-
24.Aralık.2012, 15:07
Çile diye bağırmadı mı onlar ya ? Diğer konudaki yazıda da şike şike denmiş, ben çile sanmıştım maçı izlerken.
Bu istifa sürecine başta danışıklı dövüş gibi demiştim ama dönse de dönmese de öyle bir şey yok gibi. Bu şartlar altında daha fazla dayanamayacağım diyen bir adam var, sahada lay lay lom takılan oyuncuların hocam sen gitme diye koşturması içten gelen bir şeyse, en basit örnek olarak oyuna ikinci yarı giren Caner, topu kaptırdıktan sonra adamını niye takip etmez. Bir isteksizlik, bir kabullenmişlik vardı, madem hocanız bu kadar kıymetli neden sahada mücadele etmediniz diye sormadan edemiyor insan. Futbolcular Aziz Yıldırım'ın talimatıyla mı gitti oraya acaba ?
İstifaya sevinen, sözünden dönen diye pankart asan grup yapılacak transferlere rağmen ilk kötü sonuçta sesini daha da yüksek çıkartacakmış gibi geliyor. Olayların sorumlusu denilen gfb bildiğim kadarıyla biraz "piskopat" bir gruptur, rahat duracaklarını hiç sanmıyorum. Bir de işin hoca kısmı var, yeter artık yoruldum diyen adam bu ikna çabalarıyla kredisini arttırmış oluyor, yine bu tarz istifa istekleri olursa bence oklar direk olarak Aziz Yıldırım'a yönelir. Adam istifa etti sen kabul etmedin suçlusu sensin denir, yani Aykut Kocaman'ı bir kalkan olarak kullandığı fikri bence mantıklı değil. Baransu pek çok konuda atıp tutan bir isim, söyledikleri ortalığı daha da karıştırmak amaçlı diye düşünüyorum.
Last edited by uAburak89 : 24.Aralık.2012 at 15:24
Mesaj Yetkileri