Göreve geldiğimde, ilk olarak oyuncu transferinden ziyade personel transferine yöneldim. Önce asistan menajerimle bir görüşme yaptım ve kulüpteki yeteneksiz personeller hakkında bilgi aldım. Onlarla karşılıklı sözleşme feshedince elimizde sadece 2 personel kaldı.

Asistan menajerim çok neşeli adam, çok sevdim kendisini. Koç da görevini layığıyla yerine getiriyor ama gördüğünüz üzere 35 yaşına rağmen çökmüş, dede gibi olmuş. Pek disiplinli. ''Hollandalılar sever böyle adamı'' diyerek kendisiyle yola devam etme kararı aldık.

Kulübümüze gelen personeller ve zaten elimizde olan 2 personelle kadromuz tamamlandı. İşte asistan menajerimle el ele vererek yaptığımız çalışmalarla kulübümüze kazandırdığımız personeller:

Sportif Direktör

Nestor'la telefonda görüşüp buraya gelmesini istediğimde, İngiltere'de mutlu olduğunu ve yeni bir takım kurmak gibi bir uğraşa bir kez daha girmeyi istemediğini söyledi. Bu sözler beni derinden yaraladı açıkçası. Ben de inadına gittim süper bir sportif antrenör buldum. İllegal işleri Nestor kadar başarıyla yürütemese de iletişim ve sportif bilgi açısından çok değerli bir futbol adamı.

Genç Oyuncu Antrenörü

Koçlar

Kondisyon Antrenörü

Bu antrenörü alırken bir kurnazlık yaptım. Kulüp, takımın bünyesinde bir kondisyon antrenörü barındırmama izin vermiyordu, ve ben de yönetimle görüşerek alabileceğim koç sayısını artırdım. Kondisyon özelliği yüksek olan bu antrenörümüz de bu vesileyle takımın kondisyonundan sorumlu oldu.

Kaleci Antrenörü

Futbolunun son dönemlerini yaşayan oyuncu, teklifimizin sadece kaleci antrenörlüğü kısmını içerdiğini görünce futbolu bıraktı ve antrenörlük hayatına ilk adımını bizde atacak.

Gözlemciler

Fizyoterapist

(Önceki kariyerlerimden birinde Spartak Moskova'da kadın bir başkanla çalışmıştım. Ondan sonra ilk defa oyunda bir kadın personel görüyorum.)

Bu personel transferlerimizden sonra, antrenmanlardaki kalitemiz şu şekilde oluştu:

Genel olarak antrenman kalitemizden memnunum, bu ligde yapabileceğimizin en iyisi buydu. Geriye oyuncuların bu antrenmanlara kendilerini vermeleri kalıyor.