Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 171 sonuç

Konu: Başarısız Bir Menajer İsteyen Var Mı?

hadi bakalım. umarım daha başarılı bir yönetim olur hep daha iyi hep daha iyi.

yeni takımın hayırlı olsun.. arkadaşın nestoru alcakmısın yanına

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Çok keyifli bir kariyer oluyor, başarılar yeni kulübünde.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Yeni takımın hayırlı olsun usta
    Teşekkürler.

Quote Originally Posted by fermanager View Post
    hadi bakalım. umarım daha başarılı bir yönetim olur hep daha iyi hep daha iyi.
    Eyvallah dostum

Quote Originally Posted by 61trabzon61 View Post
    yeni takımın hayırlı olsun.. arkadaşın nestoru alcakmısın yanına
    Nestor'un işinden olmaması için boşta olduğum dönemde işinde kaldı. Ancak ekonomik durumumuz elverirse yine çalışmak isterim en iyi dostumla

Quote Originally Posted by OrcunFB View Post
    Çok keyifli bir kariyer oluyor, başarılar yeni kulübünde.
    Teşekkür ederim

Bu akşam halı saha maçım var arkadaşlar. Artık yarın yeni takımım AGOVV'da işbaşı yapacağız
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

anladım bakalım neler göreceğiz.

Nesil
    2012
    Yer
    Ankara - Mersin

halısaha maçında ve yeni takımında başarılar büyük bir değeri kaybetmiş afc...

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Arkadaşım çok güzel bir kariyer oluyor her gün girip paylaşmışmı diye bakıyorum forumda çok aktif olmasamda yazı yazmasam da okuyorum her şeyi 2 yıldır okuyorum fm 2011 zamanından beri forumdayım her türlü kariyer hikayesine bakıyorum ama aktif değilim seninde hikayeni anlatım kurgunu çok beğendim çok iyi yazıyorsun biraz daha fazla yazarsan çok memnun olacağım çünkü bekleyemiyorum çok güzel kariyer neyse iyi oyunlar arkadaşım yeni takımında başarılar ..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

anladım bakalım neler göreceğiz.
    Bakalop

Quote Originally Posted by XelcukGS View Post
    halısaha maçında ve yeni takımında başarılar büyük bir değeri kaybetmiş afc...
    Teşekkür ederim. Spor Toto Süper Lig'i ve PTT 1. Lig'i ekledikten sonra İngiltere'den nPower League 1 ve 2'yi, İtalya'dan Serie C'yi ve Almanya'dan Third Division'u çıkardım oyundan kalabalık yapmasın diye. AFC artık istese de beni takımın başına getiremez. ŞİMDİ ONLAR DÜŞÜNSÜN

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Arkadaşım çok güzel bir kariyer oluyor her gün girip paylaşmışmı diye bakıyorum forumda çok aktif olmasamda yazı yazmasam da okuyorum her şeyi 2 yıldır okuyorum fm 2011 zamanından beri forumdayım her türlü kariyer hikayesine bakıyorum ama aktif değilim seninde hikayeni anlatım kurgunu çok beğendim çok iyi yazıyorsun biraz daha fazla yazarsan çok memnun olacağım çünkü bekleyemiyorum çok güzel kariyer neyse iyi oyunlar arkadaşım yeni takımında başarılar ..
    Çok teşekkür ederim dostum Yeni takımımda her alandaki inceleme kısımlarını biraz şişkin tutacağım. O nedenle fazlaca paylaşım yapabilirim.

Halı sahada yenildik ama kondisyonum iyidir, pek yorulmadım. Bir duş alıp yemek yiyeyim, AGOVV maceramıza başlayalım
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Uçakla Hollanda'ya gidip takımla sözleşme imzaladıktan sonra, başkan bana kalacağım yeri gösterdi. Zaten bekar olduğum için bir eve gerek yoktu, kulübün misafir konutlarında kalacaktım.

Tarih daha erken olduğu için AFC'ye nazaran avantajım şu: hemen ertesi gün antremana çıkmayacağım. Oyuncular tatilde olduğu için saha içerisinde bir işim yok şu an. Yapmam gereken şey takımın teknik analizini yapmak, kadroyu tanımak, sonrasında da satılığa veya kiralığa çıkarılan, ya da sene sonunda sözleşmesi bitecek oyunculara imza attırıp taktik konusuna yönelmek. Bu bağlamda başkandan geçen sezonda oynadığımız bütün maçların kasetlerini istedim, evde izleyeceğim.

Konutuma döndükten sonra, kulüp üzerine biraz araştırma yaptım. Hollandaca bilmediğim için İngiltere'yi, Suat Usta'yı aradım, o çevirdi söylediklerimi. Sezonu 13. bitirmişler. ''Hayırlısı olsun'' dedim kapattım telefonu. Suat'la da daha işim olmaz.

Gelgelelim, çevirdikleri önemliydi. Bunları size de aktarmak istiyorum:

AGOVV Apeldoorn, Jupiler League(Hollanda 2. Ligi)'de oynayan, renkleri mavi-beyaz olan bir futbol takımıdır.

25 Şubat 1913'te kurulan ekip, şu ana dek 2 kere isim değiştirdi. İlk ismi AGOSV(Apeldoornse Geheel Onthoudersvoetbalvereniging Steeds Voorwaarts) olan kulüp, sonrasında başka bir kulüpte de Steeds Voorwaarts kelimelerinin geçmesi üzerine isimini AGOV(Apeldoornse Geheel Onthouders Voetbalvereniging)'a çevirdi. Bu kelimeler ''İçki karşıtları için Apeldoorn kulübü'' anlamına geliyordu. Sonrasında kulübün ismi bir kez daha değiştirildi ve şu anki ismi olan AGOVV(Alleen Gezamenlijk Oefenen Voert Verder) oluştu. Bu kelimeler ''Sadece çalışmak bizi bir araya getirir'' anlamını taşıyor.

Kulüp tarihi boyunca önemli bir başarı elde edememiş, hep asansör takım olmuştur. AGOVV'un altyapısı ise Hollanda'dan genel yapısından kaynaklanan bir şey mi bilmiyorum ama, etkili oyuncular çıkarmıştır. Kulübümüzün çıkardığı(ya da yetişmesine büyük katkıda bulunduğu diyelim) en önemli 3 oyuncu şu şekildedir:

1. Klaas-Jan Huntelaar

2. Dries Mertens

3. Nacer Chadli

2003'ten beri Jupiler League'de mücadele eden kulübümüz, 18 takımlı ligde son 2 sezonu da 17. bitirdi, ancak sadece 18. küme düştüğü için ligde kalmayı başardı.

bakalım şuan alt yapıda iyi oyuncular varmı?

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Bir kaç gün giremedim yine neler neler olmuş yeni takımında başarılar dilerim Hunte Mertens ve Chadli gibi hücumcu yetenekler çıkaran bir klubun defansif futbol oynayacak olması komik geldi bana bakalım belki de yeni Stam , De Boer'larıda sen çıkartırsın
    You'll Never BeatThe Irish !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

bakalım şuan alt yapıda iyi oyuncular varmı?
    Hayır yok Ama ben serbestteki genç oyuncuları taramaya başladım bile.

Quote Originally Posted by Mete07 View Post
    Bir kaç gün giremedim yine neler neler olmuş yeni takımında başarılar dilerim Hunte Mertens ve Chadli gibi hücumcu yetenekler çıkaran bir klubun defansif futbol oynayacak olması komik geldi bana bakalım belki de yeni Stam , De Boer'larıda sen çıkartırsın
    Heheheh komikmiş harbiden Teşekkür ederim iyi dileklerin için.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

En iyi savunma Hücumdur ! Bu stratejiyle bu kulüptede kalıcı olamayacaksın.Ben taraftar sözcüsü Rııııd Van Zortinger senden isteğimiz hücum futbol,liberolu savunma dönemi fiiii tarihinde kaldı bu düşüncelerimize önem vermez isen ayağını kaydırmak için gerekenleri yapacağız !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    En iyi savunma Hücumdur ! Bu stratejiyle bu kulüptede kalıcı olamayacaksın.Ben taraftar sözcüsü Rııııd Van Zortinger senden isteğimiz hücum futbol,liberolu savunma dönemi fiiii tarihinde kaldı bu düşüncelerimize önem vermez isen ayağını kaydırmak için gerekenleri yapacağız !
    Aynı görüşte değilim Liberoyu kaldıracağımı söylemiştim zaten. O oyuncuyu MC mevkisine çekeceğim.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Biraz daha atak olursak iyi olur bence savunma taktiğini büyük maçlarda yap derim aynı interin barcaya yaptığı gibi ..

kuruldukları tarihi ayrıntılı biçimde yazmış adamlar helal olsun hollanda liginde savunma olmaz come on man !!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Biraz daha atak olursak iyi olur bence savunma taktiğini büyük maçlarda yap derim aynı interin barcaya yaptığı gibi ..
    Quote Originally Posted by Bujsas View Post
    kuruldukları tarihi ayrıntılı biçimde yazmış adamlar helal olsun hollanda liginde savunma olmaz come on man !!
    Arkadaşlar, yorumlarınızdan sonra ''Aslında mantıklıymış ya ehe mehe hücum mu oynasak'' diyecek değilim. Kariyer hakkında görüşünüzü belirtecekseniz başımla beraber; diğer türlü mesajlarla karşılıklı olarak yorulmayalım diyorum.

Geçen sene düşmekten 3 puanla kurtulduğumuz Jupiler League'de, bu sezon yükselmek ya da en azından üst sıralarda yer almak için oynayacağız. İşte ligimizin logosu ve diğer takımlardan en beğendiğim oyuncular:

Bu oyuncular ligin en baba oyuncuları, öyle düşünün. Üst sıralarda yer alan takımlarda bu kalibrede 2-3, bu oyuncuların bir tık aşağısındaki seviyede de 4-5 tane iyi oyuncu var. Kadromuz, bu sezon lig yükselen De Graafschap'a göre çok yetersiz yani. Yapacağımız transferleri bu resimlerini gördüğünüz oyunculara göre değerlendirirseniz, ligde alacağımız pozisyonla ilgili net bir tahmin yapmış olursunuz.

Transferde bayağı zorlanacağım için bugün transferi bitirip, burada sunumumu yapıp kapatacağım oyunu. Yarın da taktik ve hazırlık maçları ile ilgili bilgileri aktarırım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Arkadaşlar transfer dönemi bitti ama ben de bittim. Bütün kadroyu yeniledik, çok iyi oyuncular aldık ama gözlerim kapanma noktasında. Yarın paylaşırım artık. İyi geceler.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Göreve geldiğimde, ilk olarak oyuncu transferinden ziyade personel transferine yöneldim. Önce asistan menajerimle bir görüşme yaptım ve kulüpteki yeteneksiz personeller hakkında bilgi aldım. Onlarla karşılıklı sözleşme feshedince elimizde sadece 2 personel kaldı.

Asistan menajerim çok neşeli adam, çok sevdim kendisini. Koç da görevini layığıyla yerine getiriyor ama gördüğünüz üzere 35 yaşına rağmen çökmüş, dede gibi olmuş. Pek disiplinli. ''Hollandalılar sever böyle adamı'' diyerek kendisiyle yola devam etme kararı aldık.

Kulübümüze gelen personeller ve zaten elimizde olan 2 personelle kadromuz tamamlandı. İşte asistan menajerimle el ele vererek yaptığımız çalışmalarla kulübümüze kazandırdığımız personeller:

Sportif Direktör

Nestor'la telefonda görüşüp buraya gelmesini istediğimde, İngiltere'de mutlu olduğunu ve yeni bir takım kurmak gibi bir uğraşa bir kez daha girmeyi istemediğini söyledi. Bu sözler beni derinden yaraladı açıkçası. Ben de inadına gittim süper bir sportif antrenör buldum. İllegal işleri Nestor kadar başarıyla yürütemese de iletişim ve sportif bilgi açısından çok değerli bir futbol adamı.

Genç Oyuncu Antrenörü

Koçlar

Kondisyon Antrenörü

Bu antrenörü alırken bir kurnazlık yaptım. Kulüp, takımın bünyesinde bir kondisyon antrenörü barındırmama izin vermiyordu, ve ben de yönetimle görüşerek alabileceğim koç sayısını artırdım. Kondisyon özelliği yüksek olan bu antrenörümüz de bu vesileyle takımın kondisyonundan sorumlu oldu.

Kaleci Antrenörü

Futbolunun son dönemlerini yaşayan oyuncu, teklifimizin sadece kaleci antrenörlüğü kısmını içerdiğini görünce futbolu bıraktı ve antrenörlük hayatına ilk adımını bizde atacak.

Gözlemciler

Fizyoterapist

(Önceki kariyerlerimden birinde Spartak Moskova'da kadın bir başkanla çalışmıştım. Ondan sonra ilk defa oyunda bir kadın personel görüyorum.)

Bu personel transferlerimizden sonra, antrenmanlardaki kalitemiz şu şekilde oluştu:

Genel olarak antrenman kalitemizden memnunum, bu ligde yapabileceğimizin en iyisi buydu. Geriye oyuncuların bu antrenmanlara kendilerini vermeleri kalıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bir zorlu transfer dönemi daha geride kaldı. Bizim için çok aktif bir transfer dönemi oldu doğrusu. Tam 30 futbolcuyla yollarımızı ayırırken, kadromuza da 18 futbolcu kattık. İsterseniz takımdan giden en önemli oyuncularımıza ve sezon başı transfer döneminin geneline bir göz atalım. İlk olarak takımdan ayrılan önemli oyuncular:

30 tane oyuncu satarken, en büyük başarı sportif direktörümüz Regilio O'Niel'indi. ''İstenmeyenler Listesi''ne koyduğum tüm oyuncuları başarıyla satan O'Niel, kulübü hem fazlalıklardan temizledi hem de maaş bütçesini temize çıkarttı.

Sezon başı transfer döneminin genel görünümü de şu şekildeydi:

E artık yeni kadroyu görücüye çıkarmak gerekiyor değil mi?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

AGOVV Apeldoorn 2013-2014 Tam Kadro

1. Kaleciler

''Son telafi umutları''

3 kalecimiz de takıma bu sezon katıldı. İşte kalecilerimizin profilleri:

Job Bulters, takıma serbest transfer olarak kattığımız oyuncumuz. Çok dengeli bir profili olması beni ona yöneltti, as kalecimiz olacak. Kendisine çok güveniyorum.

Yedek kalecimiz, aynı zamanda da vatandaşım Ismael Oruc da takıma serbest transfer olarak katıldı. Kim bilir, belki bir gün onunla birlikte memleketin yolunu tutarız :P

Sezon sonuna kadar kiraladığımız Yannick Derix, 3. kalecimiz olacak.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2. Defanslar

''Taktiğin merkezi''

Sol bek mevkiinde 2 oyuncumuz bulunuyor. 2 oyuncuyu da bonservis bedeli ödeyerek takıma katmamız ilginç oldu.

Açık konuşmak gerekirse sol bek, orta sahayla birlikte takımın en sağlam bölgesi. 2 oyuncu da lig için muhteşem, ikisi de rotasyonda eşit şansları bulacaklar. Hangisini koyarsam koyayım yüzümü kara çıkartacaklarını düşünmüyorum, güvenim tam.

Stoperde 4 oyuncumuz bulunuyor. Bu oyuncuların biri takımda zaten olan bir oyuncuydu, diğer 3'ü yeni geldi.

Takımda önceden de olan oyuncu Peter Reekers, diğer üçü yeni gelenler. Stoper mevkimiz biraz kapalı kutu; çok iyi de oynayabilirler, çok kötü de oynayabilirler. Jos Van Nieuwstadt, Troy Brown ve Peter Reekers onbirde oynayacak 2 yer için sene boyunca kapışacaklar. Dördüncü stoper olarak kiraladığımız Stefan Marinkovic ise bu üçlünün arkasında kalacak, zorunluluk olursa şans bulacak.

Sağ bekte bulunan 2 oyuncumuzdan bir takımda önceden de vardı.

Takıma geldiğimde en beğendiğim oyunculardan olan Olenski sağda ilk tercihim olacak. Guliano Diaz ise ona yedek olarak takımımıza katıldı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

3. Orta Sahalar

''Çift yönlü müsün, değil misin?''

Taktiğimde çift ön libero olacak. Bu nedenle 2 as 2 de yedek olmak üzere 4 tane ön liberoya ihtiyacımız vardı, ve hepsi takıma bu sezon geldi.

Bu sezonki en flaş ve en pahalı transferimiz, ve ligin de en baba oyuncularından olan Abdi Ibrahim! Takımımızın en değerli oyuncusu, taktiğimizin vazgeçilmezi olacak. Ibrahim'in yanında 45 dk. Boateng, 45 dk. da De Vries'in oynamasını planlıyorum çünkü bu iki oyuncunun dayanıklılığı 90 dakika çıkarmaya yetmez. Bu ikilide bir problem olduğunda gelecek vadeden genç oyuncumuz Belterman sahneye çıkacak ve Abdi abisinin yanında mücadele verecek.

2 DMC'nin önünde tek MC oynayacak. Bu oyuncunun çok teknik olmasına, yani oyun kurucu görevinde oynamasına özen gösterdim.

Ünlü futbolcu Simon Cziommer bu bölgedeki ilk tercihimiz olacak. Gerçekten çok teknik ve tam bir duran top cambazı kendisi. Takıma geldiğimizde kadroda olan ve yerini korumayı başaran Hayri Pınarcı da onun arkasında forma bekleyecek.

Sol kanada aldığımız 2 oyuncu da kiralık.

Ajax'tan kiraladığımız Tobias Sana, çok hızlı, teknik ve yetenekli oluşuyla tam bir kanat oyuncusu olarak öne çıkarken; onun yedeği Nick Coster da çift yönlü bir oyuncu olarak güven veriyor.

Transferde sağ kanada hiç enerji harcamadık.

Göreve geldiğimde takımda olan Sergio Zijler bu bölgedeki ilk tercihim olacak. Yine göreve geldiğimde takıma sezon sonunda katılması kesinleşmiş olan Mohamed El Makrini de MR'nin yanı sıra MC ve DMC de oynayabiliyor oluşuyla tam bir joker.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

4. Forvetler

''Emeğin karşılığı''

Tek santrfor oynattığım takımlarda hep 3 tane forvet oyuncusu bulundururum. Şu anda elimizde 2 santrfor var ancak ilerleyen günlerde 1 tane daha alacağız.

İki santrforumuzun da çok iyi olduğunu düşünüyorum. Göztepe'den takımımıza kattıığmız vatandaşım Emre bu bölgedeki ilk tercihim olacak. Onun yedeği(yedeği derken tam da yedeği değil. Sezonda 5 maç oynayacaksak 3 maç Emre 2 maç Godee oynar, öyle düşünün) Joey Godee de berbat oynadığımız geçen sezonda bile sadece ligde 14 gol atarak kalitesini kanıtladı. Kiralık gelecek 1 oyuncuyla birlikte, bu bölgede de sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum.

Transferlerimiz bu şekildeydi. Gece geç saatlerde taktiği de ayarlayıp hazırlık maçlarıyla sezona başlarız.

Şuana dek transferlerinden sol beklerini ve kalecini beğendim.
    Stoperler defansif oyun anlayışında nasıl oynayacak çık merak ediyorum.
    Yeni sezonda başarılar.İnşallah AGOVV'da kalıcı olursun

Godee'yi beğenmedim, çok dağınık bi oyuncu, Emre güzel.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by kerim1990 View Post
    Şuana dek transferlerinden sol beklerini ve kalecini beğendim.
    Stoperler defansif oyun anlayışında nasıl oynayacak çık merak ediyorum.
    Yeni sezonda başarılar.İnşallah AGOVV'da kalıcı olursun
    Teşekkür ederim Bir daha baktım da hakikaten stoperler takımın en zayıf halkası olmuş. Ama siz de takdir edersiniz ki bu standartta fazla seçme şansınız olmuyor. Bu kadroyla ilk 5'e giremezsem kendimi başarısız sayarım. Bir de Eredivisie'e yükselirsek değmeyin keyfime

Quote Originally Posted by Smal View Post
    Godee'yi beğenmedim, çok dağınık bi oyuncu, Emre güzel.
    Yok be hocam fena değil sanki yahu Kötü çıkarsa çok üzülürüm.

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Yok be hocam fena değil sanki yahu Kötü çıkarsa çok üzülürüm.
    poaca olarak oynatırsan iş yapar belki

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Smal View Post
    poaca olarak oynatırsan iş yapar belki
    Oyuna girip bakacağım, poacher ya da advanced forward oynar muhtemelen.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Takım kurulmuş , Başarılar hocam

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri