Fazla ilgi yok yahu nedense. Neyse bu sezonu tamamlayalım en azından.
Spor Toto Süper Lig 18.Hafta | Kayserispor 0-1 Trabzonspor
Maçın başında bulduğumuz golle ligin ikinci yarısına iyi giriş yaptık. Golden sonra maç çok ortada geçti.
Ziraat Türkiye Kupası Grup Aşaması | 5.Maç
Maçtan önce dizilişleri almayı unutmuşum. Bu maçta kadroda rotasyona gittim. Bir çok ilk 11 oyuncusu olmamasına rağmen farklı bir sonuçla kazandık. Kupada 5'de 5 yaptık. Hedef 6'da 6.
Ayrıca Emre Güral bu maçta sakatlandı.
Spor Toto Süper Lig 19.Hafta | Trabzonspor 3-0 Elazığspor
Maçın ilk 20 dakikasında bulduğumuz üç golle rahat bir galibiyet aldık. İkinci yarıya 2'de 2 yaparak başladık. Tek üzücü şey Yasin'in sakatlığı oldu. Bu sakatlık moralleri bozdu.
Ziraat Türkiye Kupası Grup Aşaması | 6.Maç
Bir kaç oyuncuyu bu maçta dinlendirdim. 5'de 5 yaparak gittiğimiz Kadıköy'de çok rahat , baskı olmadan oynadık. Kazanarak Beşiktaş'ın yarı finale yükselmesini istedim ama kendi sahasında MİY ile 2-2 berabere kaldı. Fenerbahçe kaybetmesine rağmen yarı finale yükselen ekip oldu.
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI GRUP AŞAMASI - PUAN DURUMU
Spor Toto Süper Lig 20.Hafta | MİY 0-1 Trabzonspor
Rahat kazanırım diye düşündüğüm maç çok zorlu geçti. İlk yarı Henrique bulduğu fırsatları cömertçe harcadı ama ikinci yarı onun ayağından bulduğumuz golle üç puana uzandık. İkinci yarı 3'de 3 gidiyoruz. Önümüzde Bursaspor maçı var sahamızda kazanırsak önümüz açık. Ama Bursaspor çok zor bir takım içeride,dışarıda. Kolay bir maç olmayacak bu kesin.
SPOR TOTO SÜPER LİG PUAN DURUMU
İlk yarı ligi kasıp savuran Fenerbahçe ikinci yarıya çok kötü başladı. Üç maçta iki yenilgi, bir beraberlik aldılar. Galatasaray ve biz çok iyi sonuçlar alıyoruz. Bursaspor maçından sonra Akhisarspor deplasmanı ve ardından Galatasaray ile sahamızda oynayacağız. Ligde çok kritik bir viraja girdik. Bu çizgimizi korursak şampiyonluk yarışının içerisinde olabiliriz. Bamba ve Zokora'da Milli takımlarından dönecek. Soner'in sakatlığı geçti. Zokora döndükten sonra orta sahayı Colman, Zokora, Soner üçlüsünden kuracağım ama Bamba'nın son durumunu görmeden Mustafa Yumlu'yu kesmek istemiyorum. Keza Mustafa Yumlu çok iyi maçlar çıkartıyor. En büyük avantajı da yerli oluşu.
KUPADA RAKİP ORDUSPOR
Kupada rakibimiz Orduspor oldu.
TRANSFERDE SON DURUM
Barış Ata Göztepe ile anlaştı. Yolu açık olsun.
Solda Emerson'a alternatif gerekiyordu. Bu isimde Sivasspor'dan Ziya Erdal oldu. Gaziantepspor'dan Muhammet Demir'i almak için çok uğraştım ama olmadı. Ayrıca ilgilendiğim diğer oyuncular Emrah Başgan ve Aykut Demir idi. İki oyuncuda uzun süreli sakatlıklar geçirdi.