Son yamayla beraber başta maç başına atılan anormal şutlar , ortaların az olması ve arapas olayının az olması giderilmiş gibi.Yeni kariyer açtım ben bu yamayla 4 5 maç yaptım ondan "gibi" diyorum çünkü daha fazla maç yapmam lazım net bir fikir izhar etmem için.Şu anda sıkıntı yok diyemem ama ilk haline göre sıkıntılar azaldı, ama hala 12 nin tadını alamıyorum inşallah daha da güzelleşir yeni çıkacak yamalarla. futbolcuların aşırı para ve maaş istemeleri aynen devam ediyor.Maç motorundaki hataların da bazıları devam ediyor.İşlerinin zor olduğunu biliyoruz,bu yüzden de birebir gerçek hayat olmasını beklemiyoruz,ama bu demek değil ki saçma sapan şeyler olacak oyunda.Herkes farklı şekilde zevk alır,bazı arkadaşlar bu haliyle daha çok zevk alırken bazıları bu yama çıkmadan evvel bile zevk alıyor olabilirdi ama ben 10 yıllık bir fm ci olarak ilk kez sabahlamadım bu oyunla...fm 14 ü de çok heyecanla bekleyeceğimi sanmıyorum...2 kasıma 1 hafta kala her gün onlarca kez siteye girip belki erken çıkarırlar diye resmen işgal etmiştim siteyi.