Ş. Ligi 2.hafta
Galatasaray'dan tarihi zafer. Ş.ligi B grubu 2.Maçında cimbom İngiliz devini deplasmanda Old traforda 1-0 mağloub etti. Gol dk. 69 Burak'tan geldi. Maç sonunda basın toplantısı düzenleyen Alican : müthiş bir oyun sergiledik rakibin oynamasına izin vermedik. golüde bulduktan sonra oyunun kontrolü tamamen bize geçti. Bu 3 puan grubtan çıkmamzı önemli ölçüde arttırdı diyerek sözlerini tamamladı.
Süper Lig 7.Hafta
Spor Toto Süper Lig'de 7.Hafta maçında Cimbom Ordu'yu 2-1 lik skorla geçti. 1-0 geriye düştüğü maçta Semih ve Elmanderin golleriyle 3 puan a ulaşmasını bildi.
Süper Lig 8.Hafta
Sarı Kırmızılar Alican KEŞKÜŞ Yönetiminde dolu dizgin geçen hafta orduyu deviren cimbom bu hafta Kayserispor'u Kadir Has stadında 3-0 la geçti.
Ş.Ligi 3.Hafta
Aslan Avrupa da kükremeye devam ediyor. Cimbom Yunan temsilcisini deplasmanda 2-0 lık net bir skorla yenip 3 te 3 yaparak puanı nı 9 yaptı ve grubtan çıkma kapısını ardına kadar araladı.
Süper Lig 9.Hafta
Galatasaray Avrupa lig ayırmıyor müthiş seriye devam ediyor. Olympiakosu deplasmanda 2-0 la geçtikten sonra TT Arenada Bursaspor'u ağırladı. Burak'ın müthiş futboluyla Bursa'yı 3-0 la geçti.
Süper Lig 10.Hafta
Derbide gülen taraf 4-0 lık skorla Galatasaray oldu Beşiktaş'ın hiçbir varlık gösteremediği maçta Burak YILMAZ'ın önderliğindeki cimbom Amrabat ve Dany'nin golleriyle Beşiktaşı inönü deplasmanında 4-0 yendi. Maçtan sonra Beşiktaş Teknik Direktörü Samet AYBABA istifa etti.
Ş.Ligi 4.Hafta
Avrupalı cimbom klasını belli etti. Cimbom Ş.Liginde bir üst tura çıkmayı artık garantiledi. 12 puanla grup lideri olan cimbom Manchestra 6 diğer rakiplerine 3 puan fark attı. İşin ilginç yanı Cimbomun 3 golüde savunma oyuncularından geldi. Maçtan sonra konuşan KEŞKÜŞ : Sezon başında yaptığım basın toplantısında Ben önce kendime sonra da takımıma güveniyorum demiştim. İşte bu güvenimin resmidir tüm oyuncularımı anlından teker teker öpüyorum.
Süper Lig 11.Hafta
Galatasaray Spor Toto Süper Ligde dolu dizgin devam ediyor. Yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkan cimbom Amrabat ve Umutla güldü.
Süper Lig 11 Haftada Oluşan Puan Durumu
Spor Toto Süper Ligde 11 Haftayı geride bıraktık ve Galatasaray'ın 29 puanla liderliğini sürdürdüğünü gördük. 2.sırada ise 23 paunla Fener ve daha sonra 20 Paunla Bursa geliyor. Dikkat çeken bir taraf cimbomun 11 Maçta 9 galibiyet 2 beraberlikle na mağlup devam etmesi buna avrupada oynadığı 4 maç dahil. Kalesinde 2 gol görmesi bir dikkat çekici taraf.