-
ERGİN ATAMAN: Taraftarlarımız rakibe o cehennemi yaşatacaktır!

18 Kasım
Ergin Ataman: “Kuban’da fuar var ve boş otel yok. En yakın otel 2 saat mesafede. Tedbir alınmamış ve bu bizi zor durumda bıraktı. Pazartesi günü Kuban’a gideceğiz ama kalacağımız yer belli değil. Eurocup ve Kuban takımına gerekli bildirimde bulunduk. Ancak yanıt verilmedi. Zor durumdayız. Maça hazırlanacağımıza bununla uğraşıyoruz”
20 Kasım
Ergin Ataman: "Takım yorgun ve moralsiz durumda. Bir belirsizlik hakim ve maçın oynanması için bir şekilde gelin diyorlar biz de bekliyoruz bakalım. Bize gelen bilgi havalimanının 24 saattir kapalı olduğu ve yarın da aynı hava şartları devam edeceği. Bizim oraya gitmemiz mümkün gözükmüyor kara yolları ile de gidemeyeceğimize göre ULEB'e bildirdik ve maçın ertelenmesini istiyoruz. Yarın buradan gidip maçı nasıl oynayacağız onu da bilmiyorum haber bekliyoruz bakalım neler olacak"
21 Kasım
Ergin Ataman: "İki gündür gitmek için her türlü çabayı göstermemize rağmen gidemedik. Şimdi Airport Otel'de konaklayacağız. ULEB'ten erteleme istedik. 'Hiç olmazsa 1-2 gün erteleyin' dedik. Onlar 'Oynayacaksınız' dedi. Son ana kadar gitmeye çalışmamızı söylüyorlar. Maç 18:30'da. Yarın (bugün) gidebilsek bile maçtan 2 saat önce oraya inip, maça çıkacağız. Hazırlık maçı oynamıyoruz ki! En önemli rakibimizle oynayacağız.
Takım iki gündür havaalanında eziyet çekiyor. Oyuncularımız sadece 3-4 saat uyuyabildi. Herkes bu durumdan çok rahatsız oldu. Kolay değil, inişe geçiyorsun, tehlike atlatıyorsun. Tehlikeli yolculuktu. ULEB'in ısrarını çok anlamsız buluyorum. Oyuncularımızın morali de sıfır. Bu şartlardaki bir maçın eşit şartlarda ve adil olduğunu kim söyleyebilir!"
23 Kasım
Ergin Ataman: "İsterdim ki kaybedeceğimiz maçı oynayarak kaybetseydik. Gruptan çıkmamız için Kuban'ı evimizde yenmemimiz gerekli. Lokomotiv Kuban'ın çok elverişli koşullarda sahaya çıkacağı kesin. İstanbul çok kaliteli bir şehir havaalanından biri kapalı olsa diğeri açık olur. Ama bunun cevabını verecek olan Galatasaray taraftarıdır ve sahada o cehennemi rakibe yaşatacaklardır"
28 Kasım
ultrAslan: CEHENNEME DAVETLİSİNİZ !
28 Kasım 2012 Çarşamba - 20.15 | Abdi İpekçi Spor Salonu
Twitter Hashtag: #NoWayOutKuban
Mesaj Yetkileri