"@samiltayyar27: Aykut Kocaman'ın istifası yetmez, hamisi de bırakmalı"
"@samiltayyar27: Aykut Kocaman'ın istifası yetmez, hamisi de bırakmalı"
Kına yaksın şimdi Aykut Kocaman'ı istemeyenler.
bana göre metin diyadin o kadar başarılı bir teknik direktör değil eğer kasımpaşa-adanaspor final maçını izlediysen arka planda nasıl olaylar yaşandığını anlaşılıyor
Ama zeki önder özen dinlediğim kadarıyla baya baya futboldan anlıyor bana gelip volkanı 10 numaraya çekelim baroniyi kaleye alalım dese tamam hay hay kesin bir şey vardır aklında derim
Bırakın adamı gelmesin efsanelerde yada ikonlarda kalsın bayıldım abi bu sene artık ben
ne yapıp edilip o istifa geri alınacak !
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Futbolcularla Aykut Kocaman görüşüyormuş.
Aykut Kocaman'ın ilk istifası değil bu, son da olmayacak, Aziz Yıldırım başkan olduğu sürece. Çünkü kendisi demişti, ben varken Aykut Kocaman bir yere gidemez diye. İstifaların kabul edilmeme sebebi de bu, diye düşünüyorum.
Mourinho Fenerbahçe'ye ...![]()
Aziz Yıldırım kabul etmeye bilir ancak bu iş de çocuk oyuncağı değil. Taraftar hakkında söyledikleri de hiç hoş değil.
Bugün vazgeçirdin ve bu gidişat devam ederse daha kötü olur.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Aziz Yıldırım: Taraftar böyle zamanda sahip çıkacak. Suç Aykut Kocaman da değil. Oyuncuların mentalitesi değişmedikten sonra ne değişecek
Futbolculardan Aykut Kocaman'a: Yaşanan bu tablo bizim suçumuz. Eğer sen bu görevi bırakırsan biz de bırakırız (NTV Spor)
Türk halkı artık bunu yemez bence. Diyelim istifa etti diretti. Bakalım sen görevi bırakırsan bizde bırakırız diyen futbolculardan hangileri bırakacak.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Maçtan hemen sonra dedim, Tanıdığım Aykut Kocaman İstifa eder diye.. Yine söylüyorum, tanıdığım Aykut Kocaman bu karardan dönmez..
Yalnız madem Aykut Kocaman bıraktı, Aziz Yıldırımın da zamanı çoktan gelen bir istifa borcu var bu camiaya.. Bunu 3. kez, ama bu sefer geri dönmeden yapmalı..
Futbolcularımız ile Teknik Direktörümüz AYKUT KOCAMAN arasındaki toplantı sona erdi.AYKUT KOCAMAN, Yarın sabaha kadar istifa kararını dusunecegini söyledi. Kararını gözden geçirecek.
@12numaraorg
Aziz Yıldırım: "Açıklamamda "ben 1 yıl yattım, onlar ne yaptı" derken belli bir grubu ifade ettim. Fenerbahçe seyircisi onları bilir."
Bu konuda haklı.. Onlar hakkında benim de söyleyecek çok sözüm vardı, birazını twitterda boşalttım.. Bu maça kadar antipatim vardı, artık nefret ediyorum..
Selçuk'un resmi bir twitter'ı yok. Kaynağını araştırmadan eklemen olmamış.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Selçuk İnan'ın twitter'ı yok ve Selçuk öyle bir şey yazacak biri değil.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Fenerist paylaşmışlar bende burda paylaştım bir daha onlara hayatta güvenmem![]()
Selçuk her ne kadar GS oyuncusu olsa da karakteri icabı böyle bişi yazacağını hiç tahmin etmemiştim, şaşırmıştım..
Ancak Burağın Trabzonspor forması giyerken de benzer açıklamaları olduğu için ona pek de şaşırmamıştım..