Orta alana alternatifimizi de aldık... Gelecek sezon transferler tutarsa daha rahat bir yıl geçiririz
![]()
3 yıla kadar UEFA Avrupa Ligini kazanır
5 yıla kadar Şampiyonlar Ligini kazanır
Avrupa kupalarına katılsa da çeyrek finalden öteye gidemez
10 yılda 3-4 kez kupa kaldırır
Kolay kolay gidemez,gitse de gruplardan öteye geçemez
Önümüzdeki 3 yıl boşa hayal kurmasın,gidemez.
Orta alana alternatifimizi de aldık... Gelecek sezon transferler tutarsa daha rahat bir yıl geçiririz
![]()
Carmona AML, Smarason MC oynayacak.AMC Villanueva varya...
Sociedad'ın hayrı olmadı,Genoa ile anlaşma sağladı yönetim
1 sol bek, 1 sağ açık , 1 santrafor ihtyiacımız var... Diğer mevkiler fena değil...
Pardon ukalalık onlarak algılama ama Smarason biraz yumuşak değil mi MC için
Sol bekte iyi kötü Canelada ile beraber Çağlar oynayacakHangisi iyi oynarsa formayı kapar.Çok fark yok aralarında...
![]()
hocam maclarda frikikten gol oluyomu fazla ?
Çok fazla olmuyor bende.Normal oranda yani
hımm yeni güncellemeyle birlikte 2 frikikten 1 i mutlaka gol oluyo merak ettimde
Efsanenin biyografisinde yer almak gurur verici.. Rivaldo artık zihinlerde kalacak...
![]()
M'Passi sakatlanırsa diye bir santrafor kiraladım..
![]()
Gayet güzel hocam trasnferler
Bide hocam senden gaza geldim aynı ligden bi takım aldım Cf Reus Deportiu 3 senedir üst lige çıkamadım sürünüyom resmen çok zor bu ispanya başka bi yere benzemiyor
Defansı da sağlama aldık. Sadece sağ açık kaldı almamız gereken.Barcelona'dan bir oyuncuyla görüşüyoruz,alabilirsek iyi olacak
![]()
birkirkara'nın ezeli rakibi valletta idi![]()
Hiç bir yatırım yapamıyorum zaten ondan geçtimde, sezon bitince 0 liraya oyuncuları gönderebilmeyi ordan boşalacak maaş bütçesine bi tık iyisini alabilmeyi düşünüyorum o derece![]()
Ama şunu söylim hocam Bacary ve M'Passi ikiside bende şu anyeni getirdim bakalım nasıl olacak
Zaten o şekilde ilerleyeceğiz ilk 3 sezonTransfer bütçesi falan olmaz böyle takımlarda. En iyi oyuncuları en uygun maaşla kulübe kazandıracaksın,sezon sonunda form tutmayan ya da faydalı olamayanları bedavaya göndermeye çalışacak ve eksikleri kapatacaksın
Maaş bütçesini idare edeceksin...Transfer bütçesi 3 sezon sonraki iş
![]()
Aynen öyle izinden gidiyorum üstad![]()
Valla hocam öyle tip mip seçecek kıvama gelemedik hala kim gelirse onu getirmeye çalışıyorum
Yok arkadaş..Sağ açık yok!
Bende de sağ açık eksiği var şu an ishak çakmak a bak hocam işini görür senin
Hazırlık maçlarımız son sürat devam ediyor.Kaliteli takımlarla yapıyoruz maçları![]()
Hadi lig başlasın artık
Hazırlık dönemi sona erdi... 10 gün sonra Barcelona maçıla sezona gireceğiz..
![]()