Sezona iyi bir başlangıç yapmıştık. İlk 5 maçımızda 3 galibiyet 2 beraberlike ayrılıyorduk.
5 maçta 13 gole ulaşmıştık. sezon gollü başladı. ama goller çift taraflıydı. kalemizi gole kapatamamış 7 gol yemiştik.
13 golun 8'ini kurt forvetimiz Selim Çatalbaş atarken, ilk 4 maçta 4 gol atan Cem Yanık antremanda sakatlandı.3 hafta sahalardan uzak kalacaktı. Selim'in performansı bize Cem'i aratmayacak gibi gozukuyordu... Ama yanılmıştım
ikinci 5 maçımda ise Cem'in yokluğunu aramış sadece 2 Galibiyet alabilmiş üstüne üstlük 4. tur hedefimiz olan türkiye kupasında 2.turda karşımıza Çaykur Rize çıkıyordu.
Cem Yanık, sakatlığının ardından Turgutlu maçında ilk 90 dakikasını oynuyor ve maçtaki tek golü atan oyuncu olur. Kupa maçında Rize deplasmanında oynayacaktık. Tüm takım kenetlenmiş bir şekilde gidiyorduk. Takımın iki kaptanı Levent ve Cem bana çok söz bırakmadan takımı ateşlemeye çalışıyorlardı. ve Maç başladı.
Sakarya beklenmedik bir şekilde öne geçiyordu Cem'in gelen ortaya 3 defans oyuncusunun arasında altı pas içinde vurduğu voleyle. Boa Morte ise kornerden gelen topta öndirekte topu ağlarla buluşturuyordu. karşılıklı ataklar devam ederken Sakarya'nın cılız ataklarına Rize tehlikeli ataklarla karşılık verior ancak kaleci Hüseyin Bilge adeta kaleye duvar örüyordu. İkinci yarıda aynı hızda devam etti. maçın 75. dakikasından sonra ise rakibin yorulduğunu görüp oyuncularımı daha fazla saldırmaları için yönlendirmeye çalıştım.
Son dakikalara girildiginde her atağımz faulle durduruluyordu nerdeyse. maç uzatmalaa gidecek derken Sezer Özmen ceza sahası yayında Cem Yanık'ı düşürdü ve Levent Demiray son dakikada serbest vuruştan golü atarak Sakarya'ya turu getiriyordu.
Maçın Golleri:
http://youtu.be/5q4zM6MughA video'yu nasıl ekleyeceğimi bilemediğim için link paylaşmak zorunda kaldım.