Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce Kariyer Devam Etsin Mi ?

Voters
60. You may not vote on this poll
  • Devam etsin

53 88.33%
  • Devam etmesin

7 11.67%
Sayfa 34 / 62 İlkİlk ... 24323334353644 ... SonSon
991 ile 1,020 arası toplam 1834 sonuç

Konu: Avrupa Devlerini Kars'a getirme zamanı! Karsspor Şampiyonlar Ligi'nde (9. Sezon)

Gruplara kalmana tebrikler. Schalke ile el ele gruptan çıkman lazım. En kötü bir iki puanla 3. gelmen lazım. Grup dişine göre bence.

Galatasaray'ın sendeki Yıllık Maaş Bedel Tutarı ne kadar paylaşabilirmisin acaba? Bende 184 Milyon TL gözüküyor ve en yakın rakibi Fenerbahçe 100 Milyon TL de kalıyor. Ligin geri kalan tüm ekipleri ise 40 Milyon TL ve altı.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Yeni yönetimle yeni stadyum yapma konusunda anlaşma sağlıyoruz. Stadyum inşaası £8M tutacak

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Yeni yönetimle yeni stadyum yapma konusunda anlaşma sağlıyoruz. Stadyum inşaası £8M tutacak
    hayırlı olsun hocam sonunda yeni bir stad geliyor

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by themanticors View Post
    Gruplara kalmana tebrikler. Schalke ile el ele gruptan çıkman lazım. En kötü bir iki puanla 3. gelmen lazım. Grup dişine göre bence.

Galatasaray'ın sendeki Yıllık Maaş Bedel Tutarı ne kadar paylaşabilirmisin acaba? Bende 184 Milyon TL gözüküyor ve en yakın rakibi Fenerbahçe 100 Milyon TL de kalıyor. Ligin geri kalan tüm ekipleri ise 40 Milyon TL ve altı.
    197M tl hocam ben daha ne diyim. Bizim ki ise 15M

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    hayırlı olsun hocam sonunda yeni bir stad geliyor
    Teşekkür ederim dostum

197M tl hocam ben daha ne diyim. Bizim ki ise 15M
    Hocam senin başkan seni baya bir geride tutmuş ya. Benim bile 19M. Sendeki seyirci sayısı falan bende olsa şimdiye 30M bile yapardım büyük ihtimalle. Yıllık kombine satışım 1200. Evimde UEFA Çeyrek Final maçı oynuyorum Liverpool'a karşı; deplasmanda hiç pozisyon olmayan bir maçta 0-0 berabere kalmışım, yenersem Yarı Final oynayacağız ama evimdeki maç seyirci sayısı 4100. Bunların 1900'ü de gelen misafir İngilizler. Stadımızda 1.Lige çıktığımız yıl 10.000 kişi yapılmıştı. Galatasaray maçları dışında fix seyirci sayım 2100-2200. Fenerbahçe-Beşiktaş-Trabzon-UEFA fark etmiyor.

Yeni stadın da hayırlı olsun şimdiden. Yapımı bitsin bir hazırlık maçına geliriz.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hocam senin başkan seni baya bir geride tutmuş ya. Benim bile 19M. Sendeki seyirci sayısı falan bende olsa şimdiye 30M bile yapardım büyük ihtimalle. Yıllık kombine satışım 1200. Evimde UEFA Çeyrek Final maçı oynuyorum Liverpool'a karşı; deplasmanda hiç pozisyon olmayan bir maçta 0-0 berabere kalmışım, yenersem Yarı Final oynayacağız ama evimdeki maç seyirci sayısı 4100. Bunların 1900'ü de gelen misafir İngilizler. Stadımızda 1.Lige çıktığımız yıl 10.000 kişi yapılmıştı. Galatasaray maçları dışında fix seyirci sayım 2100-2200. Fenerbahçe-Beşiktaş-Trabzon-UEFA fark etmiyor.

Yeni stadın da hayırlı olsun şimdiden. Yapımı bitsin bir hazırlık maçına geliriz.
    Hocam bundan önceki yönetim çok kötüydü ya arkadaşların bile tepkisini çekmişti ama bu yönetim iyi olacak gibi. Gelir gelmez £7M transfer parası verdiler ki bunu diğer yönetim yapamamıştı. Sponsor geliri filan bulup iyice büyülteceğim gibi kulübü. Bu yıl 3bin kombine sattık. Maçların bazılarına 10bin kişi geliyor yan full oluyor

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

4. Hafta

Deplasmandan zor ama güzel bir galibiyetle ayrılıyoruz. Çinli forvet iş yapmaya başladı

Hocam bundan önceki yönetim çok kötüydü ya arkadaşların bile tepkisini çekmişti ama bu yönetim iyi olacak gibi. Gelir gelmez £7M transfer parası verdiler ki bunu diğer yönetim yapamamıştı. Sponsor geliri filan bulup iyice büyülteceğim gibi kulübü. Bu yıl 3bin kombine sattık. Maçların bazılarına 10bin kişi geliyor yan full oluyor
    Biliyorum seni yönetimi kariyerini başından beri takip ediyorum. Stad büyütmelerinden bütçeni az elinden almadılar. Seyirci sayın senin çok güzel yukarda dediğim gibi. Benim bir GS maçı full çekiyoruz o yıl. Diğer maçlar kapasitenin 15%-20% kullanıyoruz işte.

Senin stad olayından çektiğini ben kardeş kulüp olayında çekiyorum. Bir tane ufak takım bulalım diye 2 senedir uğraşıyorum gidiyorlar Maltaya ve Kıbrısa kulüp buluyorlar. Hadi Asya-Avrupa olmadı Türkiyeden bulsana be kardeşim.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

yeni yönetim iyiymiş hocam

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Biliyorum seni yönetimi kariyerini başından beri takip ediyorum. Stad büyütmelerinden bütçeni az elinden almadılar. Seyirci sayın senin çok güzel yukarda dediğim gibi. Benim bir GS maçı full çekiyoruz o yıl. Diğer maçlar kapasitenin 15%-20% kullanıyoruz işte.

Senin stad olayından çektiğini ben kardeş kulüp olayında çekiyorum. Bir tane ufak takım bulalım diye 2 senedir uğraşıyorum gidiyorlar Maltaya ve Kıbrısa kulüp buluyorlar. Hadi Asya-Avrupa olmadı Türkiyeden bulsana be kardeşim.
    Stadyum işin kötüymüş hocam senin bilet fiyatları düşük çok gelir gelmiyor zaten sen hiç alamıyormuşsun. Bende kardeş kulüp istiyorum benimkiler hiç bulamıyor. Tamam bakcağız diyorlar sonra geliyorlar gerek görmedik diyorlar reddediyorlar. Yeni yönetimden de istedim bakalım onlar bulabilecek mi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

yeni yönetim iyiymiş hocam
    Eski yönetime göre çok çok iyi hocam. İyi giyip küçümsemeyelim lütfen

Bu arada 1000. Mesajımı sen yazmışsın hocam sana yeni stadyumda en iyi yerden ömür boyuluk bir kombine vereceğim

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Eski yönetime göre çok çok iyi hocam. İyi giyip küçümsemeyelim lütfen

Bu arada 1000. Mesajımı sen yazmışsın hocam sana yeni stadyumda en iyi yerden ömür boyuluk bir kombine vereceğim
    O talihli kişi benim demek hocam

O zaman güzel bir loca isterim ömür boyu

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

O talihli kişi benim demek hocam

O zaman güzel bir loca isterim ömür boyu
    Loca yaparlarsa emin ol sana şimdiden ayırttım hocam. Hatta öyle bir yerde olacak ki bana çok rahatlıkla taktik bile verebileceksin

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Loca yaparlarsa emin ol sana şimdiden ayırttım hocam. Hatta öyle bir yerde olacak ki bana çok rahatlıkla taktik bile verebileceksin
    Süper hocam ya taktik falan veririz oyuncularla konuşuruz yeter ki şu galatasarayı indir şu liderlikten başka bişi istemiyom ya

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

A Grubu 1. Maç

3-0 Öne geçtik Enzo sayesinde ama az kalsın galibiyeti kaçırıyorduk

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Süper hocam ya taktik falan veririz oyuncularla konuşuruz yeter ki şu galatasarayı indir şu liderlikten başka bişi istemiyom ya
    Dur daha çok çekeceğin var senin

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

3. ligden beri kardeş kulüp bulalım diyorum hep bunu diyorlar. Yeni yönetimde bunu yaptı

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Usta Grup'tan en az 8 Puan alır en kötü 2 . çıkarsın , 4 .torbadan katılmana rağmen çok uçuk takımlar gelmemiş ,

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Grup çok kolay gelmiş dişine göre rakipler var bence.. Bu arada yeni stada ve yeni başkan haberine bayıldım helal devam

Emre bizim tanıdık rahat ol

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Yeni stad planı süper.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Usta Grup'tan en az 8 Puan alır en kötü 2 . çıkarsın , 4 .torbadan katılmana rağmen çok uçuk takımlar gelmemiş ,
    Tahminimden kolay bir grup geldi. Kendi evimizde toprak sahayı kullanarak puan kaybetmezsek gruptan rahat çıkarız

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Grup çok kolay gelmiş dişine göre rakipler var bence.. Bu arada yeni stada ve yeni başkan haberine bayıldım helal devam
    Bende çok sevdim ya direk kanım ısındı

Quote Originally Posted by Danger90 View Post
    Emre bizim tanıdık rahat ol
    Eski başkanı tehditle gönderdin , yeni başkanda tanıdık. Iyice el attın bu işe

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Yeni stad planı süper.
    Gerçekten öyle dostum. Keşke biraz daha büyük olsaydı bi 20bin civarı ama olsun 13bin de yeter

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar önemli bir şey söylemem lazım. Dün gece elektrikler gittiği için Real Sociedad maçını tekrar oynamam lazım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

ilk defa bir kariyeri okudum ve beğenerek bir çırpıda sonuna kadar geldim. çok başarılı gidiyorsun, daha iyi işler yaparsın umarım.

Arkadaşlar önemli bir şey söylemem lazım. Dün gece elektrikler gittiği için Real Sociedad maçını tekrar oynamam lazım
    Yazık olmuş kazandığın maçı tekrar oynamak mecburiyetinde kalmak. İnşallah yine kazanırsın.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by xdogus View Post
    ilk defa bir kariyeri okudum ve beğenerek bir çırpıda sonuna kadar geldim. çok başarılı gidiyorsun, daha iyi işler yaparsın umarım.
    Teşekkür ederim dostum , umarım daha iyisini yapabilirim

Yazık olmuş kazandığın maçı tekrar oynamak mecburiyetinde kalmak. İnşallah yine kazanırsın.
    Malesef bu sefer olmadı

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

A Grubu 1. maç

2-0 öne geçtiğimiz maçta avantajımızı koruyamadık ve sadece 1 puan alabildik. elektirik kesintisi belkide gruptaki kaderimizi belirleyecek bir şey yaptı

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Şanssızlık :/

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

çok fazla şut şansı vermişiz yinede iyi sonuç deplasmanda

Sayfa 34 / 62 İlkİlk ... 24323334353644 ... SonSon

Mesaj Yetkileri