1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Çevrimdışı oynama sorunu (steam hata veriyor)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ziyan falan yok arkadaşım,bu konuda bir problem bir de çözüm var,aynı problemi yaşayacak olanlara faydası olabilir,bu konuyla alakalı başka birşey sormak isteyen olabilir,herşeyden önemlisi konuşma üslubun doğru değil.yöneticiler hangi konuyu kapatıp kapatmayacaklarını biliyorlardır sen sıkıntı yapma

2. Default

Quote Originally Posted by pappi View Post
    ziyan falan yok arkadaşım,bu konuda bir problem bir de çözüm var,aynı problemi yaşayacak olanlara faydası olabilir,bu konuyla alakalı başka birşey sormak isteyen olabilir,herşeyden önemlisi konuşma üslubun doğru değil.yöneticiler hangi konuyu kapatıp kapatmayacaklarını biliyorlardır sen sıkıntı yapma
    Tamam belki üslubum biraz yanlış oldu da birisine faydalı oalcabilecek bir cevap yazılmadı ki zaten bana. Ya bu sorunu kimse yaşamadı ya da sorunları çözmek adına yapılan paylaşımcılık azaldı. Bu sorunu ben çözmesem eminim ki bir Allah ın kulu buraya yazmayacaktı zaten

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Arkadaşlar lütfen yardım edin. aynı sorun bende var steami tekrar yükledim netten indirdim olmadı cd den yükledim yine olmadı. oyunum orijinal. 2 gündür giremiyorum bu hata çıkıyor internetim de var kafayı yemek üzereyim.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

yardım edecek birisi yok muuu ???

Mesaj Yetkileri