-
Ertesi Gün: Saat:08:50
Yer:Melwood - İngiltere
Tesislere gelirken yolda karşılaştığım her Liverpool taraftarı bana büyük ilgi gösteriyordu ve sevgi gösterisinde bulunuyorlardı.Burada sevilmiştim ve bana saygı duyuyorlardı.
Günün yorgunluğunu üzerimden atmıştım ve dün akşam yarım kalmış işlerime yoğunlaşmışken telefonum çaldı. Arayan numarayı tanımıyordum.
Telefona cevap verdiğimde karşımdan gelen yanıtla donakalmıştım.... Arayan Rafael Benitez'di. Biran afalladıktan sonra kendimi toparladım ve konuştuk. Geçen sezonki performansımdan çok etkilendiğini ve şampiyonluğu son maçla kaçırmamdan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.Kendisine teşekkürlerimi ilettim. Kendisinin sağlam bir Liverpool taraftarı olduğunu ve takımı bu denli ayaklandırmama çok sevindiğini belirterek yardıma ihtiyacım olduğunda çekinmeden onu arayabileceğimi söyledi. Açıkçası bu onurlandırmıştı. Efsane teknik adam beni arayıp tebrik etmiş ve yardıma hazır olduğunu söylemişti. Kendisine teşekkürlerimi ilettim ve kısa bir sohbetin ardından görüşmeyi sonlandırdık.
Ardından dün masamda bıraktığım dosyaları incelemey koyuldum. Paulo'nun araştırmasındaki takımlardan biri İnter diğeri Betis ve son takım da Gençlerbirliği idi. İnter bana cazip gelse de Allegri ile yola devam edeceklerini düşünüyordum Betis ve Gençlerbirliğini ise hiç aklımdan bile geçirmemiştim. Telefonda bahsettiği konuları görüşmek üzere Paulo'yu ofisime çağırdım ve o gelene kadar da sosyal medyayı takip ediyordum. Aradan 1 saat geçmişti ki Paulo ve kulüp başkanı Tom Werner birlikte geldiler. Werner'in elinde bir çanta vardı ve masaya oturdu. Kulübün benimle yeni sözleşme imzalamak istediğini belirtti ve sözleşmeyi önüme uzattı. Bir an Paulo ile göz göze geldik ve sözleşmeyi inceledim. Bana haftalık 98.000 € dan 4 yıllık sözleşme önermişlerdi. Fakat sözleşmenin detayları yer almıyordu. Bir nevi boş mukaveleye imza atmamı istemişlerdi. Yolda gelirken taraftarın yoğun ilgisi ve içimdeki Liverpool sevgisiyle anlaşmayı kabul ettim. Minnettarlığını dile getiren bir konuşma yapan Werner müsaade isteyerek odadan ayrıldı. Paulo'ya konu hakkında yorum yapmamasını ve raporları sunmasını istedim. oldukça heyecanlıydı İnternacional takımından Otavio'yu ve Bocchetti'yi ikna ettiğini ön anlaşma yaptığını belirtti. Bu haberler içimi rahatlatmıştı aslında ve derhal bu işlemleri sonuçlandırması için onu görevlendirdim.
Evet... Artık yeni bir sezon başlıyordu ve hazırlıklara başlamak gerekiyordu...
Mesaj Yetkileri