1 ile 30 arası toplam 202 sonuç

Konu: 13.2.1 Update Yayınlandı!

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Her maç banko bir sakatlık oluşuyor. Maç motorunu toparlamışlar heh işte ama kanat varyasyonları bitik. Kanat oyuncuları içe kat ediyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Her maç banko bir sakatlık oluşuyor. Maç motorunu toparlamışlar heh işte ama kanat varyasyonları bitik. Kanat oyuncuları çok içe kat ediyor.
    Ne yapacağımızı şaşırdık usta sorma. İlk haliyle içe kat eden kanat oyuncuları iyiydi, sonra 13.2 ile kanat hücum olarak oynatınca daha iyi verim alınmaya başlandı. Şimdi yine içe kat edenlere döndü. Taktikte oynama yapmaktan sıkıldım
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Ne yapacağımızı şaşırdık usta sorma. İlk haliyle içe kat eden kanat oyuncuları iyiydi, sonra 13.2 ile kanat hücum olarak oynatınca daha iyi verim alınmaya başlandı. Şimdi yine içe kat edenlere döndü. Taktikte oynama yapmaktan sıkıldım
    ben kanatlari hucum yapiyodum artik ice kat eden mi yapmaliyim

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mustiUA View Post
    ben kanatlari hucum yapiyodum artik ice kat eden mi yapmaliyim
    Son güncelleme ile içe kat eden oyuncular daha etkili olmaya başladı benim gördüğüm kadarıyla evet.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Herşey iyi güzelde şutlar felaket ya.Belki bana öyle geliyordur ama şu ana kadar yaptığım maçlarda şutlar çok etkisiz.Sadece benim değil karşı takımında aynı şekilde

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Her maç banko bir sakatlık oluşuyor. Maç motorunu toparlamışlar heh işte ama kanat varyasyonları bitik. Kanat oyuncuları içe kat ediyor.
    Oyunculara ne kadar serbestlik veriyorsun?

Mesaj Yetkileri