Birinci aşamadan finale yüseldiğimiz için çok mutluyduk. Şimdi önümüzde 2. aşama vardı. Amacımız oradan da finale kalıp Eyalet şampiyonu olmaktı artık. Ligde yine ilk haftalar bir buhran yaşasak da uzun sürmedi ve lider olarak bitirdik
Yarı Finalde rakibim yine Joinville'di. -1 geçerek final yükseldik ancak karşımızda rövanş için beleyen figuirense vardı. Bu sefer başarılı olamadık ve kendi sahamızda 3-1 mağlup olduk. Asıl Final için Birinci aşamadan Chapecoense, İkinci aşamadan Figuirense karşılaşacaktı.
2 maç üzerinden oynanan asıl final bizim açımızdan pek iyi geçmemişti.
Rakibimize 2 maçta da boyun eğerek ilk defa bu kadar yaklaştığımız eyalet şampiyonluğunu kaçırdık ancak tek tesellim Eyalet menajeri seçilmem oldu.
Hiç ara veremeden Lig başladı. Takımımıza bir transfer daha yaptım. Sağ kanat mevkiinde memnun olmadığım ednei yerine Azerbeycanın Baku takımından Juninhoyu bedelsiz olarak transfer ettik sözleşmesi bittiğinde yani 1 Temmuzda(Ligin 5.-6. haftasına tekbül ediyor) takımımıza katılacaktı.
Gözlemci gönderecek bütçemiz olmadığı için kendi değerlendirmelerimle aldım ve nasıl bir oyuncu çıkacağını çok merak ediyordum. Nomal oyuncularım ortalama yıllık 100 bin Euro'ya oynuyordu. Juninho ise benden sadece 40 bin Euro istediğini söyledi. Ben de gerçek bir yönetici gibi davrandım. Pazarlıklar sonucu 29 bin euroya anlaştık. Bu kadar ucuza geleceği için çok mutluydum.
Juninho gelir gelmez takıma uyum sağlayacak önemli katkılar sağlayacaktı.