Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 211 sonuç

Konu: Söz Konusu | GALATASARAY | 2.Sezon

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Default Söz Konusu | GALATASARAY | 2.Sezon

ARMAMIZ

MABEDİMİZ

TARAFTARIMIZ (ultrAslan)

BAŞKANIMIZ

Evet arkadaşlar FM 2013 ile ilk kariyerimi açmaya karar verdim. Tabiki bu işi Aşk olduğum takımla yapcam. Sizinde desteklerinizle güzel bir kariyer olacağına inanıyorum.

Açık Ligler

Almanya Bundesliga
    İngiltere Premier
    İspanya La Liga
    İtalya Serie A
    Türkiye Spor Toto

Databese : Large

Kuralları Okudum Kabul Ediyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Kariyeriniz onaylanmıştır. Başarılar.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2012
    Yer
    Ankara - Mersin

başarılar..

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    Kariyeriniz onaylanmıştır. Başarılar.
    Quote Originally Posted by XelcukGS View Post
    başarılar..
    Teşekkür ederim arkadaşlar.

Teknik direktörümüz Fatih TERİM Olağan bir şekilde Galatasaray görevini noktaladığını açıkladı. Artık kariyerini bitirdiğini ve yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle görevini noktaladığını söyledi. Şimdi gözler cimbomun boşalan teknik direktör koltuğuna kimin geçeceği merak konusu oldu. Başkanımız Ünal AYSAL : Fatih TERİM'e verdiği katkılardan ve gösterdiği performanstan dolayı kendisine çok teşekkür eder geçmiş olsun dileklerini sundu. Sözlerine taraftarlarımız endişelenmesin daha sezonun başındayız en kısa zamanda Managerlerine kavuşacaklar bilgisini verdi.

Galatasaray Futbol Takımının boşalan Manager koltuğuna Adını daha önce duymağımız çok az Teknik Direktör'lük deneyimi olan Şanlıurfa Doğumlu Alican KEŞKÜŞ getirildi. Bugün saat 19:00 da klüp binasında basın toplantısıyla Galatasaray'la sözleşme imzalıycak olan KEŞKÜŞ ayrıca bir basın toplantısı düzenliycek. Ayrıntılar 19:05 Ana Haber'de

Basın Toplantısı

Galatasray A.Ş Fotbol Takımı'nın boşalan Teknik Direktörlük koltuğuna Alican KEŞKÜŞ Getirildi.

Ünal AYSAL :
    Sevgili basın mensubu arkadaşlar bilindiği gibi Sayın Hocamız Fatih TERİM artık aramızda değil. Bizde kolları sıvadık ve çalışmalara başladık. En kısa zamanda bu işi bitirdik. Takımın başına Sayın Alican KEŞKÜŞ'ü getirdik ben kendisinden umutluyum taraftarlarımızdan tek isteiğim sabırlı olmalarıdır. Er geç anlıycaklarki yeni Hocamızın nasıl bir GALATASARAY ruhu taşıdığını ben sözü fazla uzatmadan Hocamıza hoşgeldin diyor ve Yeni takımında kendisine başarılar diliyorum. Artık söz Hocamızda...
    Alican KEŞKÜŞ :
    Herkeze öncellikle iyi akşamlar burada yeni bir başlangıçın ilk imzasını atıyoruz. Öncellikle Sayın Başkanımıza çok teşekkür ederim bana güvendiği için. Evet hedefleri olan Avrupa'ya aç Her sezon şampiyonluk istiyen bir takıma geldim. Tabiki bu etken durumlar biraz da olsa baskı yaratacaktır. Ama ekibimle bunun üstesinden herşekilde geleceğimizden adım gibi eminim. Ben fazla sözü uzatmıycam ve siz değerli basın mensubu arkadaşların sorusunu almak istiyorum.
    Süleyman RODOP :
    Hocam öncellikle tebrikler büyük bir camiaya imza attınız ve sizden beklentiler çok yüksek böyle adı çok büyük bir klübe imza atarken tedirginliğiz oldumu ve ek olarakta bu herkezin bildiği bir konu fazla bir tecrübeniz yok bu takıma nasıl yansıycak taraftarlar sizi kabullencekmi.
    Alican KEŞKÜŞ :
    Öncellikler teşekkür ederim evet çok büyük bir klübe geldiğimin bende farkındayım tedirginlik dersen asla böyle bir kaygıya varmadım. Ben başarılı olacağımdan daha öncede söylediğim gibi çok eminim. Diğer sorunuza gelince evet tecrübem fazla yok ama bilgi birikimim çok fazladır. Hiç kimse merak etmesinki Cimbom'un yolu çok açık.
    Özgür BÜZBAŞ :
    Takımda ne gibi değişiklikler olcak bilindiği Fatih Hocanın bir personeli vardı onlarla devam etmeği düşünüyormusunuz.
    Alican KEKKÜŞ :
    Öncellikle teknik ekibimle oturup görüşücez bizimle devam etmek isteyenler kalcak yollarını ayırmak istiyenlerede mani olmıycaz.
    Ersin DÜZEN :
    Takımda ne gibi değişiklikler olcak gelen ve giden oyuncular hakkında bilgi verebilirmisiniz.
    Alican KEŞKÜŞ :
    Bu konu hakkında önümüzdeki günler bize yol göstercektir. Ama şunu belirtmekte fayda şuanki mevcut kadromuzla kampa gidecez.
    Mehmet ARSLAN :
    Hocam öncellikler başarılar dilerim. Sorum şu şekilde olcak öncedende söylediğinizden yola çıkarak kendinize çok güveniyosunuz. İleriki zamanlarda işler ters gittiği zaman bu kendinize olan güvenin sarsılmasından korku ve endişeleriniz varmı.
    Alican KEŞKÜŞ :
    Teşşekür ederim. Dediğim gibi ben önce kendime ve sonrada takımıma güveniyorum. İşlerin kolay kolay terse düşeceğini zanmettiyorum. Eğerki öyle birşey olursada arkama bakmadan bırakıp giderim SÖZ KONUSU GALATASARA İSE GERİSİ TEFERRUATTIR. Bugünlük bu kadar arkadaşlar görüşmez üzere...

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

CİMBOM KAMPA GİTTİ

Galatasaray, yeni sezon öncesi yurt dışı kamp çalışmaları için Belçika'ya gitti.

Galatasaray futbol takımı Belçika'daki hazırlıklarını tamamlayarak yurda döndü. havalimanında gazeticelerin sorularını yanıtlayan KEŞKÜŞ : iyi bir hazırlık dönemi geçirdik takım olarak yeni sezona hazırız. artık süper kupa maçında Fenerbahçe ile oynanacak maç için hazırız. Transfer için şuan hiçbir hamlemiz yok takım kadrosundan oldukça memnunum ama önümüzdeki günler bize ne gösterir onu bilemem.

Erzurum Kazım Karebekir stadında oynanan TFF Süper kupa maçı izleyenleri heycana boğdu 5 kırmızı kartın çıktığı ve 5 golün atıldığı maçı Galatasaray 3-2 kazanmasını bildi. Cimbomda Dany ve Melo kırmızı kart görürken Fenerde Yobo, Krasic ve Meireles kırmızı kart gördü.

SPOR TOTO SÜPER LİG BAŞLIYOR

Futbolseverlerin 96 günlük lig hasreti sona eriyor. 12 Mayıs 2012'de, Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun 6. ve son haftasında Galatasaray'ın şampiyonluğuyla tamamlanan 2011-2012 sezonunun ardından yaklaşık 3 ay ara verilen ligde, 55. sezonun perdesi açılıyor.

1.Hafta

Galatasaray sezona Kasımpaşa deplasmanıyla başladı. Fazla varlık gösteremeyen cimbom sahadan 0-0 lık beraberlikle ayrıldı. Maç sonu yayıncı kuruluşa konuşan Alican : Süper kupa maçında çok efor safrettik ve bu maçda cezamızı çektik. artık önümüzdeki Trabzon maçına bakıcaz.

2.Hafta

Cimbom ligin 2.haftasında Trabzon'a gol oldu ğağdı müthiş bir futbol sergileyen Galatasaray rakibini 5-1 yenerek adeta ligin ilk haftalarında bozguna uğrattı.

3.Hafta

Galatasaray süper ligde 3.maçında zorlu Eskişehir deplasmanı engelini 3-0 lık bir net skorla geçerek 3.haftada 7 puna çıktı. Maçtan sonra Basın toplantısı düzenleyen KEŞKÜŞ : Aslında başabaş bir mücadele oldu bizim en iyi yaptığımız şey topu ayağımızda tutmamız oldu ve buda bizi skora götürdü.

Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi

Şampiyonlar ligindeki 2 Temsilcimizden biri olan Galatasaray şampiyonlar Liginde B Grubunda

Manchester United
    Olympiakos
    Montpellier HSC

Takımlarıyla eşleşti. Oteriteler tarafından iyi bşir gruba düştüğü düşünülen cimbom ilk maçını Fransız Temsilcisini Arena'da ağırlıycak ikinci maçta ise Manu deplasmanıa gitcek. Diğer temsilcimiz Fenerbahçe ise:
    Schalke 04
    Porto
    Celtic takımlarıyla eşleşti.
    Kura çekiminden sonra Sorularımızı yanıtlayan KEŞKÜŞ : İyi yada kötü kura yok çünkü burası çok büyük bir organizasyon ve her takım çok güçlü biz elimizden geleni yapıp bir üst tura çıkmak için çok çalışacaz.

Galatasaray'da şok sakatlıklar arka arka'ya Geldi Tomas Ujfalusi 10 Yekta ise 11 ay sahalardan uzak kalcak.

4.Hafta

Sarı Kırmızılı ekip şampiyonlar ligi maçı önce moral kazandı ve İBB yi 2-0 yenerek puanı'nı 10'a yükseltti.

Ş.Ligi 1.Maç

İşte bu işte bu Cimbom Ş.Ligine mükemmel bir başlangıç yaparak Fransız temsilcisini evine eli boş gönderdi. Cimbomun golleri Umut ve Burak'tan geldi Rakip takımda 69 dk.da Marveaux kk. gördü.

5.Hafta

Şampiyonlar liginden zaferle çıkan Cimbom Mersin engeline takıldı. Saha da fazla bir varlık gösteremeyen Sarı kırmızılı ekip bu sezon 2. puan kaybını yaşıdı.

6.Hafta

Mersin beraberliğinden sonra zorlu Antalya maçına çıkan GS Antalya engelini Amrabat'ın müthiş futboluyla yıktı. Maçtan sonra konuşan Alican bu galibiyet çok iyi oldu çünkü çarşamba günü çok zorlu bir Manchester deplasmanımız var. Artık bu maçı geride bıraktık. Tüm konsantremizi Manchester maçına çevirmemiz lazım.

Ümit DAVALA Bıraktı

Galatasaray'da şok ayrılık. Yardımcı Manager Ümit Davala'nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. şuan gözler Yönetimin KEŞKÜŞ'ün yanına Yardımcı hoca olarak kimin getireceği.

JOHAN CİMBOM'a İmzayı Attı

Ümit DAVALA'nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildikten sonra yarmcı Managerliğe hollanda Milli takımının ekolü Johan CRUİJFF getirildi. Johan yıllık 550 bin € alcak.

Tanju ÇOLAK Yeniden İmzayı Attı

Altın ayakabının sahibi Tanju Çolak Tekrardan eski takımına dönmenin mutluluğunu yaşıyor Manager Alican KEŞKÜş'ün ikna çabalarıyla artık Galatasaray 18 Yaş altında Antranörlük yapcak.

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Ş. Ligi 2.hafta

Galatasaray'dan tarihi zafer. Ş.ligi B grubu 2.Maçında cimbom İngiliz devini deplasmanda Old traforda 1-0 mağloub etti. Gol dk. 69 Burak'tan geldi. Maç sonunda basın toplantısı düzenleyen Alican : müthiş bir oyun sergiledik rakibin oynamasına izin vermedik. golüde bulduktan sonra oyunun kontrolü tamamen bize geçti. Bu 3 puan grubtan çıkmamzı önemli ölçüde arttırdı diyerek sözlerini tamamladı.

Süper Lig 7.Hafta

Spor Toto Süper Lig'de 7.Hafta maçında Cimbom Ordu'yu 2-1 lik skorla geçti. 1-0 geriye düştüğü maçta Semih ve Elmanderin golleriyle 3 puan a ulaşmasını bildi.

Süper Lig 8.Hafta

Sarı Kırmızılar Alican KEŞKÜŞ Yönetiminde dolu dizgin geçen hafta orduyu deviren cimbom bu hafta Kayserispor'u Kadir Has stadında 3-0 la geçti.

Ş.Ligi 3.Hafta

Aslan Avrupa da kükremeye devam ediyor. Cimbom Yunan temsilcisini deplasmanda 2-0 lık net bir skorla yenip 3 te 3 yaparak puanı nı 9 yaptı ve grubtan çıkma kapısını ardına kadar araladı.

Süper Lig 9.Hafta

Galatasaray Avrupa lig ayırmıyor müthiş seriye devam ediyor. Olympiakosu deplasmanda 2-0 la geçtikten sonra TT Arenada Bursaspor'u ağırladı. Burak'ın müthiş futboluyla Bursa'yı 3-0 la geçti.

Süper Lig 10.Hafta

Derbide gülen taraf 4-0 lık skorla Galatasaray oldu Beşiktaş'ın hiçbir varlık gösteremediği maçta Burak YILMAZ'ın önderliğindeki cimbom Amrabat ve Dany'nin golleriyle Beşiktaşı inönü deplasmanında 4-0 yendi. Maçtan sonra Beşiktaş Teknik Direktörü Samet AYBABA istifa etti.

Ş.Ligi 4.Hafta

Avrupalı cimbom klasını belli etti. Cimbom Ş.Liginde bir üst tura çıkmayı artık garantiledi. 12 puanla grup lideri olan cimbom Manchestra 6 diğer rakiplerine 3 puan fark attı. İşin ilginç yanı Cimbomun 3 golüde savunma oyuncularından geldi. Maçtan sonra konuşan KEŞKÜŞ : Sezon başında yaptığım basın toplantısında Ben önce kendime sonra da takımıma güveniyorum demiştim. İşte bu güvenimin resmidir tüm oyuncularımı anlından teker teker öpüyorum.

Süper Lig 11.Hafta

Galatasaray Spor Toto Süper Ligde dolu dizgin devam ediyor. Yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkan cimbom Amrabat ve Umutla güldü.

Süper Lig 11 Haftada Oluşan Puan Durumu

Spor Toto Süper Ligde 11 Haftayı geride bıraktık ve Galatasaray'ın 29 puanla liderliğini sürdürdüğünü gördük. 2.sırada ise 23 paunla Fener ve daha sonra 20 Paunla Bursa geliyor. Dikkat çeken bir taraf cimbomun 11 Maçta 9 galibiyet 2 beraberlikle na mağlup devam etmesi buna avrupada oynadığı 4 maç dahil. Kalesinde 2 gol görmesi bir dikkat çekici taraf.

Nesil
    2012
    Yer
    Ankara - Mersin

güzel gidiyosun özellikle şlde Manu yu yenmen çok iyi olmuş

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

güzel gidiyosun özellikle şlde Manu yu yenmen çok iyi olmuş
    Teşekkürler Manuyu deplasmanda devirmem gerçektende çok güzeldi. zaten ondan sonra takım müthiş futbol oynamaya başladı

Nesil
    2012
    Yer
    Ankara - Mersin

Quote Originally Posted by aliCHaN_FM View Post
    Teşekkürler Manuyu deplasmanda devirmem gerçektende çok güzeldi. zaten ondan sonra takım müthiş futbol oynamaya başladı
    grupta 1. olacağına inancım tam

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Süper Lig 12.Hafta

Cimbom sonunda kaybetti. 11 Haftadır na mağlup giden GS Sivas deplasmanından 2-1 mağlup ayrıldı. Maç boyunca üsten oynayan sarı kırmızılı ekip direkleri geçemedi bu arada Burak YILMAZ'ın bariz bir golü faul gerekçesiyle hakem tarafından iptal edildi.

Ş.Ligi 5.Hafta

Bu Takım Avrupa da bambaşka. Avrupa Fatihi Fransız ekibini deplasmanda 2-0 yenerek puanını 15 e çıkardı ve gruptan lider çıkmayı garantiledi. Bu puan aynı zamanda Türkiye rekoru getirdi.

Süper Lig 13.Hafta

Galatasaray ekibi şampiyonlar ligi dönüşünde Gençlerbirliğini devirerek lige kaldığı yerden devam etti.

Süper Lig 14.Hafta

Cimbom zorlandığı Elazığ deplasmanın danda galibiyetle dönmesini bildi.

Beşiktaşın Yeni Teknik Adamı Yılmaz VURAL

Nesil
    2012
    Yer
    Ankara - Mersin

çok iyi gidiyosun ligdede Şl dede ayrıca Beşiktaşlı futbolculara yazık olacak

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Cimbom devre arasında takıma takviye yapacakmı soruları heryerde konuşulmaya başladı. Alican KEŞKÜş'ün her ne kadar bu kadrodan mutluyum desede önümüzdeki sezon TFF nin aldığı karar neticesiyle yabancı sınırının 5 e düşmsi GS ı Türk oyunculara yoğunlaşacağını gösteriyor. İlk olarak Cimbomun hedefindeki isim Gençlerbirliğinden Aykut DEMİR. Sağ kanatta da Hamite alternatif arıyan KEŞKÜŞ Milli oyunucu Sercan SARARER'İ istiyor. Bir diğer söylentisi ise Eskişihirli Alper POTUK. Bakalım devre arasında ne gibi gelişmeler olcak.

kurüyüfü almasan daha iyi idi ya adam oyunun bugu resmen

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Quote Originally Posted by Smal View Post
    kurüyüfü almasan daha iyi idi ya adam oyunun bugu resmen
    kurüyüfü derken. Anlamadımda

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Ş.Ligi 6.Hafta

Avrupa fatihi Gruptaki son maçında M.Unite'de 3-0 mağlup oldu. Manager KEŞKÜŞ'ün Fenerbahçe maçını düşünürek Selçuk Burak Hamit gibi oyuncuları nı dinlendirildiği gözlendi.

Ş.Ligi B Grubu

Cimbom B Grubunda topladığı 15 Puanla grup lideri olarak 2.tura çıkmanın sevincini yaşıyor.

Ş.Ligi F Grubu

Fenerbahçe Takımı Topladığı 8 puanla gurubu 3. tamamlayarak Avrupa serüvenine UEFA Avrupa liginde devam etcek.

Galatasaray A.Ş Ziraat Türkiye Kupası 4.Turunda 3.Lig ekibi İstanbulsporla eşleşti. Karşılaşma TT Arenada oynanacak.

DEV DERBİ

Spor Toto Süper Ligde dev randevu GALATASARAY-FENERBAHÇE. Ligin 15. cimbom evinde feneri ağırlıycak. Sarı Kırmızılı ekip 35 Puanla lider Fener 30 paunla ikinci sırada. Cimbom Feneri yenip buan farkını 8 e çıkarmanın hesaplarını yapıyor. Fenerbahçe ise puan farkını 2 ye indirmenin derdinde. Artık Gözler Cumartesi saat 19:00 da oynanacak derbiye kilitlendi. Her iki takımda da sakat veya cezalı bulunmuyor. Fenerbahçedeki tek eksik Serdar KESİMAL.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Johan Crujff'dan bahsediyor

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Johan Crujff'dan bahsediyor
    Hmm anladım Ümit DAVALA nın oyundakprofilinden pek hoşlanmıyorum bana da yardımcı manager lazımdı JOHAN a teklif gönderdim oda hemen kabul ett. artık bilemiyorum oyunun bugumudur nesidir. Ama gerçekten iyi bir yardmcı manager.

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Evet arkadaşlar birazdan derbi maçına çıkıcam bakalım fenere karşı nasıl bir oyun sergiliycez.

Nesil
    2012
    Yer
    Ankara - Mersin

Quote Originally Posted by aliCHaN_FM View Post
    Evet arkadaşlar birazdan derbi maçına çıkıcam bakalım fenere karşı nasıl bir oyun sergiliycez.
    Yenmeden gelme.

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Süper Lig 15.Hafta

Cimbom Güle oynıya Feneri devirmesini bildi. Karşılaşma boyunca rakibini süflase ederek Hamitin müthiş golüyle sonuca gitti. Maçtan sonra Lig Tv mikrofonlarına konuşan KEŞKÜŞ : Bu galibiyeti tüm stadı doldıran taraftarlarımıza armağan ediyorum. Artık önümüz çok umuyorumki bundan sonra bizi çok günler bekliyor diyerek sözünü tamamladı. Cimbomun bu galibiyetiyle aradaki puan farkı 10'a yükselmiş oldu.

4.Tur

Yok Böyle bir maç cimbom yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktığı maçta öldü öldü dirildi. Maçın normal süresi 2-2 bitti. Uzatmalarda Önce sonra Cris sakatlandı. Alican KEŞKÜŞ 3 oyuncu değişikliğini hakkını kullanınca GS bir anda sahada 9 kişi kaldı. Buna rağmen Elmanderin ayağından golü bularak durumu 3-2 ye getirdi. İstanbulspor fazla geçikmeden durumu eşitledi 3-3. Bu golden sonra GS bir sakat daha vererek Riera yı da kaybetti ve sahada 8 kişi kaldı. Son dakikalarda ecel terleri döken cimbom maçı penaltılara götürmesini bildi ve penaltı atışları sonucunda İstanbulsporu 5-4 mağlup etti ve 5.Tura Yükseldi.

Süper Lig 16.Hafta

Galatasaray Süper Ligin 16.Haftasında Karabükspor'u 2-1 mağlup ederek zorlu bir deplasman dan 3 puanla dönmesini bildi.

5.Tur

Galatasaray kupada zar zor olsada son 8 e gruplara kalmasını bildi. Sükrü Saraçoğlun da oynan maçta İkinci Lig ekibi Kırıklarelisoprla 0-0 berabera kalan cimbom rakibini penaltı sonucu mağlub ett. Maçtan sonra baya sinirli görünen keşküş basın toplantısında bi bakıma cezamızı çektik yedek oyuncularımla sahaya çıktık ama gördümki istanbul maçından bir ders çıkaramamışlar. Buna rağmen bir üst tura çıktığımız için mutluyuz diyerek sözlerini tamamladı.

Süper Lig 17.Hafta

Galatasaray ilk devreni son haftasından Gaziantepsporla karşı karşıya geldi. Cimbomun zorlandığı maçta Elmander sahneye çıktı ve güzel bir kafa vuruşuyla maçı kazanmada büyük röl oynadı.

Spor Toto Süper Ligde 17 Haftada Oluşan Puan Durumu

Ligin ilk devresi tamamlanırken Cimbum zirvede olduğunu görüyoruz en yakın rakibi Fenerbahçe ye 10 puan fark atan GS Şampiyonluğun şimdiden en büyük adayı.

Ş.Ligi 2.Tur Rakibi

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 2.Turundaki rakibi italyan devi Juventus. İlk maç İtalya da oynanacak.

Nesil
    2012
    Yer
    Ankara - Mersin

Ligte iyi ilerliyosun sorunsuz şampiyon olacağına inanıyorum ama ŞL sıkıntı olabilir , ilk maçın İtalyada olması avantaj

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Ligte iyi ilerliyosun sorunsuz şampiyon olacağına inanıyorum ama ŞL sıkıntı olabilir , ilk maçın İtalyada olması avantaj
    Aynen ligi bir şekilde domine ettim ama şampiyonlar liginde ki rakibimiz juventus büyük bir tehlike. İlk maçtan istediğim sonucu alabilirsem TT Arenada işlerini bitiririm.

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Ziraat Türkiye Kupası Grubları

Ziraat Türkiye Kupasında Cimbom A grubunda İBB,Ordu ve Trabzonla eşleşti

1. Grub Maçı

Galatasaray Grub maçlarına iyi başladı TT Arenada konuk ettiği İBB yi Burakın tek golüyle geçti.

2. Grub Maçı

Cimbom grublarda 2.maçında ordu deplasmanından 1 puan çıkarabildi. ortada giden bir maçta cimbom kaçtıkca ordu kovaladı ve maç sonunda berabere bitti.

güzel kariyer hocam yedigin gol sayısı dikkatimi çekti gerçekten güzel 3 maçda 1 gol yemek, hele ki FMin yeni güncellemeleriyle gelen şapşal defans hatalarına rağmen .. taktik dizilimini ve talimatlarının resmini koyabilir misin ?

Nesil
    2012
    Yer
    Ankara - Mersin

Dostum sanki biraz yavaş ilerliyoruz

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Dostum sanki biraz yavaş ilerliyoruz
    Evet biraz yavaş ilerliyorum. işler yoğunda biraz

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

3. Grub Maçı

Cimbom deplasmana Trabzonu 3-1 devirerek Türkiye Kupasında 7 puana ulaşarak lilderliğe yükseldi.

4. Grup Maçı

Galatasaray kupada ilk yenilgisini İBB deplasmanından aldı Doka'yı tutamayan cimbom maçta da fazla etki gösteremedi. Dany, Amrabat ve Eboue Afrika kupası için ülkelerine gitti.

Süper Lig 18.Hafta

Sarı Kırmızılı ekip lige kaldığı yerden devam ediyor. lig sonuncusu Kasımpaşyı rahat geçen cimbom puan farkını açmaya devam ediyor.

5. Grup Maçı

Artık kazanma alışkınlığına devam eden GS Trabzonu bu sefer de yenmesini bildi ve bu sezon 1 lig 2 si kupa olmak üzere 3 maçta da mağlup etmesini bildi.

Süper Lig 19.Hafta

Cimbom bu sefer Trabzona takıldı üstün oynadığı maçta 1-0 da öne geçen GS Alanzinho nun golüne mani olamadı ve Avni Akerden 1 puanla istanbula döndü

6. Grup Maçı

Gruplardaki son maçında yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkan GS orduyla 0-0 berabere kalarak grubu 11 puanla lider tamamladı.

Grup Aşamaları

Ziraat Türkiye kupasında Grup aşamaları biterken Cimbom A grubunu 11 puanla lider tamamladı. ve Yarı Finalde B grubundan Sivasspor la eşleşti. diğer eşleşme ise Trabzon-Fener arasında oldu.

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Mehmet EKİCİ İstanbul'da

Cimbom Devre Arasında İlk bombayı patlattı Werder Bremen takımdan Milli oyuncu 4.8€ karşılığında kadrosuna kattı kendisine de yıllık 1.4€ ödenecek.
    Sercan SARARER Artık Sarı Kırmızı

Milli Takımın Parlayan yıldızı Artık Sarı Kırmızı formayı giyecek. Transfer öyküsü yılan hikayesine dönen Sercan'ın Fener mi yoksa Cimboma mı imza atacağı konuşulurken Sercan son sözü söyledi ve kendisini 3 yıllığına cimboma bağlayan kontratı imzaladı. Galatasaray Sercan'ın bonservisi için klübüne 9€ ödedi Sercan'a ise yıllık 2.3€ ödeyecek.

Ayku DEMİR İstediği Forma'ya Kavuştu

Cimbom transfere doymuyor Mehmet ve Sercandan sonra şimdide Gençlerbirliğinin gelecek vaadeden oyunucusu Aykut DEMİR'i renklerine bağladı GS Aykut için Klübüne 10.5€ kendisinede yıllık 1.9€ ödeyecek.

18 lik Genç Yetenek Galatasaray'da

Meksikalı Futbolcu Carlos FİERRO İstanbula ayak bastı bir çok klübün dikkatını çeken genç futbolcu Galatasaray'a 4 yıllık imza attı. Cimbom FİERRO'nun bonservisi için Chivas klübüne 6€ ödedi oyunuya ise yıllık 190 bin€ çok cuzi bir miktar ödeyecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Türk oyuncu devrimine girişmişsin yabancı sıkıntısı başladı demek, Fierro ligi kavurur.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Quote Originally Posted by yasincan View Post
    güzel kariyer hocam yedigin gol sayısı dikkatimi çekti gerçekten güzel 3 maçda 1 gol yemek, hele ki FMin yeni güncellemeleriyle gelen şapşal defans hatalarına rağmen .. taktik dizilimini ve talimatlarının resmini koyabilir misin ?

4-4-2 sisteminde oynuyorum. aslında 3 ayrı taktiğim var 4-2-3-1 ve 4-3-3 ama genellikle 4-4-2 kullanıyorum sağ bekte Eboue savunmada dany sol kanatta amrabatı oynatıoyrum şimdi afrika kupaında olduklarından kadroda yoklar. İleride ise Burak Elmander ikilisi

Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri