Transferler
( Takıma Katılan ve Katılacak Olan Futbolcular )

Takım birçok isim ile anlaştı. Fakat süpriz bir ayrılık daha yaşandı. Genç oyuncu Jean Paul Pineda mevcut yönetimi ağır eleştirdi. Kendisi takımla tekrar çalışmak istemediğini ve önerilecek kontrat hangi şartları içerirse içersin kabul etmeyeceğini açıkladı. Bu açıklamanın ardından birçok kulüp kendisiyle ilgilenirken o tercihini Meksika Ligi'nden San Luis takımından yana kullandı.

Adrénzinho
€0
Köln

01.07.2013 Tarihinde Katılacak Oyuncular

Pedro Morales

€0
GNK Dinamo

Juan Gonzalo Lorca

€0
Deportivo Quito

Ignacio Piatti

€0
San Lorenzo

Claudio Rivero
€0
Fénix

Emiliano Vecchio

€0
Club Defensores de Belgrano de Villa Ramallo

01.08.2013 Tarihinde Katılacak Oyuncu

Isaac Mina

€0
Deportivo Quito

01.07.2013 Süpriz Ayrılık, Beklenmeyen Tepki

Jean Paul Pineda
€0
San Luis

Pineda Konuştu!

Takımdan ayrılan abilerime çok üzülüyorum. Buradaki hava gerçekten çok başkaydı. Onların gidişi beni derinden etkiledi ve bu camiadan benimde ayrılma vaktimin geldiğini düşünerek böyle bir karar aldım.

Takımın Gidişatı Kötü

Takımın gidişatını kötü olarak görüyor, yorumluyorum. Takımda sadece yedek oyuncular kaldı. Bu yedek oyunculara güvenmekte hata yapıyor. Tecrübe benim için herşeydir, takımın bu oyuncularla açılış liginde başarı sağlayabileceğini düşünmüyorum. İlerisi içinse yeni gelenlerle birlikte tam bir kaos ortamı yaşayacağını düşünüyorum.

Açılış Ligi'nde Başarısız Olacaklar, Gelecek ise Tam Bir Muamma

Açılış Ligi'nde ilk hüzünü yaşayacak bu takım. Gelecek ise tamamen fırtınalı. Tanınmayan birçok antrenör ve futbolcu takıma giriş yapıyor. Bu futbolcuların arasındaki iletişim nasıl olacak çok merak ediyorum. Gelecek ise tam bir muamma diyebilirim.

Takımda Bulunan Birçok Oyuncu Şaşkın

Konuşmayan fakat bu takımın durumu itibariyle şikayetçi çok arkadaşım var. Onlarda birgün konuşacaktır diye düşünüyorum. En azından ben bu cesareti gösterdim. Onlardan da bekliyorum aynı cesareti.