Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Gençlerbirliği 0-3 Trabzonspor

Skora rağmen rahat bir galibiyet olmadı. Böylesine bir deplasmandan üç puan kazanmak önemliydi.

Spor Toto Süper Lig 25.Hafta | Trabzonspor 3-0 Kasımpaşa

Baştan sona üstün oynadığımız karşılaşmayı üç farklı bir sonuçla kazandık. Rahat bir maç oldu.

Spor Toto Süper Lig 26.Hafta | Gaziantepspor 0-0 Trabzonspor

İlk 11'lere bakınca artık bu maç puan kaybedeceğimi kestirebildim. Antep çok doğru bir ilk 11 ile karşıma çıktı. Çok sıkıcı bir maçtı. Takımda üretkenlik adına bir şey yoktu. Bu puan kaybının üstüne hem Galatasaray kazandı hemde Fenerbahçe Bursa deplasmanında son dakika golüyle üç puan kazandı.

Spor Toto Süper Lig 27.Hafta | Trabzonspor 0-0 İBB

Antep deplasmanında kaybedilen puanın telafisi için bu maçı mutlak kazanmalıydım. Rakip ilk yarı 10 kişi kaldı ama kalmaz olaydı. 10 kişi kaldıktan sonra hiç çıkmadılar. Bulduğumuz pozisyonlarda Eduardo devleşince iki puanda maçta kaybettik.

Spor Toto Süper Lig 28.Hafta | Trabzonspor 1-0 Orduspor

Maçtan önce GS-FB derbisi vardı. GS derbiyi 3-0 kazandı. Berabere bitmesi bizim adımıza daha iyi olacaktı ama olmadı. Bu maçı ya kazanacaktım ya kazanacaktım başka seçenek yoktu. Giray'ın golüyle rakibimizi tek golle geçtik. Bu maçla birlikte Volkan Şen kredisini tüketti. Önceki puan kayıplarının başlıca sebebi o adam. Yerine Y. Öztekin'i oynatmayı düşünüyorum. Henrique ve Olcan'da son dakikaları oynuyor. Maç başlamadan önce dizilişleri almayı unutmuşum.

SPOR TOTO SÜPER LİG PUAN DURUMU

Fenerbahçe ile 6, Galatasaray ile 2. Şampiyonluk çok zor gözüküyor ama Galatasaray'ı geçip ilk ikide bitirebilirsem çok iyi olacak. Fenerbahçe ile sahamda oynayacağım. Fenerbahçe ayrıca Beşiktaş ile oynayacak daha bende oynayacağım tabiki. Fix olarak Galatasaray daha avantajlı. Bir şekilde ilk ikide bitirmek çok önemli.