Maç motoru gerçekçiliğe yakın olsun; mesela bir pozisyon yasamıstım ki akıllara ziyan. Frikik kullandım direkten döndü top orta sahaya kadar geldi hiçbir oyuncum kımıldamadı,kımıldamadı ki derken topa dogru degil boş boş ileri koştular topa doğru koşsalar rahat yetişirler. Ancak rakip topu aldı kaleciyle karşı karşıya kalınca başladılar koşmaya, bu pozisyonda gol oldu. Direkten dönen hiçbir topun daha orta sahanın oralarına kadar geldigini görmedim. Bu benim sitede yayınladıgım kariyerde yaşanmış bir olay.

Selçuk Frikik kullanacak, topun başında;

Selçuk orta,şut karışımı bir vuruş yapıyor ancak top çataldan dönüyor;

Direkten dönen top orta saha yakınlarına seke seke geliyor, iki oyuncumda kımıldamıyor ne topa doğru ne de rakibe doğru;

Bir oyuncum durumu farkediyor ancak rakip yada top yerine alakasız şekilde rakip cezasahasına yardırıyor;

Öbür oyuncum da alakasızca arkadaşına ayak uyduruyor oda yardırıyor;

Sonra bu iki oyuncum birbirine bakarak muhtemelen ''Top nerde lan'' diyor ve rakibini 21312 metre arkasından kovalamaya çalısıyor, tabi Martinez aldı gidiyor;

Martinezde şaşkın ancak işi makaraya vurarak önce kalecinin soluna sonra sağına sonra tekrardan soluna hareketlenerek Trafik kurallarına uyuyor ve golü atıyor;