Originally Posted by
vivoperlei
Kariyeriniz onaylanmıştır. Başarılar.

Originally Posted by
XelcukGS
başarılar..
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Teknik direktörümüz Fatih TERİM Olağan bir şekilde Galatasaray görevini noktaladığını açıkladı. Artık kariyerini bitirdiğini ve yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle görevini noktaladığını söyledi. Şimdi gözler cimbomun boşalan teknik direktör koltuğuna kimin geçeceği merak konusu oldu. Başkanımız Ünal AYSAL : Fatih TERİM'e verdiği katkılardan ve gösterdiği performanstan dolayı kendisine çok teşekkür eder geçmiş olsun dileklerini sundu. Sözlerine taraftarlarımız endişelenmesin daha sezonun başındayız en kısa zamanda Managerlerine kavuşacaklar bilgisini verdi.
Galatasaray Futbol Takımının boşalan Manager koltuğuna Adını daha önce duymağımız çok az Teknik Direktör'lük deneyimi olan Şanlıurfa Doğumlu Alican KEŞKÜŞ getirildi. Bugün saat 19:00 da klüp binasında basın toplantısıyla Galatasaray'la sözleşme imzalıycak olan KEŞKÜŞ ayrıca bir basın toplantısı düzenliycek. Ayrıntılar 19:05 Ana Haber'de
Basın Toplantısı
Galatasray A.Ş Fotbol Takımı'nın boşalan Teknik Direktörlük koltuğuna Alican KEŞKÜŞ Getirildi.
Ünal AYSAL :
Sevgili basın mensubu arkadaşlar bilindiği gibi Sayın Hocamız Fatih TERİM artık aramızda değil. Bizde kolları sıvadık ve çalışmalara başladık. En kısa zamanda bu işi bitirdik. Takımın başına Sayın Alican KEŞKÜŞ'ü getirdik ben kendisinden umutluyum taraftarlarımızdan tek isteiğim sabırlı olmalarıdır. Er geç anlıycaklarki yeni Hocamızın nasıl bir GALATASARAY ruhu taşıdığını ben sözü fazla uzatmadan Hocamıza hoşgeldin diyor ve Yeni takımında kendisine başarılar diliyorum. Artık söz Hocamızda...
Alican KEŞKÜŞ :
Herkeze öncellikle iyi akşamlar burada yeni bir başlangıçın ilk imzasını atıyoruz. Öncellikle Sayın Başkanımıza çok teşekkür ederim bana güvendiği için. Evet hedefleri olan Avrupa'ya aç Her sezon şampiyonluk istiyen bir takıma geldim. Tabiki bu etken durumlar biraz da olsa baskı yaratacaktır. Ama ekibimle bunun üstesinden herşekilde geleceğimizden adım gibi eminim. Ben fazla sözü uzatmıycam ve siz değerli basın mensubu arkadaşların sorusunu almak istiyorum.
Süleyman RODOP :
Hocam öncellikle tebrikler büyük bir camiaya imza attınız ve sizden beklentiler çok yüksek böyle adı çok büyük bir klübe imza atarken tedirginliğiz oldumu ve ek olarakta bu herkezin bildiği bir konu fazla bir tecrübeniz yok bu takıma nasıl yansıycak taraftarlar sizi kabullencekmi.
Alican KEŞKÜŞ :
Öncellikler teşekkür ederim evet çok büyük bir klübe geldiğimin bende farkındayım tedirginlik dersen asla böyle bir kaygıya varmadım. Ben başarılı olacağımdan daha öncede söylediğim gibi çok eminim. Diğer sorunuza gelince evet tecrübem fazla yok ama bilgi birikimim çok fazladır. Hiç kimse merak etmesinki Cimbom'un yolu çok açık.
Özgür BÜZBAŞ :
Takımda ne gibi değişiklikler olcak bilindiği Fatih Hocanın bir personeli vardı onlarla devam etmeği düşünüyormusunuz.
Alican KEKKÜŞ :
Öncellikle teknik ekibimle oturup görüşücez bizimle devam etmek isteyenler kalcak yollarını ayırmak istiyenlerede mani olmıycaz.
Ersin DÜZEN :
Takımda ne gibi değişiklikler olcak gelen ve giden oyuncular hakkında bilgi verebilirmisiniz.
Alican KEŞKÜŞ :
Bu konu hakkında önümüzdeki günler bize yol göstercektir. Ama şunu belirtmekte fayda şuanki mevcut kadromuzla kampa gidecez.
Mehmet ARSLAN :
Hocam öncellikler başarılar dilerim. Sorum şu şekilde olcak öncedende söylediğinizden yola çıkarak kendinize çok güveniyosunuz. İleriki zamanlarda işler ters gittiği zaman bu kendinize olan güvenin sarsılmasından korku ve endişeleriniz varmı.
Alican KEŞKÜŞ :
Teşşekür ederim. Dediğim gibi ben önce kendime ve sonrada takımıma güveniyorum. İşlerin kolay kolay terse düşeceğini zanmettiyorum. Eğerki öyle birşey olursada arkama bakmadan bırakıp giderim SÖZ KONUSU GALATASARA İSE GERİSİ TEFERRUATTIR. Bugünlük bu kadar arkadaşlar görüşmez üzere...