1 ile 30 arası toplam 344 sonuç

Konu: Bandırma Futbol Akademisi

Hybrid View

Spor Toto Süper Lig
    27. Hafta

Muhteşem geri dönüşlerimize bir yenisini daha ekledik. İki kez geri düşmemize rağmen oyundan düşmeyen, sonuna kadar mücadele eden oyuncularımla gurur duyuyorum. 3-2'lik bu muhteşem galibiyet üst gruba tutunmamızı sağladı ve öyle ki 7 haftalık periyot sonunda kendimizi Avrupa Ligi ön elemelerinde bile bulabiliriz. 4. Orduspor ile aramızda yalnızca 1 puan fark mevcut.

Spor Toto Süper Lig
    28. Hafta

Özel bir güne denk geldi bu karşılaşma. Hem doğum günümde oynanıyor oluşu, hem de takımın başındaki 100. resmi karşılaşma oluşu anlam ve önemini birer kat daha arttırdı benim adıma. Oyuncularım da sağ olsunlar ellerinden gelenin en iyisini yaptılar güçlü rakibimiz karşısında. Galatasaray çok başka bir oyun oynuyor, ligde zirvede, en çok gol atan, en az gol yiyen takım. Böyle bir takıma karşı nasıl oynamamız gerekiyorsa öyle oynadık, puan almaya da çok yaklaştık ancak Elmander'in golüne engel olamadık. Sonuca ulaşamasak da oyuncularımın gösterdiği mücadeleden dolayı çok memnunum.

Spor Toto Süper Lig
    29. Hafta

Şu ss'leri paylaşmaya bile utanıyorum, yorum falan yapamam bu karşılaşmaya. Tek kelimeyle rezalet!
    Karcemarskas'ın çıkardığı her pozisyona karşılık bir gol yedi resmen takım... Ama öfkemden nasibini aldılar ve alacaklar! Gelecek haftalarda tolerans yok kimseye, ayakları yere basacak herkesin.

Spor Toto Süper Lig
    30. Hafta

Gaziantep faciasını bir nebze olsun hafifletti oyuncularım bu galibiyetle. Dizginleri ele almak daha kolay oluyor genç bir takım yönetirken. Yaşı ilerlemiş, tecrübeli ve üst seviye oyunculara söz geçirmek çok daha zor. Kızılcık sopasını gösterince kendilerine geldiler

Son galibiyet takımımızı 6. sıraya taşıdı. Zor ama önümüzdeki Orduspor'u geçme şansımız hala mevcut, eğer 5.liğe yükselebilirsek Avrupa Ligi'nde mücadele etme hakkı elde edebiliriz. Çünkü Türkiye Kupası finali Galatasaray-Fenerbahçe arasında oynanacak. Ligde kalmayı da matematiksel olarak garantiledik. Antalyaspor'a karşı ikili averajda üstünüz, yani hedefimize dört hafta önceden ulaştık.

Spor Toto Süper Lig
    31. Hafta

Vasat geçen karşılaşmada bulduğu fırsatları daha iyi değerlendiren Eskişehirspor, Kamara'nın golleriyle sahadan galip ayrıldı. Takımımızda kiralık olarak bulunan oyuncuları motive etmekte güçlük çekiyorum. Bu sebeple son maçlarda pek şans veremedim düzenli oynayan oyunculara.

Spor Toto Süper Lig
    32. Hafta

Ligin dibinden kurtulmak için büyük çaba sarfediyordu Akhisar son haftalarda, bu dönemde Galatasaray'ı bile yenmeyi başardılar ancak ipin ucu baştan kaçmıştı. KArşımızda oldukça diri göründüler, pozisyon üretmekte zorlandığımızı söyleyebilirim. Karşılaşmanın son 15 dakikasında risk aldım, 3 forveti aynı anda sahaya sürdüm. Rakip ceza alanında etkinliğimiz de arttı bu değişiklikle, 85. dakikada da Ahmet Kuru ile karşılığını aldık. Bu galibiyetle ligin 6. sırasına yükseldik tekrar.

Mesaj Yetkileri