Gerçekten hem öyle hemde hermaçta aşırı şekilde gol atıyoruz. Ancak Avrupa ne olacak bakalım City ile eşleştik te.![]()
Gerçekten hem öyle hemde hermaçta aşırı şekilde gol atıyoruz. Ancak Avrupa ne olacak bakalım City ile eşleştik te.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
...
Lukovic cidden kötü bir transfer olmuş bence defans hattını türkleştirmeye bak Ligde gayet iyisin diyecek laf yok![]()
Steven Defour Galatasaray'da
Galatasaray Porto'nun 24 yaşındaki Belçikalı orta saha oyuncusu Steven Defour'u transfer etti. Bu transfer için yaklaşık 1.000.000 Eurosu peşin , 2.700.000 Euro'yuda bir sene içinde ödeme şartıyla toplam 3.700.000 Euro verdi.
Belçikalı yıldız Galatasaray'da 15 numaralı formayı tercih ederken, 4 senelik sözleşmeye imzasını attı. Defour yıllık 1.700.000 Euro alacak.
Öte yandan Riera'yı Espanyol'a yollayan Cimbom bu transfer için kasasını 250.000 Euro koydu. Fevri hareketleriyle dikkat çeken Baros'u ise serbest bıraktı. Sözleşmeleri bitmesine 6 aydan yakın bir zaman kalan Engin,Aydın,H.Balta ve Ujfalusi'nin sözleşmeleri uzatıldı.
Not : Steven Defour'un profili için ismini tıklamanız yeterli.
Steven Defour hayırlı olsun Lukovic'e göre daha yerinde bi transfer![]()
Melo'yu bile kesebilir.![]()
abi defour harika bir oyuncu.. ikisini de kesebilir
Aynen öyle bakalım iyi oynarsa keser tabi, Selçuk'ta genel bir düşüş var son 6-7 maçtır.
Türkiye Kupası
Kalan Maçlar
Türkiye Kupası
-Puan Durumu-
Ligde forma şansı bulamayan oyuncularımızın çoğunu bu 6 maçlık periyotta denedik ve 6'da 6 yaparak grubu lider bitirdik.
Spor Toto Süper Lig
-18.Hafta-
Spor Toto Süper Lig
-19.Hafta-
Evet ligin ikinci yarısına iyi başlayamadık, gerek Burak,Umut,Hamit'in sakatlığı gerekse Eboue'nin Milli takım kampında bulunmasının ceremesini çok çektik. Pozisyon bulmakta zorlandık. Şimdi önümüzde Fener maçı var Kadıköy'de Burak'ı o maçta kullanabileceğiz.
Son 2 maç kötü olmuş özelliklede son maç 3 net pozisyonu değerlendirememiş futbolcular![]()
O forma paketiyle o sezon ruhu geldi herhalde.son maçlar olmamış
Ara sıra kaybedelim ki yoksa kazanmayı çok ciddiye alıyoruz. Şaka bi yana eksik futbolcularımız vardı ona bağlıyorum. Forma paketine gelince siteden indirmiştim ancak 2 sene öncesi oldugunu bilmiyordum öyle kaldı, üşeniyorum yenisini indirmeye...
Uzun bir ara oldu ama kaldıgımız yerden devam edelim, bakalım.![]()
Yeni gelişmeleri bekliyoruz hocam ara bitsin artık![]()
Bu gece uyumayacağım zaten, önemli bir sınavım var. Hem çalısıp hemde oynarım.![]()
Bekliyoruz.![]()
Steven Defour sezonlardır takip ettiğim kaliteli bir orta saha oyuncusudur. Midfielder Center'da Support görevlendirilmesiyle oynatıldığında sanki daha bir başarılı oluyor. Man City karşısında başarılar dilerim. City Of Manchester'daki maça Selçuk İnan'sız çıkıp orta sahanın direncini artıracak oyuncularla başlamanı tavsiye ederim![]()
Sorsan dün gece oynayacaktım, uyumadım ancak yazılı vardı ona çalısayım dedim biraz abartmısım calısmayı, unuttum sonrasında oyunu.
Tavsiyeni göz önünde bulunduracağım teşekkür ederim. Ancak o maça tek forvetle başarız büyük ihtimal.
-------Defour-------
--Melo------Selçuk--
Spor Toto Süper Lig
-20.Hafta-
Yatmadan önce bir maç yapalım dedik, Ezeli rakibimizi Kadıköy'de devirmeyi başardık.
Umut Bulut bende hiç bu kadar iyi performans sergilemedi hangi rolde oynattın?
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Umut firsatci golcudur, baskada rolde basarili oldugunu gormedim ^
Fener maci guzel olmus, avrupa maci icin ozel onlemler alacakmisin yoksa aynen bu taktige devami.
Çalışkan forvet olarak oynatıyodum ya, gündüz karabükle maç yaptım adamlar 20 maçta attıgı sut sayısını attılar bana, eklerim onuda. City maçına biraz daha defansif çıkacağız, muhtemelen.
Umut bayadır sakat ama onu, Çalışkan forvet olarak oynatmıstım önceki yamada. Akıl almaz goller de kaçırıyor bazen.
Kadıköy'de 3-0 Süper !![]()
fener maçı olağanüstü
Kariyer anlatımı çok durağan ilerliyor. Biraz akıcılık istiyoruz![]()