Teşekkürler beyler. Açıkcası adının PSG olduğuna ve Arapların satın aldığına bakmayın. Başkan bildiğin cimri kesinlikle kulübü kara para aklamak için almış. Zlatan, Pastore, Menez ve birkaç futbolcu dışında takım kötü futbolcu yönünden ve bir o kadar yaşı kemale ermiş oyunculardan kurulu. Genç kadromuzda da aman aman bir oyuncu yok. O yüzden ilk sene biraz isim yapmış oyuncuların peşine düştüm. Her transfer sonrası yönetim ambargo koyuyor bütçeme sıfırlanıyor sonra tekrardan eski halini alıyor anlamadım neden. Zaten ilk seneden sonra yıldız oyuncu peşine düşmeyip Porto modeli deneyeceğim. Böyle zevk alıyorum çünkü oyundan. Ama ilk sene koltuğumuzu sağlamlaştırmak adına 3 4 yıldız transferi yaptık ve dahada kadromuza katacağımız isimler var. Tabi bu transferleri tak diye peşin para yapamıyoruz taksitlendirerek kadromuza kattığımız isimler var. 48 ay taksit ödememek adına 12 ay yapıyorum transferleri. Gerçekte de taksit durumundan nefret ederim öde öde bitmez çünkü. Transferleri birazdan ekleyeceğim hepsinin tamamlamayı bekliyorum.