1 ile 30 arası toplam 344 sonuç

Konu: Bandırma Futbol Akademisi

Hybrid View

  1. #1

    Default


    Spor Toto Süper Lig
    8. Hafta






    Spor Toto Süper Lig
    9. Hafta




    Resmen çözüldük, hiçbir hamle tutmamaya başladı. Taktiksel anlamda köklü değişiklikler yapmak gerekecek sanırım çünkü oyun düzenimiz işlemiyor rakipler karşısında.

  2. #2

    Default


    Spor Toto Süper Lig
    10. Hafta




    Çok önemli bir karşılaşmadan 3 puanla ayrılmayı başardık. Nihayet özlenen takımı sahaya yansıtabildik, formasyondaki değişiklik işe yaradı gibi. Çift ön liberoyla oynayan takımları açmak çok güç oluyor, ilk golü bulana kadar oldukça sıkıntı çektik.


    Son galibiyet çok kritik oldu, olası bir mağlubiyette düşme potasının içinde bulacaktık kendimizi. Hala risk var, bir an önce kendimizi toparlamamız lazım. Çok kolay gol yiyoruz, özellikle bireysel hataların fazlalığı canımızı yakıyor... Bu konuda elimden de bir şey gelmiyor rotasyon harici. Genç oyuncuların dezavantajı da burası, daha çok tecrübeye ve zaman ihtiyaçları var açıklarını kapatmaları için.

    Tesisleşme konusunda yatırımlarımıza da devam etmekteyiz. Antrenman sahalarımız yenilendi ama durmak yok, kulübü daha ileriye taşımak, oyuncularımızın gelişimine katkıda bulunmak amacıyla alt yapı tesisleri için yeni düzenlemeler yapılacak sezon sonu. Ayrıca zemininde tekrar düzenlenmesi talebimi olumlu karşıladı yönetim, mevcut zeminde sıkıntı yaşıyoruz zaman zaman, sakatlıklara sebebiyet verebiliyor.

  3. #3

    Default


    Spor Toto Süper Lig
    11. Hafta




    Göztepe karşısında 3 puanı kazansak da oyun anlamında pek bekleneni verebildiğimizi söyleyemeyeceğim. Şansımızın da yardımıyla galibiyete ulaştık, oyuncuların saha içindeki tedirgin, gergin halleri oyunlarına da yansıdı. Yoğun bir tempo içindeyiz, 3-4 gün arayla maçlar oynanıyor Türkiye Kupası ön elemelerinin de olması sebebiyle. Buna istinaden biraz daha anlayışla karşılıyorum durumu.


    Ziraat Türkiye Kupası
    2. Ön Eleme Turu




    2. ön eleme turu için oldukça şanssız bir kuraydı İ.B.B. Geçen yıl lige veda etmiş olsalar da oldukça etkili hücum silahlarına sahipler. Büyük bölümü dengede geçen müsabakayı ikinci yarıda oyuna dahil olan genç Okan'ın ayağından bulduğumuz golle kazandık. Artık karşılaşmanın uzatmalara gideceği düşünülürken 90+1'de takipçiliğini konuşturup takımımızı bir üst tura taşıyan golü kaydetti.



    Gelecek tur adına daha ümitliyiz, iç sahada İskenderun D.Ç. konuğumuz olacak.

  4. #4

    Default


    Spor Toto Süper Lig
    12. Hafta




    Yoğun maç temposuna ayak uydurmakta zorlansak da Gençlerbirliği karşısında çok etkili oyun oynadık. Erken gelen golünde bunda katkısı olduğunu söylemeden geçemem. İlk yarı sonlarında eşitlik sağlanmasaydı karşılaşma çok daha önce kopabilirdi. İkinci yarıda rakibimizin oyun kondisyonu düştükçe etkinliğimiz daha da arttı, özellikle kontrataklarla çok net pozisyonlar yakaladık rakip kalede. Karşılaşmanın son bölümünde art arda bulduğumuz gollerle rakibin direncini kırmayı başardık. Son bölümdeki gol hiçbir şeyi değiştirmedi, çok güzel bir seri yakaladık kötü geçen dönemin ardından. Önümüzde Buca deplasmanı var, Türkiye Kupası'nda İskenderun'la kırşalışıcaz. Yani formumuzu sürdürebilmemiz için güzel bir fikstür mevcut.

  5. #5

    Default


    Spor Toto Süper Lig
    13. Hafta




    Galibiyet serimiz devam ediyor, çok güzel bir hava yakaladık. Bucaspor deplasmanından da üç puanı çıkarmayı başardık.


    Ziraat Türkiye Kupası
    3. Ön Eleme Turu




    Zayıf rakibimiz karşısında skor ve oyun üstünlüğünü kurmakta zorluk çekmedik. Gençlik gelişim sorumlusunun takımımıza kazandırdığı forvet Cemal'e ilk kez forma şansı verdim bu karşılaşmada. Oyunundan gayet memnun kaldım, güçlü, hava topalrına hakim, ayakta kalıyor. Bir gol attı, rakibin kendi kalesine attığı golde de net gol pozisyonu içindeki oyuncuydu, müdahale omasa golü yapacaktı. Önümüzdeki dönemde yine şans vermeyi düşünüyorum kendisine, bir pivot, bir hızlı forvetle hücum aksiyonlarımız daha çeşitlilik kazanacaktır.




    4. tur için güzel bir kura çektik, yine iç sahadayız. Bu kez rakibimiz Gaziantep Bld.

  6. #6

    Default


    Spor Toto Süper Lig
    14. Hafta




    Her geçen gün üzerine koyarak devam ediyoruz, kolay denebilecek bir fikstür gelince bu fırsatı geri çevirmek olmazdı. Güçlü rakibimizi de eli boş gönderdik Bandırma'dan.

  7. #7

    Default


    Spor Toto Süper Lig
    15. Hafta




    Mersin deplasmanında tekrar 4-5-1'e döndük. Rakibimiz zor günler geçiriyor, ligde kalma mücadelesi verecekler büyük ihtimalle bu sezon. Düşme hattı içindeler. Deplasmanda gereksiz ofansif futbol oynamaktansa geride bekleyip kontrataklarla gol aramak daha akla yatkın seçenekti bana göre, işe de yaradı. 6 maçlık süper bir seri yakaladık ve bir anda üst sıralara tırmanmamızı sağladı bu sonuçlar.Sanırım artık uyum sorununu da geride bıraktık, bir-iki oyuncu haricinde herkesten beklediğim katkıyı almaya başladım. Ali Kemal Yılmaz, Burakcan Kunt ve Ömer Ali Şahiner'den beklediğim şeyleri göremiyorum, önümüzdeki dönemde bu oyuncular için neler yapabileceğimizi tekrar düşüneceğiz.


    Havamı da atayım Taraftarımız mest oldu taktiksel çeşitliliğimiz ve sonuçlara katkısı sonrası. Çok sıkıntı çektik ama meyvesini yemeye başladık nihayet. İnşallah sürekliliği koruyabiliriz, genç bir takım olduğumuzdan sonuçlar direkt etkiliyor genel durumlarını, tecrübeli takımlar kadar koruyamıyorlar soğukkanlılıklarını.
    Bu arada Yılmaz Vural'ın da ekmeğine mani olmuş gibi oldum, kendimi biraz da suçlu hissediyorum bu konuda. Mersin İ.Y. Yılmaz Vural'ı görevinden aldı 2-0'lık Bandırma mağlubiyeti sonrası




    6 maçlık seri lig tablosunda da ciddi bir sıçrayış yapmamıza vesile oldu. Son haftalarda gol de yemiyoruz, savunmamız daha derli toplu. İşleri rayına oturttuk galiba

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •