1 ile 30 arası toplam 344 sonuç

Konu: Bandırma Futbol Akademisi

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    Ankara - Mersin

Şimdiden hayırlı olsun demek istiyorum 2. ligden Süper lige kadar dur durak bilmeden her seneyi dolu dolu geçirerek şimdide Avrupa Ligine katılma hakkı eldetmen gerçekten olağanüstü bir başarı tebrikler...

Quote Originally Posted by XelcukGS View Post
    Şimdiden hayırlı olsun demek istiyorum 2. ligden Süper lige kadar dur durak bilmeden her seneyi dolu dolu geçirerek şimdide Avrupa Ligine katılma hakkı eldetmen gerçekten olağanüstü bir başarı tebrikler...
    Çok uğraştık ama olmadı maalesef Son hafta sürprize yer vermedi Orduspor, zorlu karşılaşmayı kazandı, kendisi Avrupa Ligi'ne, Büyükşehir Bld. kümeye yol aldı.

Spor Toto Süper Lig
    34. Hafta

Sezon kapanışını seyircimiz önünde yaparken onlara güzel futbol, güzel skorla veda etmek istemiştik. Oyun anlamında pek bekleneni veremesek de sonuca ulaşmayı başardık kritik anlardaki başarılı son vuruşlarla. Epik bir sezonu geride bırakmanın haklı gururu var üzerimizde. Güzel bir tatili hak etti tüm oyuncularım

Son haftaya kadar hem düşme hattında, hem avrupa kupalarına katılım hakkı için mücadele nefes kesti. Rakibimiz Orduspor sürprize izin vermedi, deplasmandan galibiyetle ayrıldı ve Avrupa Ligi'ne katılacak son takım olmaya hak kazandı. Bu sonucun bir de diğer tarafı var. Trabzonspor'la aynı puanda kalan Büyükşehir Bld. lige veda eden takım oldu bu sonuç sonrası.

Nesil
    2012
    Yer
    Ankara - Mersin

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Çok uğraştık ama olmadı maalesef Son hafta sürprize yer vermedi Orduspor, zorlu karşılaşmayı kazandı, kendisi Avrupa Ligi'ne, Büyükşehir Bld. kümeye yol aldı.
    Kendimi o kadar gaza getirmiştim ama olsun hocam 2 sezonda harikalar yarattın burdan bide takımı Avrupaya yollasaydık çok yorucu olabilirdi 1 sezon dinlensinler seneye zaten bu hızla hepsi olur

Mesaj Yetkileri