Siz Siz Olun Dikkatli Olun : )

Arkadaşlar şimdi size enteresan bir olay anlatacam.

Ben FM 2013'ü Playstore'dan satın almıştım, aldım almasına da 2 fatura geçti ödeme ile ilgili herhangi bir bilgi gelmedi, az önce ttnet online işlem merkezinde gezinirken bir de ne göreyim, TTnet hizmet numarası ve telefon numarası farklı !

Sonra fatura bilgilerine gittim ve adrese baktım, İzmir'de ikamet etmemize rağmen sadece isim benzerliği olmasından dolayı bir karışıklık olmuş ve faturadaki İsim Soyisim kısmı hariç her şey farklı. Mersinde ikamet eden birinin bilgilerini gösteriyor :S

İşin kötü tarafı benim playstore'dan satın almış olduğum FM Mersindeki kişinin faturasına yansımış, az önce bir bilgilendirme yazısı yazıp TTNET'e gönderdim umarım en kısa sürede bana geri dönüş yapıp bu karışıklığı düzeltirler, yazıktır günahtır kul hakkına girmeyelim, işte böyle kırk yılda bir orijinal FM alalım dedik : )
http://forum.turksportal.net/vb/show...ostcount=61556