Burak bende satır satır değerlendirmelere cevap yazmak istiyorum.

Defans konusunda çok haklısın. Ama ben yinede Tolga'nın oynatılmasında gönüllü değilim. Yücel'inde dediği gibi çok canımızı yakar, çok kart görür bu adam. Bunun yanında sağ kanatta kesinlikle Uğur veya Arda ikilisine yer verilmeli. Orta alanda Song'un yanına artık Tomas veya Tolga yerleştirilecek başka çare yok. Sol kanada gelince. Ben o bölgede Ferhatı, Ergün'ü ve Orhan'ı beğenmiyorum. Ergün zaten anlatmaya gerek yok. Ferhat daha hazır değil. Orhan ise o da Tolga'nın değişik bir versiyonu. Ama işte maddi durum olmadığından o bölgeye transfer yapılamaz.

Ön libero konusunda tamamen katılıyorum. Vogel ile olacak iş değil. Genç adam alacaksın uzun yıllar senin o sorununu çözecek. Alacaksın Diarra'yı 5 yıllık imzalatacaksın tamam bitti bu iş..

Sağ ve Sol kanatlarımızda sorun yok. Hasan ve Carrusca yedeklerde Sabri ve Aydın kesinlikle katılıyorum Burak. İlic'in olduğu yere bakarsak. Bu saatten sonra satılıp o bölge için transfer arayışı çok zor olur. Ama illaki o bölgede kötü performans gösterirse oraya Carrusca çekip sol kanadı artık Aydın'a vermeyi tercih ederdim.

Forvet konusuna gelince. Burda söylemek istediğim bir kaç konu var. Öncelikle Hakan Şükür gerçekten Türkiye'nin en iyi golcülerinden biriydi. Benim için hala öyle fakat artık bir futbolcunun miladı dolması lazım. Aynı Ergün'de, Bülent'te ve Hakan Ünsal'da olduğu gibi. Diyeceksiniz ki geçen sene takımı kurtardı. Evet doğru ama artık bu sene yedekten çıkmaması gereklidir. Forvette eğer ilerleyen yıllarda maddi durum yaratılırsa, bitiricilik ve hava topuna hakim bir yabancı forvet transfer edilmelidir. Ama şimdilik Ümit Karan ve Hasan Kabze'yi tercih ederim ben. Artık gençlere daha fazla önem vermek lazım. Özellikle geçen sene kötü performans gösterip bu sene hazırlık maçlarında oynamayan adamların kadroda yer bulmasını istemem.