne oyundan keyif alabiliyoruz ne de oynayabiliyoruz. üstelik Sports Interactive'in bunun farkında bile olmayışı insanı sinir eden mevzulardan bir tanesi.

yani internetten deneme amaçlı (sadece çalışıp çalışmadığını görmek için) indirdiğim torrent dosyasındaki FM2013'ün çalışıp orjinal aldığım FM2013'ün çalışmıyor olması herhalde bişey söylememi gerektirmez diye düşünüyorum. herşey açık ve ortada malum.

bu kadar senedir hem araştırmacılık hem de yöneticilik yaptığım oyunda böyle sorunlar olması gücüme ve zoruma gidiyor ve sinirlendiriyor açıkçası.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

göya oyunu orjinal alıyoruz başımıza neler geliyor? ondan sonra da ne oyundan keyif alabiliyoruz ne de oynayabiliyoruz. üstelik Sports Interactive'in bunun farkında bile olmayışı insanı sinir eden mevzulardan bir tanesi.

yani internetten deneme amaçlı (sadece çalışıp çalışmadığını görmek için) indirdiğim torrent dosyasındaki FM2013'ün çalışıp orjinal aldığım FM2013'ün çalışmıyor olması herhalde bişey söylememi gerektirmez diye düşünüyorum. herşey açık ve ortada malum.

bu kadar senedir hem araştırmacılık hem de yöneticilik yaptığım oyunda böyle sorunlar olması gücüme ve zoruma gidiyor ve sinirlendiriyor açıkçası.
    Sizin kendi bilgisayarınızdan kaynaklanan bir durum olmasın bu? Orijinal mi windows mesela? Ben yıllardır ne crash dumps ne en ufak bir sorun almadım oyunun çalışmasıyla ilgili mesela.

Nesil
    2007

Biz buna benzer bir hatayı çevrimiçi oynarken alıyorduk. Nasıl oluyordu bilmiyorum ama arkadaşla hamachi açıkken oluşturduğumuz oyuna girince en fazla Yeni Menajer Ekle basabiliyorduk sonrası gelmiyordu ekrana; orada kalıyordu. Sonra hamachi kapattık sorun düzeldi. Sizinkine bu nasıl uygulanabilir bir fikrim yok maalesef sadece bir fikir oluşur kafanızda, çözüm bulursunuz diye söyledim Kolay gelsin.

arkadaşlar çok da pollyannacılık oynayan biri olmamama rağmen hataların birçoğunun düzeldiğini söyleyebilirim. takımlar pres yapıyor, araya atılan toplara daha çok müdahele yapılıyor vs. maç havasını alıyorsunuz. benim grüşlerim bu yönde

Mesaj Yetkileri