TRANSFERLERİMİZ
EDINSON CAVANI PSG'DE
Aslında hedefimde Falcao vardı PSG kariyerini açarken. Sadece kendisini takıma katacaktım ilk sezon. 60 milyon euro serbest kalma maddesini kullandım ama kendisi sözleşme imzalamaya yanaşmadı. Hedefi Cavani'ye yönlendirdik. 63 milyon euro serbest kalma maddesi vardı. O kadar paraya değer mi derken birde ne göreyim kendisi satılık listesinde Hamsik ile birlikte. 20 milyon euro peşin 16.5 milyon euro 12 ay taksit ile Cavani'yi renklerimize bağladık.
STEVAN JOVETIC PSG'DE
Jovetic kesinlikle planlarım içinde olmayan bir oyuncuydu. Hedefim ısco veya Hamsik'ti. Bilirsiniz transfer bölümünün sağ üst köşesinde yönetimle konuş bölümü vardır. Bakalım yönetim istediğimi gerçekleştirecek mi diye yönetimle görüştüm. Kendileride iyi bir hedef olacağını düşünerekten transferi onayladı. Normalde diğer kulüpleri yönettiğimde kulüp finansal yapıyı yönettiğinden isteğinizi reddediyoruz derlerdi hep. Bu sefer yönetim kabul etti ve bana sormaksızın Jovetic ile anlaşıldı. Bu sayede bütçemde sıfırlandı ve istediğim oyuncuları almak zorlaştı. Jovetic PSG'ye 21 milyon euro peşin bonservis ödenerek takımımıza katıldı.
ADEMILSON PSG'DE
Bu seneki fm nin bize sunduğu nimet oyunculardan biri. Gelişime açık, fiyata uygun, her takımda oynayacak kapasitede olan bir oyuncuyu renklerimize bağladık. Ademilson'un serbest kalma maddesi olan 6 milyon euro ödenerek kulübümüze katıldı.
GİDEN OYUNCULAR
Kulübümüzde düşünmediğimiz oyuncuları satış listesine koyduk ve bazılarını kiralık gönderdik durum bu şekilde oldu.
PERSONELLER
PSG takımının personelleri ciddi derecede kötüydü. Hatta antreman tesisleri 4 yıldızdı ve böyle büyük hedefleri olan bir kulübün her bakımdan iyi şartlarda olması gerekirdi. Öncelikle antreman tesislerimizi ve alt yapı tesislerimizin geliştirilmesini istedik. Personellerin çoğu ile sözleşmeleri fesh ettik. Yerlerine mükemmel olmasada 1. sezonu çıkarabilecek personeller ile sözleşme imzaladık. Daha iyilerini almak isterdik ama sözleşme imzalamaya yanaşmadılar ne yazık ki.
TAKTİĞİMİZ
Bu sezon bu taktik ile oynayacağız. Biraz defansif görünse de maç içerisinde birçok değişim geçiriyor taktiğimiz.