Sezonun en kritik maçındayız artık. 31. hafta. sondan 1 önceki maç. Lider iki puan önümüzde. Zor bir deplasman bizi bekliyor. Kazanırsak lideriz. kaybedersek play-off ile uğraşacağız. ve takımın playoff baskısını kaldıramayabilir. Maç öncesi bütün oyuncularımı maç öncesi telkin ettim. ne olursa olsun gerilmeyeceklerdi. İlk maçta yenildik ancak bu maçta zafere ulaşacağız. Buna inanıyor ve oyuncularımada bunu hatırlatıyordum.

Maç ortada gidiyordu taki 16. dakikada beklediğimiz golü Cem Yanık'ın ayağından bulana kadar. bu dakikadan sonra ise biraz daha kontrollü ve kontra'ya yatkın bir zihniyetle oynamalarını istedim oyuncularımdan. ancak savunmada ne yazıkki istediğimiz kadar başarılı olamadık. 58. dakikada beraberlik golünü buldu Nazilli. ve bu şekilde bitti maç.

Takımda moraller bozulmuş kaybedilen 2 puana değil Liderliğe ve ikili averajı kaybettiğimi içib üzülüyordu oyuncularım. bende üzülmedim dersem yalan olur. ancak önümüzde umut edebileceğimiz bir maç daha vardı. Son maça 2 puan geride giriyorduk ve tek şansımız Nazilli'nin yenilmesiydi.