1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Eve Dönüş | Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

17.03.2014

Klüp binasına gidiyorum, aslında içimden gitmek bile gelmiyor artık istenmiyordum sanki burada.

Aykut hocamın odasına doğru yönelirken bir bağırış sesi var.Başkanın odasından geliyor, bir anda kulak misafiri oluyorum.

-Bak Aykut işler yolunda gitmiyor ya sen ya Cenker ikinizden birisi gidecek sen bizim için değerlisin Cenker'i öne atalım böylece basın biraz olsun seni rahat bırakır.

-Bu adil olmaz başkanım, ortada bir başarısızlık varsa bu en az Cenker kadar benim de suçum unutmayın ki bu takımın Teknik Direktörü Cenker değil benim.

-Taraftarın bize olan güveni hassaslaştı, Cenker taraftar için sadece bir çalışan o giderse kimse üzülmez bunu yapmak zorundayız.Hem ilerleyen sezonlarda tekrar geri gelir.

Bu sözden sonra dayanamıyordum ve hemen odama gittim, aslında haklıydı başkan klüp başarısızdı ve birinin gitmesi gerekiyordu..

Hiç bir şey yokmuş gibi antreman'a gittim, belki de bu Fenerbahçe'deki son antremanım olacaktı kim bilir..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

20.01.2021

Bugün taraftar ile buluşacağım ilk maç ve bu maç anlamına yakışır bir rakiple Galatasaray ile yıllardır içimde tuttuğum ve çocuğum gibi büyülttüğüm intikam'ı almak için yeniden görevimin başındayım.

Ancak artık Asistan olarak değil, Teknik Direktör olarak buradayım.

Maç öncesi başkan beni arayıp görüşmek istediğini söyledi ve odasına giderek kendisi ile konuştum..

-Maç hakkında mı konuşacaktınız başkanım ?

-Aslında daha çok hedefler hakkında bilgi verecektim sonrasında maçın önemine sen karar verirsin.

-Anlıyorum başkanım.

-Taraftar senden çok umutlu, herkes Galatasaray'dan liderliği alarak takımı şampiyon yapmanı bekliyor.Tabii bende, öte yandan UEFA'da yolumuza devam ediyoruz, rakibimiz Atletico Madrid onları elemen gerek, Avrupada da belli bir başarı bekliyoruz..

-Anlıyorum başkanım, benimde hedeflerim bunlar.

-Kolay maç yok Cenker, 7 sene önceki hatalarını telafi etmenin vakti geldi..

İlk maçımda gelen bu galibiyet taraftarımızı çok sevindirmişti, ancak ben bir daha ne zaman sevinebilirdim, mutlu olabilirdim bilmiyordum.

Bir yanım döndüğüm için pişman,diğer yanım ise kendimi kanıtlama arzusu ile yanıp tutuşuyordu.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Spor Toto Süper Lig [2. Yarı | 1/5. Haftalar]

23.02.2021

Ligde ilk 5 hafta su gibi geçmişti adeta harika bir ilk 5 haftayı geride bırakmıştım ve kendimle övünüyordum.

Aziz Yıldırım odasına çağırdı ve apar topar gittim.İçeri girdiğimde tanıdık bir yüz çarpıyor gözüme biraz daha dikkatli bakınca hemen geliyor aklıma bu yüz.

Gökhan Gönül, hemen ayağa kalkıyor ve beni selamlıyor, başkan acil bir işi olduğunu ve daha sonra tekrar görüşürüz diyerek çıkıyor odadan.

-Tebrikler hocam tekrar dönmüşsünüz.
    -Evet, sen neler yapıyorsun futbolu bıraktın ancak halen bu camia içinde olduğunu duydum.
    -Evet, insan bir anda kopamıyor bu işlerden, aslında başkanla bu yüzden görüştüm tekrar bu camia içerisinde yer almak istiyorum..

Birden ilk günüm geliyor aklıma klüpteki, Aziz Yıldırımın odasındayım ve yanımda sadık dostum Aykut Kocaman benim meziyetlerimi övüyor ben ise heyecandan ne yapacağımı pek bilmiyorum.

Şimdi ise bu koca koltukta yalnız başımayım.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri