FRANSA LIGUE 1
Ligde gayet iyi giderken ummadığımız puan kayıpları yaşadık. Hadi AS Saint maçını es geçelim o maç 10 kişi kalmıştım. Beraberlik yetecekken takımı ileri çıkardım ve golü yeyip yenildik. Ama OGC Nice maçı sinirlerimi tavan yapan bir maç oldu. Bastırdık bastırdık ama adamlar bir kere geldi istediklerini alıp gittiler. Cavani çok kötü. Cidden verdiğim paraya acıdım. Yerine bir kaleci alabilirdim çünkü Sirigu gerçekten kaleciden başka her şeye benziyor. Adamın her maç fix bir hatası var. Transfer döneminde ilk işim gelecek vadeden sağlam bir kaleci almak olacak.
ŞAMPİYONLAR LİGİ
Şampiyonlar liginde orta şekerli gidiyoruz. Bayern maçında yenebilecekken takımı geri çekmemenin cezasını çektik. Lig ve Şampiyonlar Ligi puan durumunu da ekleyeceğim.
COUPE DE LA LIGUE
Lig kupasında yedekler ile çıktığımız maçta Nene'nin sağlam performansı ile bir üst tura çıkmayı bildik. Eşleşmeleri buraya ekleyeceğim. Önümüzdeki lig, şampiyonlar ligi ve kupa maçlarını fire vermeden geçmemiz lazım yoksa koltuğumuz sallantıya girecek bakalım ne sonuçlar elde edeceğiz.