oyunda bariz bir rakamsal hata var ama işin daha da ilginci bu rakamların hep senin aleyhine olması.

örnek: Atletico Madrid kariyerimde 2. senemde BÜTÇE olarak 35 milyon € maaş bütçemde haftalık 650 bin € verdiler. P.S.G de Nene mutsuz değeri 7,75 milyon € gözlemci 15-17,5 a bağlarız dio kapıyı 20 den açıyorum yanaşmıyo neyse dedim bu iş nereye gitçek yağdırdım 40 milyonda anlaştık bu sefer Nene uçuo yaw arkadaş hani mutsuzdun düzenli 11 de olmak istiodun bonuslarla fln wermediğim kalmadı yok illa 800 bin haftalık maaş dio. Neise almadım sezon açıldı P.SG Ş.L ni almış bende UEFA yı almıştım süper kupada karşılaştık şu Nene ne yapıo die sordum. tahmin edin ne olmuş adam 5 milyon € ya we haftalık 98 bin € ya Beşiktaş'a gitmiş.

Burda Beşiktaşlılar yanlış anlmasın ama Ş.L şampiyonu bir takımdan ayrılma kararı veriosun, Uefa şampiyonu 675 bin € maaş maç başı primi fln yağdırıo burun kıvırıosun ligi 6. bitirmiş avrupa ya açılmayan bir takıma gidiosun daha bu oyun için ne diyim?

eklemeyi unuttum Nene kendi isteğiyle satış listesindeydi ve eski serilerde kendi rızasyla satış listesinde olan oyuncuyu satarken pazrlığa girdğinde oyuncu huzursuzlanır morali düşer basına da bırak gideyim die açıklamalarda bulunurdu. p.s.g benle pazarlığa girişti nene de tık yoktu...