LIGUE 1
ŞAMPİYON PARIS SAINT-GERMAIN FC
Ligi zar zor lider bitirdik. Bir ara şampiyonlukta kaçacak sandım. Ben yenilince takipçiler yenildi ben yenince takipçiler yendi. Özellikle son maçlarda aldığım saçma iki mağlubiyet olmasaydı ligi son haftaya bırakmayacaktık. Lig bitmeden bu arada yönetim yeni sözleşme teklif etti. Ben kovulurum zannediyordum ama.
Yönetim bizden üst düzey oyuncular getirmemizi istiyor bizde kolları sıvadık. Baya bir oyuncu ile yollarımızı ayırıp yeni yetmeler ve yıldız oyuncular getireceğiz. İyi regenlerde çıktı bakalım biraz üstlerine düşelim nasıl sonuçlar oluşacak.
Fransa kupasında da süpriz iki takım finalde karşılaştı. Le Mans hatırlarsanız beni elemişti. Benden sonra Montpieller'i eledi ve finale kaldı. Diğer finalist ise Lyon'u eleyerek finale geldi. Rahat kazanacağımız bir kupaydı Fransa kupası ama bize ders olacak bir şekilde sonlandı. İyi bir transfer dönemi geçireceğiz umarım. Önümüzde koca iki ay var. Neymar satılık listesinde 40 milyon euro istiyorlar. Chelsea ve Man Utd izliyor alıp almamak arasında çok kararsızım. Bakalım bir kaç yıldız oyuncumuz ile yolları ayırırsak Neymar'ı kulübe kazandırmayı düşünüyoruz. Başkan zaten deli gibi para salıyor kulübe. Gelir gider kısmını da ekleyeceğım.