Çok kötü değil sonuçlar aslında zamanla takım daha da alışınca bu sonuçlar azalır.Ancak savunmada değişiklik yapmanı tavsiye ederim...
Çok kötü değil sonuçlar aslında zamanla takım daha da alışınca bu sonuçlar azalır.Ancak savunmada değişiklik yapmanı tavsiye ederim...
Yaptığın son 2 maç büyük takımlarla zaten bu maçları en az kayıpla atlatmaya bak çok üzerinde durma bence bu sene için![]()
aynen tam kanat oyunu oynuyacak bir takım ama denediğim kanatlı taktiklerin hiçbirinde başarılı olamadım bu kullandıım taktikte yenilsem bile oyun üstünlüğü bende oluyo forvetler biraz becerikli olsa defans da sağlam o zaman etkili olacak ama çok gol kaçırıp çok basit goller yiyoruz buna bir çözüm bulamıyorum veya sizin önericeğiniz taktik varmı hocam kanatlı çok fazla buldum denedim ama tutmadı ya
bu arada hocam birde aynı anda bir kaç mesajı nasıl alıntı alıyoruz tek tek yerine hepsine toplu cevap vermeyi yani ?
eyw hocam çok sağol öğrendiğim iyi oldu bu arada taktiğide değiştirdim birazdan yüklücem resimleri.
Premier Lig 10. Hafta Rakip Tottenham
Bu mağlubiyetten sonra taktiksel değişikliğe gidiyoruz .
Yeni Taktiğimiz
Premier Lig 11. Hafta Rakip Sunderland
Premier Lig 12. Hafta Rakip West Browm
Premier Lig 13. Hafta Rakip Chelsea
Büyük takımlardan henüz puan alamadık .
Premier Lig 14. Hafta Rakip Stoke City
Premier Lig 15. Hafta Rakip Norwich
Premier Lig 16. Hafta Rakip Wigan
![]()
Last edited by benzema35 : 07.Aralık.2012 at 01:47
Şimdi onlar düşünsünO takım o taktikle 10 numara oynar
Son 3 maçtan swensea 'yi kazansaymışsın iyiymiş ama çok iyi biyerde bitirmişsin ilk yarıyı
...
İşler yine kötü gitmeye başladı![]()
Çok iyi para vermiş başkan iyi değerlendir![]()
Defansa takviye yapmadan bu sezon geçmezStrandberg'i fiyatı için söylemiştim 900K ya kulubü bırakıyor.Madem o çıkmadı biraz daha tuzlu olan Pescara'da Capuano var eğer kimse kapmadıysa mutlaka almanı tavsiye ederim ilaç gibi gelir sana.
Sol Bamba ve Serdar Aziz'i deneyebilirsin, faydası olacaktır.
Büyük takımlardan puan alsan aslında en kötü ilk 4de olursun..
Ne olur stoper al![]()
Ryan Shawcross hava hakimiyeti çok iyi Manu ayarında bir stoper.
Pescara'daki adama bakıyorum hocam sağlamsa alıcam
Eyw hocam onlara da bakıcam .
Alıcam hocam ilk hedefimiz stoper hatta 2 stoper
Hocam onu almaya uğraşıyorum 20m euroya kadar çıktım 30dan aşağı vermicekler alsam kazık yemiş olurmuyuz o fiyata ?
Hocam onu almaya uğraşıyorum 20m euroya kadar çıktım 30dan aşağı vermicekler alsam kazık yemiş olurmuyuz o fiyata ?[/quote]
Biraz daha indirmeye bak ama kesinlikle pişman olmazsın.
Biraz daha indirmeye bak ama kesinlikle pişman olmazsın.[/QUOTE]
valla çok pazarlık yaptık tam transfer döneminin son gününe geldi paraya kıydık bizdeama 30dan aşağı aldık
![]()