1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Trabzonspor | Bordo Mavi

Threaded View

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Bordo61Mavi

Taktik ekranını paylaşacağım. Emre Güral'ı oynattığım maçlarda iyiydi. Attığı gollerde var. Ligin ikinci yarısı daha çok şans bulacak ve ikinci sezonda ilk 11'de birinci forvetim olacak. Oyuna çok iyi yansıtılmış.

romelon

Kanatta oynayan oyuncu sayısı yeterli. Kanat oyuncusu değilde orta sahaya mücadeleci orta saha oyuncusu almayı düşünüyorum. Varsa önereceğin oyuncu bakarım ama ilk önce Vittek, Adrian, Sapara, Cech'i satmaya çalışacağım. Bu oyuncuları hiç kullanmıyorum. Trabzonspor'un kadrosu çok şişik. Çok fazla oyuncu var ilk önce bu oyuncuları elden çıkartmaya bakacağım.

Trabzonspor

Fenerbahçe 15 puan fark attı. Şampiyonluk çok zor. İkinci Galatasaray ile puan farkı 6 oldu ama ikincilik için Galatasaray'ı zorlarım. En azından bu sezon ilk üçden düşmeyip Türkiye kupasını kazanmak en gerçekçi hedef. İkinci sezonda şampiyonluğa oynayacak takım oluşturacağım inşallah. Ayrıca Serkan orta sahada iyi oynuyor Sadece Fenerbahçe maçının ilk 30 dakikasında pert. Onun dışında gayet iyi oynuyor ama onun oynadığı bölgeye transfer yapacağım. Daha yaratıcı, teknik isim şart. Sakatlıklar için diyeceğim oyunun bu seride can sıkıcı şeyi. Antrenman seviyesini düşüklerde tutmama rağmen sakatlık oluşuyor. Yapacak bir şey yok maalesef çekeceğiz.

Spor Toto Süper Lig 15.Hafta | Fenerbahçe 2-1 Trabzonspor

Fenerbahçe maça golle başladı. İlk yarı hiç çıkartmadılar. Çoğu pozisyonda Onur ikinci gole izin vermedi. İlk defa bu maçın ikinci yarısında dizilişi değiştirdim. Alanzinho'yu oyuna alarak 4-2-3-1'e döndüm. İkinci yarının başında Fenerbahçe Kuyt ile farkı ikiye çıkardı. 2-0 dan sonra takım rakibin üzerine daha çok gitti. Pozisyonlara giren taraf Trabzonspor idi. 75'de golü de bulduk. Golü bulduktan sonra Fenerbahçe 4-5-1'e döndü. Daha geriye yaslandılar. Golden sonra iki net pozisyonda Volkan başarılıydı. İlk yarı Fenerbahçe oyuna hükmeden ve pozisyonlara giren taraftı. İkinci yarı da biz daha baskılı oynayan taraftık. İkinci yarıda bulduğumuz pozisyonlarla bir puan kopartabilirdik olmadı. Fenerbahçe çok başarılı ligde.

Ziraat Türkiye Kupası Eleme Turu

İlk yarının son 15 dakikasında bulduğumuz gollerle bir üst tura yükselmeyi başardık.

Spor Toto Süper Lig 16.Hafta | Trabzonspor 1-1 Eskişehirspor

Ligde zor günler geçiren Eskişehirspor'a karşı sahamızda puan verdik. Beklenmedik bir kayıp oldu. Orduspor maçından sonra oynadığım en şanssız maçtı. Golü bulana kadar akla karayı seçtim. Son dakikalarda Onur topu elinden sektirince Necati affetmedi. Üç puan çok iyi olacaktı ama olmadı. Önümdeki maçlara bakacağım.

Ziraat Türkiye Kupası Eleme Turu

Ligdeki son puan kayıplarından sonra toparlanmak adına bu maç bir fırsattı. Kazanarak Türkiye kupasında gruplara kalmak önemliydi. Maçtan önce takım toplantısı yaptım. Takıma iyi gelmiş olmalı ki performans olarak başa döndük. Uzun bir süre sonra takım ilk defa bu kadar organizeydi. Geriye düşsem bile kaygım olmadı. Takımın maçı çevireceğinden emindim. Bu maç yeni serinin başlangıcı olur umarım. Bu arada devre arası da yaklaşıyor. Transferde önereceğiniz oyuncu varsa bakarım.

Türkiye Kupasında Fenerbahçe, Beşiktaş ve MİY olduğu gruba düştük.

SPOR TOTO SÜPER LİG PUAN DURUMU

Önümüzdeki 5 maçın Fix.

VE SON OLARAK TAKTİK EKRANI

Last edited by Mamadou : 14.Aralık.2012 at 22:55

Mesaj Yetkileri