-
Grubumuzu lider bitirmemiz 2. lige çıkmamızı ya da şampiyon olmamızı sağlamıyordu.
Lider bitirdiğimiz için diğer grubun 4.sü ile çeyrek final oynayacaktı. Bu turu geçtiğimiz zaman 2. lige çıkmış olacatık.
Rakibimizi zorlanmadan eleyip üst lige çıkmayı garantiledik. Ligde bizi en çok zorlayan ekiplerden Santo Andre ile oynadığımız zorlu maçlardan sonra onları da eleyip Şampiyonluk için finale yükseldik.
Finalde rakibimiz. Grubumuzu 2. olarak bitiren Joinville'di.2 maç oynayacaktık ilki deplasmandaydı.
Kendilerine ters gelecek bir taktik hazırlamaya çalıştım.
Deplasmanda beni çok şaşırtan bir olay gerçekleşti. Rakip takımdan bir futbolcu beni merhaba diyerek karşıladı. Sonra dikkat ettiğimde kendisinin bir süre önce Fenerbahçe'de forma giyen Edu Dracena olduğuna kanaat getirdim. Hem üzüldüm rakibimizin savunmasının ünlü isimlere sahip olmasına hem de içimden "Acaba yine kendi kalesine atar mı?" diye düşündüm.
Biraz mıuhabbet ettik kendisiyle. Takımın başarısındaki payımdan bahsederken bir konuda da eleştirmeyi ihmal etmedi. Kadrodaki oyuncularla yollarını çok çabuk ayırıyorsun. Mesela ilk sezon kadronda bizim Fenerbahçe'de de oynayan Mateus vardı. Beğenmedin hemen yoladın. Onun da bir ailesi var bunu unutma dedi.
Ben de cevap verdim, eğer iyi bir performans gösterip aldığı maaşı hak etseydi göndermezdim. Zaten kendisini ben getirmedim, geldiğimde kiralık bir oyuncuydu ve performansı yeterli değildi. Hedeflerimiz doğrultusunda yollarımızı ayırdık. Ben hiç bir oyuncumun kötülüğünü istemem ancak takımın başarısı için gerekenleri yapmak zorundayım.
Sonra birbirimize başarılar dileyip kendi odalarımıza geçtik.
Mesaj Yetkileri