oyunun kurgulanması gelişimi vb vb vb.. bir cok konuda perpetua ya katıldıgım noktalar var fakat oyunun bu sene gercekten '' fazla'' sıkıntılı olmadığı ve eleştirilerin yersiz oldugunu soylemekte bence oldukca güç.. Oyunla ilgili bir çok nokta ile ilgili bir sentez olusturma çabasıyla olumlu anlamda bir münazara yapabilirim ve fakat .. bir konu haric o da son cumle >>> Menajerlik oyunu oynama zorunlulugu yok kimsenin
peki bu cumlenin özünde cıkan çözümsel sonuc sudur ; abiler malzeme bu gıkını cıkarmadan alacaksan al kaderine razı ol yada hadi işine.
peki buradan hareketle örneklemeyi genişletelim : Benzin hepimizin malumu pahalı çözüm >> kimse arabaya binmek zorunda değil
et fiyatları malumunuz yuksek dar gelirli sıkıntı çekiyor çözüm >> kimsenin et yeme zorunlulugu yok herkes pırasa vb.. yesin
Voltaj gidiyor geliyor aletler zarar görüyor çözüm : kimsenin elektrik kullanma zorunlulugu yok
tabii mübalağa yapıyorum biraz daha vurgu güçlensin diye amacım laf geciriyimde üste cıkayım kaygısı değil kesinlikle ve fakat belirtmek istediğim şu ki bozuk - sıkıntılı - ve/ veya problemli olan bir şeyin çözümü ondan el çekmek / çektirmek değil eleştiriler dogrultusunda ve ilgili eleştirileri gözönüne alarak problemleri alt etmek ve sürdürülebilir bir gelişim sağlamak olmalı . Eğer sigames yöneticilerinin düşünceside zorunluluk üzerine kurgulandıysa vay bizim başımıza geleceklere .
Benım menejerlik oynama zorunlulugum var. Çünkü ben 16 yıldır buoyunu oynuyorum bagımlısı oldum. Bazen oyun bana bir şeyler verdi bazen ben ona. Arkadaslara yaptıgım reklamlarla yenı musteri kazanımı olsun , Verdiğim paralar olsun (7 yıldır orjinal alıyorum ) bunlar onemli değil hepsini gectim yeri geldi sevdiğimlebulusmadım oturdum CM yada FM oynadım en önemlisi gercekten hayalimi gönlümü verdiğim zamanlar oldu.
Ey arkadaslar hepiniz bir takımı tutuyorsunuz. Takımınız kötü gittiğinde baskanınız '' begenmiyorsan tutma kardesim kimsenın bu takımı tutma zorunlulugu yok '' dediğinde ne hissedersiniz ? işte bende onu hissediyorum .. Ek olarak sunuda belirtmeliyim ve sunada katılmaktayım adamlara eleştiri yapacaz diyede öldürmenin anlamı yok eleştirilerimiz dogrultusunda ilgili arkadaslar bildirimlerde bulunuyorlardır muhakkak onlarada zaman vermek şart yaptıkları cidden zor bir iş bizede düşen biraz sabır .