Şampiyonlar Ligi En İyiler Eleme Turu 1.Maç
Panathinaikos 1-1 B. M'Gladbach
Maç Yorumu: Henüz 7. dakikada tecrübeli oyuncumuz Arango ile öne geçtik. Bu dakikadan itibaren topu rakibe bıraktık ve kontraya dönük bir oyun anlayışına yöneldik. İkinci yarı itibari ile Panathinaikos topa daha fazla hakim oldu. Neyse ki deplasman istediğimiz sonuç elde edip tur için büyük avantaj elde ettik.
Bundesliga Başlıyor !
1.HAFTA
Freiburg 1-3 B. M'Gladbach
Maç Yorumu: Karşılıklı ataklara sürecek bir maç bekliyordum açıkçası. Avrupa maçı dönüşünde futbolcularımın morallerinin yüksek oluşu bize önemli bir avantaj sağladı. Maça hızlı başladık ve 2.dk'da yeni transferimiz Wellington Nem ile öne geçti. Rakibimiz 5.dk'da skoru dengeye getirse de kalan dakikalarda sahada tam anlamıyla Wellington Nem şov vardı. Ataklarımızda başrol oynadı ve maçı 2 gol 1 asistle ile tamamladı.
Şampiyonlar Ligi En İyiler Eleme Turu 1.Maç
B. M'Gladbach 0-0 Panathinaikos
Maç Yorumu: Topa ve oyuna genel anlamda hükmetmemiz güzeldi. Tam anlamıyla sinir harbi içinde geçen bir maç idi. Özellikle dakika 70'ten sonra ne yapacağımı şaşırdım. Normal taktiğim ile defansif taktiğim arasında kararsızlıklar yaşadım. Maç salt olarak orta alan mücadelesi şeklinde geçti. Her iki takım toplam şut sayısı 6 ve isabetli şut sayısı sadece 1. Neyse ki bu skor bizi Şampiyonlar Ligi'nde gruplar aşamasına taşımış oldu.